boza_kg 4920 Napisano Februar 5, 2023 Drug član, 3731 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da, Piaggio je stavljao te gume na jeftinije modele neko vreme, pa je ubrzo promenio za Michelinke. Moj Scarabeo 200 je bio model iz 2010-e, a već je model iz 2011-te imao fabrički MCG gume. Tad su CST baš bile loše, ale ove nove uopšte nisu, naprotiv. Da li je neki drugi model, ili su popravili kvalitet za ovo vreme, nisam istraživao, ali pozdravljam. Doduše, skuter mi je još nov pa ga pazim Nikad ga ne ostavljam da cvrči na suncu, zimi je u garaži... pa verovatno i to pozitivno utiče na svojstva guma. A da, Pežo ima CST gume na Tweet modelima, odnosno to je SYM sa nalepnicom lavića. Isto Tajvanac, pa odatle i gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jastrebov 3 Napisano Februar 17, 2023 (promenjeno) U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB450, BMW R65, Yamaha Vino, Piaggio Hexagon Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo problem sa gumom . Imam na skuteru zadnju gumu dimenzije 130/70-11 . Pre par god sam nekako nasao jednu i kupio . Ali i to kao i drugo ima svoj vek trajanja pa je sad potrebno ponovo nova. Ima li ko ideju gde bih mogao da kupim novu ili moze li neka druga dimenzija na felnu . U pitanju je zadnja guma za Piaggio Hexagon 125 ccm 4t. Promenio Februar 17, 2023 član Jastrebov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 272 Napisano Februar 18, 2023 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Naša ponuda 130/70 R11 WWW.AUTOGUME.RS Tyres online @ autogume.rs - Buy cheap car tyres online and benefit from a fast delivery to the address of your choice. Imaju 3 proizvodjaca na stanju Pirelli Angel Scooter Heidenau K62 Metzeler Roadtec Scooter Ali pise da su ogranicene kolicine, proveri sa njima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jastrebov 3 Napisano Februar 21, 2023 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB450, BMW R65, Yamaha Vino, Piaggio Hexagon Prijavi odgovor kao problematičan On 2/18/2023 at 1:40 AM, kockica55 said: Naša ponuda 130/70 R11 WWW.AUTOGUME.RS Tyres online @ autogume.rs - Buy cheap car tyres online and benefit from a fast delivery to the address of your choice. Imaju 3 proizvodjaca na stanju Pirelli Angel Scooter Heidenau K62 Metzeler Roadtec Scooter Ali pise da su ogranicene kolicine, proveri sa njima HVALA PUNO ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 272 Napisano Februar 21, 2023 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu , tu smo da pomognemo a i ja jurim gume pa sam sve zivo izlistao i na kraju ih danas docekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jastrebov 3 Napisano Februar 24, 2023 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB450, BMW R65, Yamaha Vino, Piaggio Hexagon Prijavi odgovor kao problematičan Isto . Stigla je danas . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22175 Napisano Februar 24, 2023 Integrisan, 9547 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Juce pokupio za drugara u Kv (motocross team), Dunlop scooter smart 120/70-15 8900 dinara 140/70-14 10300 dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...