Lug 1378 Napisano Octobar 24, 2015 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan A vidim ja, nema više crnog SVejca, kod bandere! Nego ovaj cigla boje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dakisa 1 Napisano Octobar 24, 2015 U prolazu, 39 postova Lokacija: beograd Motocikl: suzuki sv 650, Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Nema otisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Decembar 5, 2015 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan kupih lance bregastih, pa se pitam čemu služi ovaj jedan članak!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7480 Napisano Decembar 5, 2015 Drug član, 3102 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan spojnica. Sent from my GT-I9060 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6013 Napisano Decembar 6, 2015 Drug član, 2780 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan To je spojka, moraš je nitovati nešto nalik kao lanac točka. Ako nisi radio sam to do sad i nemaš dobar alat, moj ti je predlog da ne vežbaš, može baš skupo da košta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Decembar 6, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan @Lug Rekose ti sve... A moj savet ti je da poslusas abarth-a... Gde si uzimao lance i koliko si platio..? Ja 99% otvaram masinu posle dedamrazijade (stgla mi neka zabrana pa da se ne sjebem za dzabe) da polako sredjujem motor do sezone ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Decembar 6, 2015 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan uzeo preko drugara, mislim da je poručio, kod Laslo subotica.tako nekako. bilo pre mesec dana, vipe se i ne sećam kolko bilo para, jer sam uzeo još neke stvari.., pogonski lanac i zupčanike.., mislim da su ovi bili 50ak evra po komadu. nego mi čudno, šta će mi ova spojka, kad je lanac u jednom komadu. sastavljen.!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Decembar 6, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Mislim isti lanac prodaju za vise tipova motora pa ako neko treba da ga skrati ili tako nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Februar 16, 2016 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan čuo sam da ovo nešto pomaže, a zimsko vreme, pa reko, aj da sašijem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7480 Napisano Februar 16, 2016 Drug član, 3102 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ?? zanimljivo. .. aj ako može i neko objašnjenje... šta je i čemu služi. .. Sent from my GT-I9060 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Februar 16, 2016 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan navodno treba da služi, ubrzavanju protoka vazduha. tako nalazim po internetu. kako utiče na smešu nemam pojma., menjo sam mesta nekim žicama, pa aj da zakačim i ovaj zvrk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Februar 16, 2016 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel vidiš neku promenu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Februar 16, 2016 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan nisam ga vozio, ali rekao bih da nema promene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Februar 17, 2016 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan zezalo me kvačilo, kako pustiš, kao da ne satavi uvek kako treba, nego do pola pa onda samo odjednom. rsturim ovog puža i vidim fali jedna kuglica. kupim sve i promenim, i još ubacim, za probu, ove, kao šajbne, sa slike 2, računam da tako ona prva do šrafa za štelovanje, neće ispadati sama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shone_88 8 Napisano Mart 22, 2016 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, prodao sam svoj maxi skuter i posle dužeg izbora svog prvog motora izbor je pao na sv 650. Da li neko može da mi kaže kakvi su agregati 2002. godište sa karburatorom? Prednosti, mane motora, znam da je taj agregat dosta pouzdan i da prelazi puno. Drugar ima 2010.god model sa direktnim ubrizgavanjem i prezadovoljan je potrošnjom, kako ide itd. Mene zanima stariji model, da li neko vozi, da li je potrošnja i koliko veća u odnosu na noviji model i na šta treba obratiti pažnju. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7480 Napisano Mart 27, 2016 Drug član, 3102 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da sve mrzi da ti kuckaju, a ja dokon, nedelja i loše vreme, pijem kaficu dok svi spavaju, pa reko da ti odmognem... Jer šta god da pročitaš o bilo kom motoru samo će ti povećati nivo zbunjenosti, prvo, niti su oni koji ti daju savete isti po onome što preferiraju, niti su podjednako objektivni, a iskustva - razna. Dakle, ako si u početku svestan činjenice da SV nije sportski motor, ono, klasičnih 600cc, i da nema neku impozantnu snagu niti krajnju brzinu al da se nikako ne može reći da je spor - onda se nećeš razočarati. Agregat je sklon katastrofi ako se točkari, to ne voli ni na kratko. Takođe, na stranim forumima pišu kako pojede ležajeve radilice na 80-ak hiljada, a ja se kladim da ni jedan što se uveze kod nas nema ispod 50-60 hiljada. Dešava se da ima probleme sa prednjim cilindrom (zaliva ga prednji točak) ali ja nisam imao tih slučajeva. Karbovi/injection, sve ima svoje prednosti i mane, lično ja više volim karbove što se tiče vožnje a mrzim ih što se tiče sauga, drndanja sa štelovanjima, gumicama, membranama i svim ostalim čarima i da, sledeći motor će verovatno opet biti SV, samo noviji (sa injectionom) iako mi je ovaj stariji model lepši! (a koja sam budala, ima da kupim samo agregat i da ga napakujem u ovaj - samo da mi pregori ovaj osigurač u glavi koji već odavno prespaja) Moj je S, ima heble, i svaki put kad ga vozim ne mogu da se načudim kako se taj motor lako vozi, koje je uživanje bacati ga levo desno - pogotovo kad siđem sa VFRa pa sednem na SV.. voleo bih da probam N verziju, verujem da je tek to ludnica, korman i kraći prenos. Pitaj konkretno ako te nešto zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Mart 27, 2016 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, prodao sam svoj maxi skuter i posle dužeg izbora svog prvog motora izbor je pao na sv 650. Da li neko može da mi kaže kakvi su agregati 2002. godište sa karburatorom? Prednosti, mane motora, znam da je taj agregat dosta pouzdan i da prelazi puno. Drugar ima 2010.god model sa direktnim ubrizgavanjem i prezadovoljan je potrošnjom, kako ide itd. Mene zanima stariji model, da li neko vozi, da li je potrošnja i koliko veća u odnosu na noviji model i na šta treba obratiti pažnju. Hvala Drugar je imao SV-a sa karburatorima, vozili smo se jedno 2-3 sezone zajedno. Mislim da je njegov bio 2001 ili 2002 godiste. Moj je noviji model sa direktnim ubrizgavanjem, i iskreno receno skoro da nema razlike. Stalno je uporedjivao razliku u potrosnji koja je bila smesna, mozda nekih 300 do max.500 gr od sipanja do sipanja. Vozio sam njegov motor vise puta i nisam video neku ogromnu razliku, osim sto je imao siri upravljac pa mi delovao malo udobniji. Kasnije je presao na SV-a od 1000 cm3 i tu je razlika vec bila 1 litar od tocenja do tocenja. I nju sam naravno vozio vise puta i jedinu razliku koju sam mogao da primetim jeste da bolje poteze od 5000 obrtaja pa na gore, sto je kod nase max. brzine putovanja od 120-140 km/h bilo zasvim svejedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano April 14, 2016 Zainteresovan, 511 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko zna gde bi mogao kupiti pinjon za km sat nebi da budzim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7480 Napisano April 14, 2016 Drug član, 3102 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko zna gde bi mogao kupiti pinjon za km sat nebi da budzim. Pošalji poruku Abarth-Maniac-u, Ranku, pitaj njega dal planira da odštampa (ima 3D printer) neki, znam da nikako da se nakani da odštampa sebi, možda ga ti pokreneš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6013 Napisano April 14, 2016 Drug član, 2780 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mrzi me, nego nema potrebe jer moj budž radi već 10ak hiljada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7480 Napisano April 14, 2016 Drug član, 3102 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...kaži ljudima od čega si pravio pinjon, ja da nisam video očima koje mi majka rodila ne bih verovao Sent from my GT-I9060 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano April 14, 2016 Zainteresovan, 511 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Abarth kako si nabudzio ja se patio pokusavao da namestim repiljke ali uzalud nemogu da ubacim u puz tako da ostade mi pinjon bez repiljaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano April 20, 2016 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ja ovako uradio kod mene, kao privremeno, a ono, traje i traje... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/56087-suzuki-sv-650s/page-29#entry1341750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6013 Napisano April 20, 2016 Drug član, 2780 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan @AleksSlično kao @Lug, od njega sam i dobio ideju. Ja koristio čep od flaše od 5 litara. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 161 Napisano Maj 10, 2016 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Momci gde kupujete Lanac i lancanike? Doslo vreme za menjanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...