zogu 45 Napisano Jun 10, 2013 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam skidao tockove na motoru i kada sam ih vracao pojavile su se dve dileme: 1. Na viljusci ima ispupcenje da senzor brzine ne bi mogao da se okrece, Na samom senzoru ima zljeb, ali po slici sa servisnog uputstva mi se cini da to ispupcenje ne ide u zljeb nego ispred njega (tako i lapse legne, mada sam ga ja sada na silu ubacio bas u zljeb), da li se neko seca ili moze da mi slika kako je kod njega postavljeno. 2. Koliko je kriticno postavljanje zadnjeg tocka zbog onih dampera iza lancanika, ja sam sve to oprao i vratio, ali stalno sam u tripu da ce damperi da ispadnu iz svog lezista. Tocak mi sada nije skroz pribijen uz poklopac, naravno nisam ni zategao, ali ako neko ima iskustvo da hoce da ispadne da jos jednom nekako proverim pre zatezanja. Zakacio sam i dve slicice iz servisnog da vidite o cemu se radi. Pozdrav, hvala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jun 11, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan verovatno si već sredio i voziš se, ali evo; prednji točak sam skidao više puta. i imao sam istu dilemu; kako ono beše pre nego što sam skinuo.., i stavio sam tako da onaj "zub" ne upada u plastiku-bakelit kućišta pinjola ili šta je već. kad stavim u taj "zub", čini se da kad stegnem točak samo što nije puko. za zadnji ne znam, skidao sam i njega, ali kako skinuo tako stavio. evo i sličica od malopre pa uporedi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Jun 11, 2013 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala lug, nasao sam sinoc uputstvo sa boljim slikama i ne ide u zljeb, dobro si postavio. Zadnji nisam dirao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korvin 42 Napisano Jun 19, 2013 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX 750 F, '00. Prijavi odgovor kao problematičan Stigle gume uzeo sam Michelin Pilot Road 2 - 120/70 i 160/60, preko Mileta iz Biker House-a - cena 230 € za set i to sveže DOT 2113 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korvin 42 Napisano Jun 19, 2013 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX 750 F, '00. Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko zainteresovan - u oglasima, momak prodaje Michelin Pilot Road 3 - 120/70 i 160/60 nove za 235 €. Mislim da je to ok cena. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/93656-micheline-pilot-road-3-12070-17-16060-17-nove/ Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Jun 20, 2013 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan UZeo si extra gume,sad se cuvaj SV-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Jun 21, 2013 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan cao drugari. jel probao neko od vas da stavi nazad gumu 170-60? Znam da staje na felnu. Ali na stranim SV forumima uglavnom jedna polovina kaze da i nema neke razlike, a druga polovina da se motor 'vise ne ponasa kako treba' . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2410 Napisano Jun 21, 2013 Andragog, 4982 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar je vozio i bio je zadovoljan. Gume iste dimenzije od razlicitih proizvodjaca uglavnom imaju razlicitu sirinu kada sam meris sa metrom. Ponekad 160 moze biti i malo sira nego 170, sve zavisi od proizvodjaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1594 Napisano Jun 24, 2013 Drug član, 804 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko nissin , cetvoro klipne kandze na svom SV 650? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korvin 42 Napisano Jun 24, 2013 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX 750 F, '00. Prijavi odgovor kao problematičan kod mene su tokico, i mislim da su dvoklipne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 24, 2013 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan kod mene su tokico, i mislim da su dvoklipne To je fabricko, cetveroklipne idu uz adapter... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1594 Napisano Jun 24, 2013 Drug član, 804 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan kod mene su tokico, i mislim da su dvoklipne To je fabricko, cetveroklipne idu uz adapter... zbog adaptera pitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazarenko 0 Napisano Jul 4, 2013 U prolazu, 18 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: SUZUKI SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan moze li da stane xenon u stari sv 650 n far? I mene takodje interesuje kako da ugradim xenon na starom n modelu..Procackao sam mnoge forume i diskusije na tu temu, svi su mahom menjali far i stavljali od drugih modela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Jul 4, 2013 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo je pitanje duzine sijalice, treba pozajmiti od nekoga za probu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Jul 23, 2013 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Nakon 32500km i skoro 3 godine nisam vise vlasnik SV-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2410 Napisano Jul 24, 2013 Andragog, 4982 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Svrati po nekad.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Jul 30, 2013 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Da li nekog interesuje? Dok je stiglo ja prodao motor? Cena 30e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2410 Napisano Jul 30, 2013 Andragog, 4982 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Jel su to one koje se ne mogu slomiti prilikom pada ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jul 30, 2013 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih rekao da nisu, ne vidim preklopni zglob.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Jul 30, 2013 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Jul 30, 2013 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Koje su, kratke (2 prsta) ili duze (4 prsta) ??????????? Jel odgovaraju za moju suzu (2008)?????? Mislim jel odgovaraju bez ikakvih prepravljanja. ???? Ako odgovaraju i ako su za 4 prsta kupujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Jul 31, 2013 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Koje su, kratke (2 prsta) ili duze (4 prsta) ??????????? Jel odgovaraju za moju suzu (2008)?????? Mislim jel odgovaraju bez ikakvih prepravljanja. ???? Ako odgovaraju i ako su za 4 prsta kupujem Odgovaraju,ja sam kupio za mog SV-a ali ga vise nema Za 2 prsta su,kao...ali ima mesta za 4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2410 Napisano Jul 31, 2013 Andragog, 4982 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Znaci TRI prsta !!! :lol: :lol: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Jul 31, 2013 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO, ili bolje receno Kupljeno. Moze sa 1-2-3 ili 4 prsta , Marko i ja probali. Kod Marka smo poluge montirali i odmah probali, extra izgledaju i odlicno cuce na SV-u. Veliki pozdrav drugu Marku. P.S. Dao sam mu jedan Krug da ga mine zelja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Avgust 1, 2013 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO, ili bolje receno Kupljeno. Moze sa 1-2-3 ili 4 prsta , Marko i ja probali. Kod Marka smo poluge montirali i odmah probali, extra izgledaju i odlicno cuce na SV-u. Veliki pozdrav drugu Marku. P.S. Dao sam mu jedan Krug da ga mine zelja. Ne prijavljujes da smo rucice odmah Sad mozes na miru da ih koristis Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...