JevtaNS 1846 Napisano Novembar 19, 2010 Drug član, 2855 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Malo se razmisljam o vracanju u turer klasu pa se ozbiljno razmosljam o sledecim modelima Honda VFR750 oko 95 Suzuki GSXF750(eventualno 600) 98 i mladji Honda CBR600F3 oko 97 Naime svi su cenovno tu negde vizuelno mi je suzuki najlepsi ali koji treba uzeti? VFR se kotira kao naj bolji turer u klasi ali jeli to stvarno tako . Imali ko da ih je sve vozio i da moze da kaze kakvi su u voznji i na odrzavanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Novembar 19, 2010 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Manje više svi su super motori. Nisam imao priliku sve da ih vozim (tj nisam vozio CBR F3) ali mislim da ni jedan ne može da se poredi sa VFRom. Nisu bili moji tako da ne znam kakvi su po pitanju održavanja ali za VFR sam čuo samo lepe reči i da je taj model daleko kvalitetniji od novijih od 800ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Novembar 19, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Sva 3 motora su dobre, pouzdane, trajne masine. VFR je razlikuje utoliko sto je V agregat, i sto nema lanac bregaste. Odluci se za onog kojeg nadjes u najboljem stanju za pare koje imas, jer ni sa jednim neces pogresiti. Ja licno bih se odlucio za VFRa jer ne volim 4 cilindra redno pre svega zbog isporuke snage u odnosu na V, a bazirao bih se na 750 i vise kubika, jer za jednog tourera nije pozeljno da se preterano vrti da bi isao. Za oko 3000 vec mozes da dobacis do prvih modela VFR 800 koji imaju i ubrizgavanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1846 Napisano Novembar 19, 2010 Drug član, 2855 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam iskljucivo do 750 ccm ako je preko onda je tu i TDM. i cene koje ja vidim su oko 2000 za dobar motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Novembar 19, 2010 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi se limitirao na 750 zbog registracije, ne zato što mi žao da odvojim par hiljada više godišnje da bi imao ono što želim, već da država što manje od mene dobija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10417 Napisano Novembar 20, 2010 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Glasam naravno za VFR ,udoban, siroko sediste, nije previse spusten volan pa nije naporan za ruke i ledja, dovoljno visok vetrobran - idealan za auto-put 120-130kmh , a odrzavanje mu moze biti samo jeftinije od koknurencije jer nema razvodnog lanca i spanera da stalno crkavaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Novembar 23, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan I? U kom pravcu razmišljaš? Ima li pomaka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1846 Napisano Novembar 24, 2010 Drug član, 2855 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam al nema pomaka trziste je mrtvo. Inace srce kaze GSXF 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Novembar 24, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Njemu je cena najbolja tj. mozes kupiti mladji samim tim i ocuvaniji.Ali ti si prvi covek od kog sam cuo da mu se od ponudjenih motora najvise svidja GSXF.Meni vizuelno CBR,VFR pa na kraju GSXR.U svakom slucaju sta god da kupis neces pogresiti svi su zahvalni za gazdu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1846 Napisano Januar 14, 2011 Drug član, 2855 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto mi slabo ide ova polemika ajde uključite se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1846 Napisano Januar 17, 2011 Drug član, 2855 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jako mi je aktuelna pomoć Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Januar 17, 2011 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam rekao svoj savet. Ne znam kako još da pomognem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1846 Napisano Januar 17, 2011 Drug član, 2855 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/58418-kupujem-motor/page__p__992699__fromsearch__1#entry992699 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Januar 17, 2011 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim imaš samo jednu ponudu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemandza 11 Napisano Januar 24, 2011 U prolazu, 47 postova Lokacija: Bg Motocikl: yamaha V-star 650 midnight custom Prijavi odgovor kao problematičan Pa nema tu sta da se razmislja,kada su kvalitet i vozne osobine u pitanju,VFR je bez premca,samo malo ceprkaj po forumu pa ces naci... Cak i meni,koji vozim cruisere, VFR se toliko zadojmio,da bih ga rado pazario! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Januar 24, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan VFR je dobra mašina, ali je više sportski ®, nego touring. Mislim na položaj sedenja, naravno. Veoma povoljno možeš da kupiš i Yamahu Diversion (staru), mada je poprilično žnaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...