M a R k o 393 Napisano Februar 17, 2011 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavio Pilot Road 2 2ct,sport touring gume, mozda nisu predvidjene za ovaj motor ali shodno mojim potrebama ja sam prezadovoljan.Set 300e,mada mozda nadjes i za manje love. Kad sam zamenio one fabricke opanke shvatio sam na cemu sam se ja vozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Februar 18, 2011 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Marko! Za sad su tvoje Mišelinke najbolji izbor(i jedini predlog). Nadam se da će još neko imati komentar na temu guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 18, 2011 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Marko! Za sad su tvoje Mišelinke najbolji izbor(i jedini predlog). Nadam se da će još neko imati komentar na temu guma. Mozes montirati i Pilot Power (cenu proveri),ali ne znam koliko km mogu preci, ja se nadam da ce ove road 2 preci 15k moje,tj umerene voznje (100-110km/h) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Mart 2, 2011 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Alo drugari pa nije sve tako belo (crno) Proci ce za koji mesec,sta ste se ucutali ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Mart 2, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Dusha me boli svaki put kad ga vidim kako chami u sobi Kako je krenulo,nishta pre aprila po mojoj proceni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Mart 2, 2011 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Ja od decembra grdim sebe zato sto nisam kupio enduro, da mogu da ga peglam i po ovim belim govnima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Mart 2, 2011 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne bi sad seo da imam 2 endura... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Mart 2, 2011 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja hoću da puknem po šavovima od apstinencije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Mart 23, 2011 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Da malo ozivim temu pitanjem. koju gustinu ulja bi mi preporucili? Za 'Bardahl' sam se odlucio, sada jos jedino ne znam da li da sipam 15w50, ili 10w40. ili pak nesto trece? sta mislite? motor je 2001. godiste. edit. jel ste culi nesto o IPONE uljima? drugar ima neku ponudu da nabavlja za zaaista smesnu cifru. pa da vidim da li je neko ovde mozda kojim slucajem imao iskustva sa ovom markom. poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Mart 23, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Fabrika kazhe 10w40,mislim da nije toliko toplo kod nas da ima potrebe za 15w50. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 23, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj u servisnom uputstvu koje ulje moze npr. meni za suzuki bandita u service manual-u pise sae 10w40, API SF or SG, a kad sam pogledao specifikaciju bardahl ne podrzava ovu ni jednu, mada moguce je da mi je uputstvo netacno ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Mart 23, 2011 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sipao 15/50 i nemam problema,prva 2 puta Motul 300v a sada Motorex full syntetic. Ipone sam sipao u GPZ-a i takodje nisam imao problema Samo za one koji vole S veriju SV-a a ne voli heblove i polozaj R-a PRE/POSLE 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Mart 23, 2011 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Bravo MaRko! Najkorisnija stvar koju si mogao da kupiš za sv! Da li si morao da radiš neke prepravke i koje? I javljaj utiske iz vožnje i to pod hitno!!! I daj neku slidžu sa strane, ako imaš i neku staru da se uporedi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Mart 24, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan E neka si prepravio konacno,nadam se da sada ostajesh u klanu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Mart 24, 2011 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko su izašli ovi heblovi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano Mart 25, 2011 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uhh i ja bi heblove o tome vec duze vreme razmisljam,onda bi mogle da se prave ture i po 1000km dnevno Nego ne mogu da nadjem u manualu na koliko obrtaja treba da radi motor na ler gasu,nesto sam cackao pa da ga ustelujem fabricki :zvizduk: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Mart 27, 2011 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko su izašli ovi heblovi? 100f/115e Utisci nakon 500km Motor se mnogo lakse vozi,upravljiviji je, ledja su ispravljenija,nema zamora ruku,a ni nogu. Udar vetra sada je jaci ali ne smeta. Sve u svemu investicija 10+,ja sam vise nego zadovoljan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Mart 28, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan jel neko radio sinhronizaciju karburatora? zanimaju me utisci iz prve ruke,osećaj pre i posle.moj je kanda zreo za tu operaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da ja i razjebao sam ga,trokira do 2.500 obrtaja,a sad mora da se ide kod majstora,ne mozes to sam da uradis valjda ide na vakum ili tako nesto ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 29, 2011 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Mirniji rad, lepse povlaci i manje trosi...... stelovanje, podesavanje nivoa i sinhronizacija.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Mart 29, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan da ja i razjebao sam ga,trokira do 2.500 obrtaja,a sad mora da se ide kod majstora,ne mozes to sam da uradis valjda ide na vakum ili tako nesto ? pa to, sa vakumom, ono crevo i unutra neko ulje, antiftiz, sa tim , ima već tema o tome na forumu. izgleda lako. Mirniji rad, lepse povlaci i manje trosi...... stelovanje, podesavanje nivoa i sinhronizacija.... konkretno, čini mi se da mi troši malo više, rad i povlačenje, ne znam, vozio sam samo mog. izgleda da imam neke čudne karburatore, ako sam dobro zapazio kad sam skidao filter vazduha, čini mi se da imaju klasične šibere sa iglom kao kod MZ-a, nisam video one leptire, kao koda drugih. edit: jurim one račve i ventilčiće za akvarijume, našao sam neke al` mi deluju nekako nepouzdano. stavio bih ih da ostanu za stalno i da koristim po potrebi. ako neko zna gde ima odgovarajućih, nek podeli informaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano April 1, 2011 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uhh i ja bi heblove o tome vec duze vreme razmisljam,onda bi mogle da se prave ture i po 1000km dnevno Nego ne mogu da nadjem u manualu na koliko obrtaja treba da radi motor na ler gasu,nesto sam cackao pa da ga ustelujem fabricki :zvizduk: 1350 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano April 2, 2011 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uradio sam danas sinhronizaciju,tj. majstor Sale i sad radi kao sat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano April 4, 2011 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Evo da ubacim malo slika trenutnog stanja mog SV-a. Pre par dana sam konacno zavrsio nosac sociva, a kad mi se zavrsi ispitni rok nosim masku na farbanje i zavrsavam polako. Nije ugao maske podesem bas kako treba, niti one zice sa strane uvucene, al' otprilike se vidi kako ce igledati. http://cdn.bjbikers.com/images/imported/9g/fQWtT_sdc17125.jpg/ http://cdn.bjbikers.com/images/imported/B8/WaWVs_20110404181636.jpg/ Inace, da sam znao pre nego sto sam pazario masku da ce me toliko kostati koliko me je kostala do sada, i da sam znao koliko cu zivaca izgubiti zbog je***og nosaca, ne bih ni krenuo da se zajebavam sa ovime. al' kad je sada vec pri kraju, mogu reci da mi se svidja Hvala Nucleusu na pomoci i najvise strpljenju da mi pojasni kako sta treba i gde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano April 4, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ce vrh cucnuti,jel to kao na Nucleusovom sv u streetfight far? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...