Jump to content

Moto Zajednica

bolje vas nasao

Recommended Posts

• U prolazu, 90 postova
  • Motocikl: Suzuki TS 125 (Suzana)

pozdrav svim bajkerima...upravo sam dosao sa(jednomesecnog) sljakanja u swici i za uspomenu doneo jedan suzuki ts. jes da su mi iz familije spominjali familiju sto sam svu lovu koju sam zaradio puko za moju suzanu ali eto mene medju vama. iz zrenjanina sam i izmedju ostalog bavim se raftingom pa kad dodje prolece ima mesta u camcu za one koji su raspolozeni. eto toliko za prvi put.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 12 postova
  • Motocikl: Honda CB1000R Husqvarna TE450

Dobro uložen novac ako ništa drugo,mislim za tebe :moto3:

A raftinga što se tiče početkom leta dok je voda visoka ako budem išao ponovo na Taru,a svi iz ekipe budu zauzeti zovem te ( kajak za brze vode za dvoje od Đurđevića Tare do ušća sa Pivom u jednom danu).

Do tada uživaj u poliranju suzane :zdravo:

• U prolazu, 90 postova

hvala gambi na pozivu. kad ja na prolece budem isao na karpate u rumuniju ili na ibar imas mesto u camcu. ajd, nek bude dva mesta. od opreme ti treba samo volja.

• U prolazu, 90 postova

hvala na dobrodoslici, agen. sinovac nisam te ja vodio ibrom posto si jos uvek ziv. xa, xa. sala, komika. ali, pozvan si za sledeci spust.

• U prolazu, 18 postova
  • Motocikl: dominator

hvala na dobrodoslici, agen. sinovac nisam te ja vodio ibrom posto si jos uvek ziv. xa, xa. sala, komika. ali, pozvan si za sledeci spust.

u pravu si nisi me ti vodoi tj ti si isao sa nama kao vodic beli kombi ,vozac kljaja ,mali zica upada u vodu i.t.d.i ti sa tvoim cigarama u flasici i ima jos mnogo toga da se isprica o tome evo jedna slicka mozda ti proradi pamcenje

post-13729-054803000 1290374473_thumb.jpg

• U prolazu, 90 postova

auuuuu, al sam omatorio.... pa skroz sam zaboravio. kako da se ne secam, s kljajinim kombijem smo isli...bilo je bas "lepo" vreme. pa daj da se vidimo na pivu i posalji mi ako imas jos koju fotku. mobil mi je 061-6980461.

• U prolazu, 90 postova

jbt pa tacno se secam mesta gde je zica upao u vodu kad je hteo da izadje na obalu i stao na onu travu. cini mi se da mu je taj dan bio rodjendan? eeeee, godine

• U prolazu, 18 postova
  • Motocikl: dominator

upravu si bio mu je rodj a sto se tice piva pa valjda cemo se videti u subotu u muzlji na zurci pa eto ti prilika da se revansiras za pivo 1Mina.gif a za fotke nije problem ima toga dosta ova jedna je bila samo za podsecanje a tacno sam znao da si ti u pitanju rafteru iz zrenjanina

• U prolazu, 90 postova

jaooooo, ljubi te majka pametna...videcu te u subotu kako ces da uploadujes oko ponoci...joj bato ima da te turiram u crveno!!! paaa, jebaja si cvorka!!!! xe,xe, ne mozes da verujes kako mi je drago sto smo se "sreli" posle toliko vremena.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja