to crank 5345 Napisano Januar 30, 2011 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja dansa po prvi put probao levi slajder. Radi podjednako dobro kao i desni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majstor Pera 54 Napisano Januar 30, 2011 U prolazu, 94 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Nemam SV,imam samo agregat od istog,jel me primate u drustvo? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Januar 30, 2011 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam SV,imam samo agregat od istog,jel me primate u drustvo? Naravno! A u sta si/bi stavio taj agregat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 30, 2011 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Ja dansa po prvi put probao levi slajder. Radi podjednako dobro kao i desni. 'Ajd okaci fotku ako ti nije problem, sa koje brzine si ga "isprobao"? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Januar 30, 2011 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja dansa po prvi put probao levi slajder. Radi podjednako dobro kao i desni. Zato cu i da preskocim voznju po stazi. Nadam se da si ti dobro? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majstor Pera 54 Napisano Januar 30, 2011 U prolazu, 94 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Nemam SV,imam samo agregat od istog,jel me primate u drustvo? Naravno! A u sta si/bi stavio taj agregat? Vec su ga stavili majstori u Cagivi,na Raptora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Januar 30, 2011 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Kad je srce isto, dobro si došao! Lepe vile, Brembo, odžaci... Lepo ga spakovaše Italijani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Januar 30, 2011 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Ja dansa po prvi put probao levi slajder. Radi podjednako dobro kao i desni. 'Ajd okaci fotku ako ti nije problem, sa koje brzine si ga "isprobao"? Ajde stvarno slikaj ga pa okači, da vidimo i slajdere i mašinu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Januar 31, 2011 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi pri ruci, nema sta da se vidi. Izgreban slider. Otisla i poluga menjaca, t.j. onaj delic koji se pritiska nogom. Meni nije nista - sem povredjene sujete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Januar 31, 2011 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan I raptors vec duze vozi Cagivu,Saleeeee dolazi ovamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Januar 31, 2011 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ja dansa po prvi put probao levi slajder. Radi podjednako dobro kao i desni. Zato cu i da preskocim voznju po stazi. Nadam se da si ti dobro? Nemoj ni na ulicu da ga isteravas, OPASNO je!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Januar 31, 2011 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja dansa po prvi put probao levi slajder. Radi podjednako dobro kao i desni. Zato cu i da preskocim voznju po stazi. Nadam se da si ti dobro? Nemoj ni na ulicu da ga isteravas, OPASNO je!!!! Na ulici je OPASNIJE!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Januar 31, 2011 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si POTPUNO!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s.i.m.a 11 Napisano Februar 9, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan sektasi pomagajte, gde da trazim pinjon brzinometra za sv650 2001god? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 13, 2011 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Zelja pobeze sa SV-a a nije ga ni probao http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/31155-ktm-narandzasta-ekipa/page__st__440 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Februar 13, 2011 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Da ga je probao ne bi ga ni prodao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 13, 2011 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Da ga je probao ne bi ga ni prodao ! Probao ga je vise puta, KTM-a jednom i PREBEGAO!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Februar 14, 2011 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ha ha ha de ste bando stara Aaa....provozao sam sv-a citavih 300-400km ...Doci cu na huju da se vozim sa vama...sto ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 14, 2011 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ha ha ha de ste bando stara Aaa....provozao sam sv-a citavih 300-400km ...Doci cu na huju da se vozim sa vama...sto ? Da bi meni ucinio zadoVoljstvo, obozaVam da obilazim KTM-ove na Ada Huji!!!! :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Februar 14, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo nam malo dosadno,pa reko da napravimo taj stender,nek odmara nogara Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Februar 14, 2011 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ha ha ha de ste bando stara Aaa....provozao sam sv-a citavih 300-400km ...Doci cu na huju da se vozim sa vama...sto ? Da bi meni ucinio zadoVoljstvo, obozaVam da obilazim KTM-ove na Ada Huji!!!! :moto3: O ho ho ne sumnjam u tebe Bobane, bice haoticno na stazi OVE godine, u krivini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Februar 14, 2011 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan @gio ...eh secam se tih dana.... Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Februar 15, 2011 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da zadnje viljuške nisu iste dužine na naked i S verziji. Na jednoj od generacija sigurno a možda i na obe. Sad ću da iščačkam pa ću da javim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Februar 15, 2011 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da zadnje viljuške nisu iste dužine na naked i S verziji. Na jednoj od generacija sigurno a možda i na obe. Sad ću da iščačkam pa ću da javim. Na obe generacije, 100%! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Februar 17, 2011 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Ako može savet od iskusnijih... Koje gume staviti na SV? Ne mislim na promenu dimenzije, nego koji proizvođač i model? Na motoru su mi sledeće gume: pozadi - Dunlop Sportmax Qualifier 160/60 ZR17 napred - Pirelli Dragon Super Corsa 120/70 ZR17 Po nekom mom iskustvu bolje mi se ponašala prednja od zadnje gume. Zadnja često hoće da šeta kad otvaram gas pri izlasku iz krivine čak i kad je zagrejana. Obično ne pravim veće ture od 100-200 km, a najčešće su oko 50- 70km. Znači grad i okolina. Na stazu nisam (nažalost) još izlazio,a s obzirom da mi nijedna nije u neposrednoj blizini, moći ću tek ponekad da se provozam ljudski. Znači, koje gume preporučujete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...