Shonsi 41 Napisano Novembar 15, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju pantalone KUSHITANI MASARU Gore-Tex PRO-SHELL velicina (XL - 56) mere: unutrasnja duzina nogavice 58cm, obim struka 96. Ja sam visok 1.89 i meni su kratke nogavice. Pantalone su bukvalno nove! Cena novih je 499 evrtija. KUSHITANI Ja bih ih vrlo rado ustupio nekome za 200 evritja. Shone 063/80-33-964 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Novembar 15, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Xexexexe, jos sam se necemu i ponadao, dok nisam shvatio ko je dao oglas (mislim na "gabarite")! Pozdrav Shonsi, srecno sa prodajom. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Novembar 15, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Ma zanemari moje gabarite, meni su kratke u nogavicama, a uzeo sam ih misleci da je XL ok Nego, dobio sam opasku da nesto sa merama nije ok. Premericu ponovo sutra, pa stavljam STVARNE mere Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Novembar 16, 2010 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan super su lone 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 16, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan goretex,extra su,samo sad bas ...mamu mu,uzo bi ih ja samo posla malo slabije,zima glupa,cujemo se na prolece tamo ako ih neprodas;) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Novembar 16, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Dakle ovako: Ponovo sam izmerio i permutovao sam brojeve prvi put, umesto 85, stavih 58 Mere su sledece: unutrasnja strana nogavice 85cm obim struka (mereno iznutra) 96cm Savet: Kad budete merili kod sebe duzinu nogavica, merite od prepone (to jesto odmah ispod genitalija) pa do poda. To je jedino merodavno, u slucaju da na toj duzini imate vise od 85cm, bice vam kratke nogavice i problem nastaje kad sednete na bajk. Idemo dalje.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6458 Napisano Novembar 16, 2010 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kazem ja mere ti se nesto ne uklapaju Na zalost, meni su prevelike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanpravnik 5 Napisano Novembar 17, 2010 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad budete merili kod sebe duzinu nogavica, merite od prepone (to jesto odmah ispod genitalija) pa do poda. To je jedino merodavno, u slucaju da na toj duzini imate vise od 85cm, bice vam kratke nogavice i problem nastaje kad sednete na bajk. Idemo dalje.... Znaci ja da merim od kolena 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Decembar 1, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da nikome ne odgovara velicina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 1, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan e kad bi meni struk bio 95 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 1, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Odgovara velicina al ne zive svi u bg da probaju, a ti neces da saljes na probu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6458 Napisano Decembar 1, 2010 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kad god sam kupovao nesto od robe preko net-a, uvek sam pravio dogovor da placam za robu po preuzimanju, ali u slucaju da mi ne odgovara velicina da prodavac prihvati vracanje robe takodje sa otkupom. U tom slucaju me kosta samo brza posta u oba pravca. 99% ljudi to prihvate bez problema. Onaj 1% su jako nepoverljivi ljudi, od njih jednostavno ne narucujem nista, ma kako povoljno bila roba koju prodaju. A ima i onih koji bas imaju poverenja i koji hoce da posalju robu bez otkupa da probam, pa ako odgovara tek onda da platim. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4346 Napisano Decembar 1, 2010 motoras, 2495 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan zavidim onima sto lako nadju velicinu da se obuku. A njih onda verovatno zeza lova. Kad imas 190 mnogo je jebeno naci jaknu i pantalone a da ne budu kao od starijeg brata. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Preki 133 Napisano Decembar 2, 2010 50 years, 84 postova Lokacija: Vrachar-Beograd-SRBIJA Motocikl: uskoro, uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan Mere su sledece: unutrasnja strana nogavice 85cm obim struka (mereno iznutra) 96cm Jbt :'( taman za mene... Da situacija bude elementarna, žaketa je tu od iste firme. Ali, sad sam nešto zaglavio sa parama, te nisam imao u planu... Sad sam na teškim mukama, a nemooooguuu nikako Šta da radim, kad se ne da, ne da se Neka je prodaja sa srećom 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Decembar 2, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem da posaljem pantalone i da se dogovorimo za sve kombinacije, ali bez para, ne saljem nikome! Mozda nekome tih 200 evritja ne znace puno, ali meni znace. Svakako bih voleo da izbegnem neku neprijatnu situaciju. Kvalitetna je roba., naci ce vec novog vlasnika. @Preki Moze da se desi i da te sacekaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 2, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ponudio sam ti otkupninu, pa ako ne odgovaraju da mi vratis lovu i ti nisi pristao na to! Srecno sa prodajom. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Decembar 2, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Jesi ponudio da mi uplatis na racun, ali si pre toga trazio da ti ih posaljem da probas, pa ako ti odgvara platices. Izvini ali je meni to bilo malo neozbiljno (ne kazem da si ti neozbiljan, nego ponuda), tako da je svaka druga kombinacija pala u vodu. Verovatno je moja greska, ali sta je, tu je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Decembar 9, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...