svetac 527 Napisano Novembar 14, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan i ne kosta "za dzabu", a za nas entuzijaste "cilj opravdava sredstva"!! malo se druzili,malo bili korisni,malo ubili vreme,malo vama dosadjivali i eto nosaca!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Novembar 14, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Kakav crni Kappa. Ovo je jače od rama na koji se šrafi. A koju bocu ćete da metete? Od koliko litara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Novembar 14, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ma kakva boca,na salu sam odgovorio salom! maaaaaaaaada,u slucaju Jager nikada se do kraja nezna sta moze da se izrodi!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Novembar 14, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan ma kakva boca,na salu sam odgovorio salom! maaaaaaaaada,u slucaju Jager nikada se do kraja nezna sta moze da se izrodi!! Pa zato i pitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 304 Napisano Novembar 15, 2010 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna stvar i nadasve daleko trajnija od originala! Da ne bude da trazim dlaku u jajetu ali su ti odozdo ostali inbusi koji drze klin za kofer pa pripazi malo na ostavljanje motora sa kofercetom, ne znam kako je kod vas ali u bg-u se kradu koferi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 15, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, doctore. Odlična primedba. Smislićemo neki način osiguranja od odvrtanja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Novembar 15, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan iskreno nisam ni razmisljao u tom pravcu jer tako gledajuci svaki kofer moze da se skine laganim "sutom" odozdo! moze jos jedna plocica koja ce imati konusne glave odozgo a dole da izadje navoj pa da se imbusi sakriju! ali to jageru ne treba,on spava sa motorom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4805 Napisano Novembar 15, 2010 Ne silazi, 5564 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Lepo...ona dva mala kruzna dela za kacenje kofera mozes da napravis na strugu, a onaj veliki trn na glodalici. Moj prijatelj je pravio i ispalo je extra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Novembar 15, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan pitaj kolegu dali moze da napravi jos,pa da se stavi na forum,jer se to inace narucuje i louisa! verujem da je ono od gvojdzdja a ne od silumina!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6450 Napisano Novembar 15, 2010 Enduraš, 6403 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Lepo...ona dva mala kruzna dela za kacenje kofera mozes da napravis na strugu, a onaj veliki trn na glodalici. Moj prijatelj je pravio i ispalo je extra. Sto bi to neko pravio na strugu i glodalici kad u Louisu ima da se kupi za 7e ? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4805 Napisano Novembar 15, 2010 Ne silazi, 5564 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Lepo...ona dva mala kruzna dela za kacenje kofera mozes da napravis na strugu, a onaj veliki trn na glodalici. Moj prijatelj je pravio i ispalo je extra. Sto bi to neko pravio na strugu i glodalici kad u Louisu ima da se kupi za 7e ? Verovatno zato sto nema pojma o tome... Ali je dobra informacija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 15, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kome zatreba, evo link: http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10022989〈=en Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...