jager 3446 Napisano Decembar 7, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Soru, mislio si na Motul 3000? 20w50 mineralno? Ako jesi, zašto ga više nećeš sipati? Ja upravo planiram baš to da sipam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 7, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ne, mislio je na Motul 300v competition, 15w50 sintetic oil. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 7, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa, OK. Pardoniram onda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Decembar 7, 2010 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan imam reno 4,81.god.,850 kubika,uopste ne proveravam nivo ulja izmedju menjanja jer ga ne trosi i nikada ga nije trosio,a sipao sam od originalnog elfovog,80ih i 90ih godina,preko optime.sada sam sipao neko najjeftinije koje sam mogao da nadjem u radnji.videcu pri sledecem menjanju.inace sam veterinar i vozim ga stalno ,po svakakvim vremenskim prilikama i terenima,vucem camac sa njim i tako dalje. imam skodu fabiju 1.2 htp,2005 god,takodje ne proveravam,jer garantujem da n etrosi ulje. honda tranalp,99.god,potrosi 200 grama izmedju menjanja,ali to je pre isparenje nego potrosnja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soru 4 Napisano Decembar 8, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: K8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 12. 2010. at 20:17, jager je napisao: Soru, mislio si na Motul 3000? 20w50 mineralno? Ako jesi, zašto ga više nećeš sipati? Ja upravo planiram baš to da sipam.... Yoman ti je odgovorio umjesto mene.... Ili je neki fals motul uvezen kod nas ili ....ne znam sta ....Uglavnom mi se taj 300 v slabo pokazao,mada kod mene je v2 masina pa i to ima veze... A moje licno ne formalno misljenje je da nema motora kad se tera i vozi u obratje da ne trosi ulje,sto potrosi sto ispari.... A za neku kulerskui voznju...pozdravljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...