miljkovici 26 Napisano Mart 3 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 12. 9. 2024. at 9:29, Гоша je napisao: Gde su, približno, napravljene ove fotografije? Da ti nisu ovi klipovi malo ubrzani fotografije su napravljene na rosama,lustica bay,ratac,kotor,zlatar,da,snimci jesu ubrzani jer u snimcima ne idem vise od 70 80 pa bi bilo malo dosadno za gledanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 173 Napisano Mart 12 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3 , Aprilia Scarabeo 125 Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 2. 2020. at 0:12, zoliška je napisao: Pre dve godine Tomosom 6 isao do Budimpeste i nazad 835km ,dnevno oko260km bez ikakvih problema, najbitnija je volja . Doduse ja sam od starije generacije kome nisu potrebna gel sedista i ostale blagodeti modernog doba . Samo volja i napred Toliko je jednostavno Ja sam prošlo leto nakon mesec dana vožnje na 2 točka i 500km razrade skutera odradio solo turu od 500+ Km u danu. Novi Sad- Trebinje 11 sati sa pauzama sa ljutom 250cc mašinom i beše svojstveno krštenje i prelepo iskustvo. Sad već imam kilometara, skuter se vozi cele godine a za ovu godinu uz obilazak Srbije u planu je put Brna i ko zna šta još 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3245 Napisano Mart 12 Drug član, 1486 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Top bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 286 Napisano Mart 14 Fat and furios, 618 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, kymco agility 200, Prijavi odgovor kao problematičan boj ne bije svijetlo oružje.... Bravo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomek_Nexus 138 Napisano Maj 4 U prolazu, 70 postova Lokacija: Velika Gorica Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Jucer odvozena prva ajmo rec ozbiljnija voznja ove godine. Plan je bio preko Karlovca i Josipdola spustit se do Senja pa magistralom do Karlobaga. Popest se preko Baskih Ostarija do Gospica pa preko Korenice po D1 nazad doma. Posto sam se zamislio prilikom voznje po AC do Karlovca i vrtio u glavi kak smo isli do Zeljave prosle godine vodjen tim praznoumljem zazujao sam direkt na D1 umjesto da sam otiso prema Dugoj Resi. Tek negdje oko Krnjaka sam shvatio da sam napravio glupost. A kolega se vozio zamnom ko kofer tako da nije reagirao. Tako da smo prvo stajanje imali u Rastokama... Nakon kave produzili do Korenice u kojoj smo skrenuli prema Gospicu. Ta cesta od Korenice do Gospica mi je otkrice. Dobar asfalt, zavoj na zavoji, uspon, spustanje. Bas gust za vozit. U Gospicu smo stali na tankanje (208km, 9,34l) i odma produzili dalje. Iduce zaustavljanje je bilo kod napustenog Hotela Velebno u Baskim Ostarijama. Fascinantno da takav objekt propada, a oko njega netaknuta priroda (Velebit) i blizina mora (Karlobag na manje od 20km). U sklopu hotela je i sportska dvorana. I par sto metara dalje kod Kubusa tj. na vidikovcu sa kojeg se vidi cijeli Otok Pag, steta sto to fotka ne moze docarati, ali pogled je brutalan. Lagano spustanje do Karlobaga uz ocaravajuci pogled na Pag i plavetnilo. Na magistrali sam se malo "pustio sa lanca" koliko je to moguce sa skuterom od 330ccm i 29ks. Pauza i rucak u Senju. Nakon odmora smo se poceli penjati prema Zutoj Lokvi sa planom da stanemo na cugu u Josipdolu, al on nam je nekako prebrzo dosao pa smo produzili prema D. Resi gdje smo skrenuli na staru cestu prema Rijeci da bi dosli u Jarce Polje. Ljepse je pijuckati sa pogledom na rijeku Dobru nego na nista u Josipdolu. Starom cestom se vratili do Zagreba gdje je svatko otisao na svoju stranu. Na kraju je ispalo super da sam krenuo u ovom smjeru, a ne kako je planirano. Spustajuci se prema moru od strane Baskih Ostarija cijelo vrijeme nam je pogled pucao na more i otoke, da smo isli od strane Zute Lokve prema Senju ne bi vidjeli nista jer se cijelo vrijeme spusta kroz kanjon. Polazak je bio u 9 sati kod naplatne postaje u Luckom. Vratio sam se kuci malo prije 20 sati. Jako kvalitetno proveden dan. Ukupno odvozili 523km za sto je Honda potrosila 16.43l goriva. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3245 Napisano Maj 4 Drug član, 1486 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra kilometraža u danu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomek_Nexus 138 Napisano Maj 4 U prolazu, 70 postova Lokacija: Velika Gorica Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da mi je to najveca kilometraza do sad koju sam prevalio u danu. Najzanimljivije je da bi mogo jos 100-150km odvozit bez problema. Makar je i dosta toga do ceste. Autoput me smori za 50km ko zavojita cesta za 300km. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5571 Napisano Maj 4 (promenjeno) Ne silazi, 4147 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Malo je poznato da je Gospić po svojoj administrativnoj površini najveći grad u Hrvatskoj i jedan od najvećih u Evropi, veći od Pariza, Berlina, Madrida, Barcelone, Beča, ali i Miamija, Chicaga, Seula i Buenos Airesa. A ima samo oko 11.000 stanovnika Aj što je malo Srba tamo preostalo, zbog dešavanja iz nedavne istorije, jelte, ali cela Lika se prosto ispraznila od stanovnika, koliko čitam. Pobegoše ljudi trbuhom za kruhom... A priroda je prelepa! Promenio Maj 4 član boza_kg 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomek_Nexus 138 Napisano Maj 4 U prolazu, 70 postova Lokacija: Velika Gorica Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Lika, Slavonija, Dalmatinsko zaledje, sve lagano propada na zalost. Velika steta jer su to zapravo najcisci dijelovi drzave bez zagadjenja, sa netaknutom prirodom. Od privrede nesto malo poljoprivreda, sumarstvo i seoski turizam + apartmani. Ovo sve ostalo 0 bodova. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5571 Napisano Maj 4 Ne silazi, 4147 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći, klali smo se i ratovali za teritorije na kojima više niko ne živi, al to su već bolne teme... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 650 Napisano Maj 5 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Od Beograda do Novog Pazara u organizovanoj koloni (ko se nije vozio, da vidi kako to izgleda, slično je bilo i do Novog Sada i Niša), a drugi klip povratak (Novi Pazar - Beograd), solo vožnja "za svoju dušu" 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...