piki 11760 Napisano Novembar 19, 2010 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Ajde prijatelji posavetujte me , ako neko ima licno iskustvo jos bolje , koju od ove dve kacige uzeti 1. UVEX boss 525 ili 2. AIROH dragon wizard obe su po istoj ceni Hvala unapred ,pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Novembar 19, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas mogucnosti turi na glavu obe pa po osecaju. Ako nemas... koja ti je lepsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Novembar 19, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Ajde prijatelji posavetujte me , ako neko ima licno iskustvo jos bolje , koju od ove dve kacige uzeti 1. UVEX boss 525 ili 2. AIROH dragon wizard obe su po istoj ceni Hvala unapred ,pozdrav Ako imas mogucnosti turi na glavu obe pa po osecaju. Ako nemas... koja ti je lepsa Kao sto rece covjek: ne kupuj nista sto nisi probao. Nemaju sve kacige unutra isti oblik ili bolje, nisu napravljene za isi oblik glave tako da ti mozda nece pasati. Ja sam probao Uvex i strasno me je zuljala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Novembar 19, 2010 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Vala jest, u pravu su. Jesil probao neku od tih kaciga? Ja sam potpuno nenadano uzeo jednu Nolan, jer mi je glava duguljasta, i taj kalup mi je najvise odgovarao. Nosi ih (ako mozes) po 10-ak minuta na glavi, da vidis kako ti leze, dal zuljaju, pa onda biraj. Ja sam se kao marsovac setao po radnjama, al yato mi je sad glava u udobnom i (nadam se) sigurnom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11760 Napisano Novembar 19, 2010 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da probam to i jeste problem stizu iz Nemacke pa koju narucim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano Novembar 20, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da probam to i jeste problem stizu iz Nemacke pa koju narucim Imas u Tosinom bunaru, "Biker House", oni drze Airoh. Idi tamo pa probaj, bar nesto. EDIT: Ih tek sam sada pogledao, da si iz SM. Nista onda, zaboravi ovaj predlog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11760 Napisano Novembar 20, 2010 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima kad stigne javljam utiske, ako ne pasuje prodacu je nekom kome odgovara. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Decembar 1, 2010 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan e sto me nervira kad se serija prekine na pola i pocnu reklame... pa? da li je stigla kaciga? kakvi su utisci? da li je Rosalinda progledala? ja isto nameravam da pazarim Uvex boss 525. sad je u loisu na snizenju 70 eur. bitno mi je sto je na testu dobila ocenu da je jako tiha, to bi trebalo da znaci i da ne produvava. pored toga ima antifog i vizir za sunce. Ako ove mane resim novom kacigom, ja sam na konju jedino ne kontam sta ovo znaci "New sporty full-face helmet with 2 helmet shell sizes" ?? http://www.louis.de/_2094e72853ee542363d01c485bdfbe737c/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=837&list_total=17&anzeige=0&artnr_gr=504943 i nisam siguran da li je ovo kaciga za svakodnevnu voznju, duza putovanja i tako to, s obzirom da je "sportska". Moze li neko da razjasni ove dileme pliz. Narucio bih od Sekule sto pre. samo da proverim sa vama, da li je ok kupovina za ove pare (70 eur). Vec imam kacigu, ali je promaja unutra neverovatna, pa bije struja vazduha po sinusima. uz to je i bucna. to su glavni razlozi sto zelim da menjam. Inace Verano motors uvozi Uvex i kacige se mogu probati u velikom veranovom auto salonu (tako sam cuo). hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Decembar 2, 2010 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan sad sam bio u Verano salonu na vrhu Vojvode Stepe, imaju bash ovu kacigu Uvex boss 525. Cena prava sitnica 25.000 din. U Louisu je sad na snizenju 80 eur (ako moze da se nadje). Nije mi niko jos potvrdio da li je dobra, ali kontam ako je normalna cena 250 eur, ne moze da bude losa ? enivej, probao sam L velicinu, ucinilo mi se malo da se mrda napred nazad, ali zato u M ne mogu ni da udjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Decembar 2, 2010 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ovo "two shell sizes" znaci da se skoljka kacige pravi u dve velicine...manja(za velicine XS,S i M) i veca(za velicine L,XL i XXL). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Decembar 2, 2010 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan aha kontam, velicine l i xl imaju istu skoljku, samo je podloga ta koja diktira prave dimenzije? da li je ovo uobicajeno, tj da li se smatra da je to ok resenje, ili je to kompromis u bezbednosnom smislu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Decembar 3, 2010 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Pa idealno bi bilo da za svaku velicinu postoji odgovarajuca velicina skoljke. Posto postoje kacige sa samo jednom velicinom skoljke,ovo sa dve je sigurno bolje resenje. A pride i ne izgledas kao atomski mrav ako nosis manji broj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11760 Napisano Decembar 3, 2010 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Nista druze jos nije stiglo ,Sekula nabavlja iz Beca i sve sto je na tim akcijama retko kad moze da uzme ,jedino ostaje Nemacka direkt za nabavku ,ganjamo kum i ja nesto pa ako stigne javljam utiske ,pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Decembar 4, 2010 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan @piki probaj bre ovu radnju u Krusevcu, Moto centar Gajic ja sam juce porucio uvex 525 ovaj na snizenju i neku kornjacu na snizenju kako mi rece devojcica, cale i brat su u Nemackoj, a ona iz Krusevca im javi porudzbinu i oni odu da pazare. Svake dve-tri nedelje dovezu robu u Srbiju. i onda brzom postom salju gde treba. placas kad ti robu dostave, nema kapara, nista, samo pozoves i narucis. zamolio sam da mi javi da li su ljudi to nasli i kupili da sam miran. aj ako nesto saznam javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Decembar 8, 2010 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan nasli su ovaj uvex boss 525 na snizenju i pazarili. stizu u srbiju u Nedelju. tako da ocekujem robu u ponedeljak tokom dana, ili utorak najkasnije. pozuri, zovi da narucis da ti stigne odmah u ovoj turi hehe sad sam se napalio ko dete u poslasticarnici a sto mi slatko kad nesto pazarim na snizenju ju ju ju, pa mi toplo oko srca... a i nije bre malo sa 250 ojro palo na 70. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11760 Napisano Decembar 8, 2010 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Evo ljudi konacno stigla AIROH dragon wizard, iako nije trebala (jer je bila na akciji) kad javlja Farbac -Sekula stize uzeo cekajte ga,i odosmo nas trojica ,preuzeli robu popili pice i svako svojoj kuci(pozdrav za Zupanca i Micu ). Velicinu sam ubo skoro 100 % (malo zuljaju usi kad se skida ali lezi perfektno),kaciga je solidna i kvalitetno uradjena(racunam bila 300 evra ne moze da ne valja sad kad je 100) jedino sto su otvori za vazduh bar po meni od one bangave kineske plastike(kao da neka druga postoji ),sad jedino ludim sto nikako da je probam u voznji cim provozam javljam prave utiske Pozdrav svima @PapaStalin, hvala druze na informaciji ali tek sad video post ,ne stizem od posla dzaba da ih zovem kad je ova stigla pozdrav i javi utiske kad ti stigne taj uvex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Decembar 17, 2010 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da potvrdim da je stigla uvex boss 525. preko moto centra Gajic iz Kruzevca, po ceni sa sajta. sve korektno. ljudi su ozbiljni, moj glas za njih definitivno cu i neke druge skuplje delove opreme u buduce prvo traziti na sezonskim snizenjima poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...