korvin 42 Napisano Januar 28, 2013 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX 750 F, '00. Prijavi odgovor kao problematičan @zogu - neka je sa srecom kupovina! ako mozes, reci gde si kupio gume i ako imaju neki sajt... Jel ima neko iskustva Continental - ContiMotion gumama? (trenutno u MotoBox-u u Novom Sadu su na sniženju i par košta 23000 din) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Januar 28, 2013 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan @zogu - neka je sa srecom kupovina! ako mozes, reci gde si kupio gume i ako imaju neki sajt... Jel ima neko iskustva Continental - ContiMotion gumama? (trenutno u MotoBox-u u Novom Sadu su na sniženju i par košta 23000 din) Drugar je vozio attack i posle presao na pilot i kaze da su za pilot conti sranje.Zavisi kakav stil voznje preferiras ali ja ne bi stavljao na sv Continental,vozio sam na gpz-u, bio sam zadovoljan ali kad sam probao mishelin,druga prica...srecna kupovina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korvin 42 Napisano Januar 28, 2013 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX 750 F, '00. Prijavi odgovor kao problematičan @zogu - neka je sa srecom kupovina! ako mozes, reci gde si kupio gume i ako imaju neki sajt... Jel ima neko iskustva Continental - ContiMotion gumama? (trenutno u MotoBox-u u Novom Sadu su na sniženju i par košta 23000 din) Drugar je vozio attack i posle presao na pilot i kaze da su za pilot conti sranje.Zavisi kakav stil voznje preferiras ali ja ne bi stavljao na sv Continental,vozio sam na gpz-u, bio sam zadovoljan ali kad sam probao mishelin,druga prica...srecna kupovina ne vozim agresivno, vise sam za turisticko-penzionersku varijantu (relativno cesto idem van grada, a u toku sledeće sezone planiram bar 2 malo duza putovanja) a koje Attack je vozio? ima ContiSportAttack koje spadaju u sport gume ili ContiRoadAttack koje su sport-touring... ove ContiMotion isto spadaju u sport-touring... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Januar 28, 2013 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan @korvin Sajt gledaj http://www.shinkotireusa.com/product/index.php?category=1 , za ono sto tebi treba (isto kao i ja, turisticka varijanta) mislim da je ovaj podium najbolj, dugotrajan je i dobar i za vlazno. Citao sam dobre recenzije za 003 stealth i 009 Raven, lug vozi Apex, ali meni je ona previse sportska kao i 003. Poslao sam ti PM za kontakt gde sam kupio. Continental nisam vozio, od onoga sto jesam michellin, pa pirelii i metzeler na 3. mestu, tesko bi se odlucio za neki drugi jak brand osim ako nije mnogo jeftiniji kao Shinko. Mislim (citao sam) da je Shinko bolji od Continentala i Dunlop Qualifiera za 2 klase. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Januar 28, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Vozio RACE, SPORT (street) , ROAD ATTACK, i CONTI FORCE SM, sa svakom sam bio izuzetno zadovoljan, razlike u nijansama koje se u ulicnoj voznji tesko osete.... i u uglavnom na granicnoj voznji! Za SV-a mi je omiljena kombinacija bila napred SPORT a pozadi ROAD ATT. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Januar 28, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Vozio RACE, SPORT (street) , ROAD ATTACK, i CONTI FORCE SM, sa svakom sam bio izuzetno zadovoljan, razlike u nijansama koje se u ulicnoj voznji tesko osete.... i u uglavnom na granicnoj voznji! Za SV-a mi je omiljena kombinacija bila napred SPORT a pozadi ROAD ATT. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1657 Napisano Januar 28, 2013 Drug član, 813 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Kakve izduve imate na vasim SV masina? ja se nadam jednom Leo titanijumu. nego mi zao seci granu topa,pa gledam i grane,a cene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Januar 29, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Imao BOS sa polugranama, pre toga LEO VINCE, LEO se mnogo lepse i dublje cuo, ali sa BOS-om isao mnogo bolje... pogotovo u srednjim rezimima.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Januar 29, 2013 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan I ja mastam o auspuhu ali mi je takodje zao da secem grane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1657 Napisano Januar 29, 2013 Drug član, 813 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Mogli bi pitati RACE ADA za grane ako ima vise zainteresovanih. pitao sam ih preko fejsa za selnu neku.odgovor je bio brz.cena korektna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Januar 29, 2013 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Mogli bi pitati RACE ADA za grane ako ima vise zainteresovanih. pitao sam ih preko fejsa za selnu neku.odgovor je bio brz.cena korektna. Koja je cena u potanju,moj drug takodje pravi aupuhe iz hobija, cene i vise nego korektne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1657 Napisano Januar 29, 2013 Drug član, 813 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Mogli bi pitati RACE ADA za grane ako ima vise zainteresovanih. pitao sam ih preko fejsa za selnu neku.odgovor je bio brz.cena korektna. pitao sam ih za selnu,nisam za grane, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Januar 29, 2013 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ranije bilo 100 evrica prohrom, 150 karbon. Grubo posto zavisi od duzine cevi itd..., ali nisu bile neke drasticne razlike. Kvalitet i perfomanse ne znam kakve su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1657 Napisano Januar 30, 2013 Drug član, 813 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Ranije bilo 100 evrica prohrom, 150 karbon. Grubo posto zavisi od duzine cevi itd..., ali nisu bile neke drasticne razlike. Kvalitet i perfomanse ne znam kakve su. kako mislis karbon? pricamo o granama (cevima) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Januar 30, 2013 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan To je bio komplet lonac i cevi, karbonski lonac sa cevima (verovatno cevi od prohroma idu i sa karbonskim loncem) je bio 150., sve od prohroma oko 100, zavisno od duzine cevi, kod nas ih ima malo vise. Same cevi su smesna cena, bar kada se uzima i lonac kod njega, nisam obratio paznju kada ste pisali gore da vas samo cevi zanimaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Januar 30, 2013 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta se desava sa lamda sondom kada se stavi npr after market grane i naravno auspuh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6013 Napisano Januar 31, 2013 Drug član, 2780 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan @ MaRko: Nista posebno... Ako motor lakse dise i temperatura na izduvu je veca ili manja, on to koriguje smesom, tj. doda ili smanji kolicinu goriva. Tako da u sustini, ako su auspusi ( auspuh) valjani, vece je iskoriscenje i dobija se veca snaga za istu kolicinu goriva. Laicki, motor bolje ide i poteze. Ako su losi, suprotno, je l'... E sad postoji i ona stvar da ako su prevelike zapremine ( otvoreni ) , onda motor slabije ide, zapravo drugacije, jer se kriva snage i momenta izmeni bude manje konstantna, ali problem je i sto se smanji kocenje motorom i cesto motor jace prepucava. Uvek je bolje kupiti pravi after market auspuh za dati model, ali postoje ljudi koji to korektno proracunaju i urade. Race ADA i ako omasi malo, nije velika greska, zna covek, tako da motor ne menja cud drasticno! Ja licno bih uvek pre kupio za te pare polovan arrow ili slicno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Februar 5, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan jel stavljo neko onaj toplomer za ulje što se uvrće umesto čepa za ulje? jel korisno imati taj instrument? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 6, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam ga..... da bi pokazivao TACNO trebao bi da bude uronjen u ulje, a kod SV to nije slucaj, tako da pokazuje teperaturu vazduha, uljnih para.....bacanje para!!!! P.S. vratio sam se u sektu, modernizovan.... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1657 Napisano Februar 6, 2013 Drug član, 813 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam ga..... da bi pokazivao TACNO trebao bi da bude uronjen u ulje, a kod SV to nije slucaj, tako da pokazuje teperaturu vazduha, uljnih para.....bacanje para!!!! P.S. vratio sam se u sektu, modernizovan.... slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 6, 2013 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan @ MaRko: Nista posebno... Ako motor lakse dise i temperatura na izduvu je veca ili manja, on to koriguje smesom, tj. doda ili smanji kolicinu goriva. Tako da u sustini, ako su auspusi ( auspuh) valjani, vece je iskoriscenje i dobija se veca snaga za istu kolicinu goriva. Laicki, motor bolje ide i poteze. Ako su losi, suprotno, je l'... E sad postoji i ona stvar da ako su prevelike zapremine ( otvoreni ) , onda motor slabije ide, zapravo drugacije, jer se kriva snage i momenta izmeni bude manje konstantna, ali problem je i sto se smanji kocenje motorom i cesto motor jace prepucava. Uvek je bolje kupiti pravi after market auspuh za dati model, ali postoje ljudi koji to korektno proracunaju i urade. Race ADA i ako omasi malo, nije velika greska, zna covek, tako da motor ne menja cud drasticno! Ja licno bih uvek pre kupio za te pare polovan arrow ili slicno... Nisi razumeo pitanje. Ako stavis druge grane,gde zavijes lamda sondu? Koliko sam gledao,na Sv mora da se seca fabricka grana ako se menja samo auspuh (top) @Boban Sta si kupio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 6, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jos stigao da ga otpakujem! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1657 Napisano Februar 6, 2013 Drug član, 813 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jos stigao da ga otpakujem! raptor? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1657 Napisano Februar 6, 2013 Drug član, 813 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam ga..... da bi pokazivao TACNO trebao bi da bude uronjen u ulje, a kod SV to nije slucaj, tako da pokazuje teperaturu vazduha, uljnih para.... kako mislis da bude uronjen ? pa kad se upali agregat razbaca ulje na sve strane pod pritiskom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6013 Napisano Februar 6, 2013 Drug član, 2780 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan @MaRko Pazi kad za to nisam siguran, vidim da neke AM grane imaju mesto za lambda sondu, tako da kontam da kad kupujes prave grane za odredjen model nije problem, a isto tako i kad se prave, navari se deo gde se ona monitra... Da, SV nema ni slip on ni prirubnicu, tako da kad kupujes pravi AM top za njega, dobijas i delove grana sa njim. A same cevi od cilindra do pred sam "Y" (tu gde ide iz 2 u 1) ostaju fabricke. Za budzenje mora da se sece grana pre topa par cm... sto je razlog sto ja i dalje vozim sa fabrickim auspuhom! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...