Nidža 160 Napisano Novembar 24, 2010 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Hoću da suzim svoju staru kožnu jaknu, u struku. Da li je neko radio tako nešto, volim ovu jaknu, ne bih da je upropastim...neke preporuke gde to obaviti? Ako nije za deo MOTO OPREMA, molim da se premesti gde smatrate da treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Novembar 24, 2010 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji.... Butik koze Boban Imaju dve lokacije...kod Autokomande kada krenes Juznim bulevarom ka M.Gorkog,sa desne strane Zemun...ul.Prilaz(bivsa Jakuba Kuburovica)na dnu sa desne strane. Popravili i preravili mi gomilu stvari...svaka preporuka... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Novembar 24, 2010 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan hm... i mene ovo interesuje... koje su cene prepravki ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Novembar 24, 2010 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan ja prepravio moju koznu jaknu u pancevu za 1500 din. to sto tebi treba mislim da nece izaci vise od 1000 din,videcu da nadjem br tel a ako ti je cim da dolazis do panceva naravno imas i po bg-u. I ja nisam imao pojma koliko bi kostalo,kad ono suzavanje rukava,ubacivanje cifzara na rukave i suzavanje u struku kao sto sam napisao 1500 din,sta ces bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 24, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan uh.. nice, imam jednu jaknu koha bi mi bila hit za ovakvu akciju... jel ušivaju nosače za protektore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Novembar 24, 2010 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan heheh popsy dobra fora ma ja imam ozbiljnu operaciju... kupio sevinjon jasu puko 300demona a u to vreme sam znao samo za teretanu i bleju ... a nova jakna ... ne mogu da je prodam ni za 50 jura... sad ne znam ni za jedno ni za drugo pa mi je jakna ogromna... zato i pitam koliko bi izasla prepravka iz XXL u XL mada... sad mi je stomak u XXL varijanti trebao bi da je probam ponovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 24, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan imam jednu sako kožnu jaknu od debelog tećeg boxa pa sam mislio da je modifikujemt za motor. Video sam vrlo retko takve moto jakne, totalno civilno izgledaju i extra mi se dopadaju, kad ideš do grada da ne budeš uvek u opremi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Novembar 24, 2010 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan a sta kazes na to da kupis one jeftne protektore ( 1600 kinti sto pise ktm a dobijes i za kolena ) i lepo ili ispod sakoa ili preko sakoa ? preko mi je bolji fazon nego da se ne izguzva koza na tom mestu? a opet ako ide ispod dal ces moci da proguras ruku ? svakako ti ne menjas kozaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 24, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan mislio sam da mi naprave u postavi one džeopve za protektore, a ja iz louisa uzmem normalne unutrašnje protektore za jakne... ništa spolja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Novembar 24, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Popsy nije bas sjano resenje ubacivanje protektora ako ti jakna nje bas knap u tim delovima. Protektor koji moze da se okrece zajedno sa rukavom i nije neka zastita a moze da napravi i veliko ostecenje pri ne daj Boze padu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 24, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan onda da stavim neke meke sunđeraste i debela koža od kajne, biće dovoljno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Novembar 24, 2010 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan znate li sajt neki gde se prodaje koza na metar? isto za prerade neke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Novembar 25, 2010 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Ok, otićiću do "Bobana". Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Novembar 25, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Nesic1 ne znam za sajt ali znam radnju u Balkanskoj koja prodaje kozu, bio sam nedavno i ne da nije isplativo, nego za cenu koze mozes da kupis ozbiljnu jaknu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8583 Napisano Novembar 25, 2010 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan U bloku 44 kod pijace u onom malom tržnom centru je mrleta restaurirala HD motorku, kojoj su džepovi bili iscepani, postava iscepana skroz, ostala je u suštini ofucana koža, ali poprilično kvalitetna i debela. Lik je jaknu napravio kao da je nova, znači, postava, vatiranje, krpljenje i farbanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Decembar 15, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Nesic1 ne znam za sajt ali znam radnju u Balkanskoj koja prodaje kozu, bio sam nedavno i ne da nije isplativo, nego za cenu koze mozes da kupis ozbiljnu jaknu. koja je cena za metar kože okvirno, baš me interesuje, da napravim računicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Decembar 15, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Nema na metar nego komad (kako je odrano) oko 3000rsd a to bi kao bilo metar po slobodnoj proceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Decembar 23, 2010 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Ima radnja u maksima gorkog,izmedju vojislava ilica i juznog bulevara,sa leve strane,malo pre kafane stara srbija. Cale radi extra jeftino.Meni ugradio 4 rajsfeslusa-luftera za 500 dindji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...