Pittatore 643 Napisano Avgust 11, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha FZR1000 Naked Prijavi odgovor kao problematičan Imal ko mozda broj Mate iz Mladenovca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 931 Napisano Avgust 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2110 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan 064 3232258 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Avgust 12, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko iskustva sa gumama : FORTUNE ? Cene su , cini mi se interesantne ali neznam za kvalitet , npr. 130/70-12 = 28 e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Avgust 14, 2012 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Guma glavu cuva... Ne stedi na gumama, to je stednja na svojoj sigurnosti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Avgust 14, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Da , ali ovo je cena na veleprodaji u Madjarskoj ! verovatno bi kod nas bila uvecana ta cena . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Avgust 19, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Fortuna...nikad čuo a ti? šta ti to govori... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Avgust 30, 2012 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan MAXXIS gume, stare 6 godina na mom Leu... (Da se razumijemo, jedna od najgorih guma za skuter ) Danas jedno od zadnjih peglanja krivina pred zimski san... motor se rastavlja i radi generalno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja 0 Napisano Octobar 13, 2012 U prolazu, 26 postova Lokacija: Batajnica Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde kod nas mogu da nadjem 130/70 11 gumu za Hexagon? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Octobar 14, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bih da ponudim Heidenau : 130/70-11 60M K61 TL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja 0 Napisano Octobar 14, 2012 U prolazu, 26 postova Lokacija: Batajnica Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bi kostala ona? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Octobar 15, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bi kostala ona? PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 931 Napisano Octobar 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2110 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi....od kad se Citygrip proizvodi u srbiji?Procitao danas na jednoj tak'oj gumi! Proizvodi kod nas,pa mora da se izveze i na kraju da bi dosla kod nas mora naravno da se uradi uvoz To je nasa divna zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1074 Napisano Novembar 17, 2012 Drug član, 1069 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha i BMW Prijavi odgovor kao problematičan Potrbna mi je zadnja guma 130/70-12 za hlondu majesty Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1074 Napisano Novembar 17, 2012 Drug član, 1069 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha i BMW Prijavi odgovor kao problematičan Jel to dobra marka ja znam samo za par opste poznatih. Cena naravno? :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Novembar 17, 2012 (promenjeno) Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Novembar 17, 2012 član B@ne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1074 Napisano Novembar 17, 2012 Drug član, 1069 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha i BMW Prijavi odgovor kao problematičan Znaci guma je nova. Ne zameri mi al da zelim novu gumu tacnije da imam para nebih ovde pitao. Realno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1074 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 1069 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha i BMW Prijavi odgovor kao problematičan da li da je lik obrisao sve sto smo pricali pa ispade da caskam sam sa sobom :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan da li da je lik obrisao sve sto smo pricali pa ispade da caskam sam sa sobom :lol: Ako sam ja "lik" , mada imam svoj nik, nadimak, na forumu, mogu samo da potvrdim da sam izbrisao ono što sam napisao u vezi guma za skuter. Izbrisao sam ne svojom voljom već iz razloga što se to nije svidelo uredništvu. Znaci guma je nova. Ne zameri mi al da zelim novu gumu tacnije da imam para nebih ovde pitao. Realno Ovo je tvoj komentar na moju ponudu, još dok nisam izbrisao moju ponudu. Kako te ne interesuju nove gume nisam te ni kontaktirao na PP. Ukoliko te interesuje bilo šta što se tiče guma ili ulja za motocikle pošalji mi PP ili napiši pitanje, komentar,...u temi http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/78436-moto-gume-moto-ulja/page__st__60 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1074 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 1069 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha i BMW Prijavi odgovor kao problematičan Sto se sekiras nisam nista lose mislio sa tim lik... Hvala ako nesto treba javljam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA KS 43 Napisano Februar 11, 2013 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje li neko CITY GRIP 130-70-12 ,zadnja guma je u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1795 Napisano Mart 16, 2013 Drug član, 758 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Nije Gripić-'al je zato Domestic Tripić ...Kakav je Trayal po pitanju moto guma?Ova mi izgleda dosta ''sjajno'' nalik jeftinim Kineskim punim plastike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2833 Napisano Maj 8, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2737 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan PIRELI EVO 21 I EVO 22, ima li neko iskustvo sa ovim gumama. Prva je prednja a druga za zadnji točak. Možda bih pazario ove gume za mog kineza, vozi se 99% po suvom i nema preteranog divljanja i vozim ga do 80km/h, većim delom gradska vožnja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2833 Napisano Maj 10, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2737 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da niko nije čuo ništa o ovim gumama,ajde malo se razdrmajte planiram za koji dan da ih kupim pa da znam šta kupujem. Prodavac mi reče da je baš za gradsku vožnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1074 Napisano Maj 11, 2013 Drug član, 1069 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha i BMW Prijavi odgovor kao problematičan brate da si pitao za neku drugu gumu pa da se komentarise al realno sta ima pireli da se komentarise sve odgovore znas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2468 152 Napisano Jun 17, 2014 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan ajd malo da osvezimo temu. imam problem da nadjem prednju gumu za Hondu Helix u dimenziji 110/100 R12 . zvao sam sve redom i jedino sto sam naso je Pirelli SL26 koja me ne interesuje jer je vec imam na skuteru i nisam zadovoljan. Naso sam da Dunlop Scootline SX01 i Heidenau k 61 postoje u toj dimenziji ali niko ih u Srbiji nema niti mogu da se naruce. I postoji Bridgestone molas ML17 za koju mi neki lik rece da je kod Radulovica ta guma 7300 ali ne zna da li ih imaju na lageru, ali to je po meni preskupo sa tu gumu. ajd ako neko ima neku ideju gde da trazim i koga da zovem nek se izjasni, ili ako ima neko ko dolazi od preko da mi donese posto vidim da na ebay.de ima i Dunlop i Heidenau. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...