alexanto 4802 Napisano Novembar 11, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ideja Teme je sledeća: Predstavite neka lepa mesta koja ste obišli Vašim skuterom. Ovo nije Tema "Putopisi", dakle nema priče i fotki naširoko i nadugačko. Svako mesto - jedna fotka i kratak text. Neka bude do 3 mesta po postu. Naravno broj postova je neograničen. Da bi tema lepo živela, trudimo se da ne postavljamo postove uzastopno, dakle sačekajte da neko sledeći predstavi svoje vožnje pa Vi slobodno nastavite. Dakle drage kolege skuteraši, slobodno stavljajte fotke i sa onih mesta koje ste obišli u ranijem periodu a niste ih nigde predtavili nekim putopisom (ili jeste svejedno). Nemojte se ustručavati da prikažete i mesta koja su blizu Vas. Ono što je Vama blizu i "onako" nekome može biti povod za lepu i dugu vožnju punu zanimljivih sadržaja. Dakle: Gradovi, Sela, Planine, Reke, Zamkovi, Šume, Doline, Jezera.... Naravno poželjno je da se i skuter vidi... Još jednom da zamolim: Do 3 fotografije (po 1 za svako mesto) sa kratkim textom (šta je to, gde je, kad ste bili). Ajmo skuter divizijo - raspali ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Novembar 11, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ljubovija,avgust 2010. Negde kod Fruske Gore,april 2010. Kod Sapca,januar 2010. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Novembar 11, 2010 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Proslop (okolina Ljubovije) (2010) Debelo brdo (2010) Ceo putopis sa ove vožnje na: http://www.skuteri.org/forum/index.php?/topic/8922-zapadna-srbija-350-km-u-cugu/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Novembar 11, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na putu...kako su se ponasale masine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Novembar 11, 2010 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu ni zaštucale, al' da ne idemo u off na ovoj temi, možemo otvoriti i posebnu temu o izdržljivosti i eksploataciji "kineza" ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobodan88 0 Napisano Novembar 12, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Niš Motocikl: Piaggio Sfera 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vlasinsko jezero 2010 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Novembar 18, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj je ispisan na piaggio forumu, http://scooterclubbeograd.forumup.com/viewtopic.php?t=3548&mforum=scooterclubbeograd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Novembar 19, 2010 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Vespa et4 150ccm devojka i ja i... .... Termalna banja Zdrelo, kod Petrovca 350 km u jednom danu,joj sto du*e boli posle Smederevo Sve rupa do rupe na putu, vrucina ali udvoje je sve lakse i Novi Sad Malo da budemo fancy i da obidjemo jos jednu tvrdjavu Al i tu sam morao da zas*rem, isao sam okolnim putem (Titel,Perlez,Kac...) 120km umesto 80-90km Al vredelo je sve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Novembar 21, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Golija, planinarski dom, 2008. Herceg Novi, Stari grad, 2009. Tara, 2008. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Novembar 22, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Zavidim vam sto ste se navozali sa vasim skuterima. Sve fotke su fenomenalne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4802 Napisano Novembar 22, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je već bolje... Ajmo - jooš, jooš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Merkuu 217 Napisano Decembar 5, 2010 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Bg - Lo Motocikl: Kymco Agility 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi lepo da pisete i koliku ste kilometrazu gazili do kog mesta, barem okvirno, bas me zanima koliko se dugo skuter moze voziti. Ja kad bih imao uslova obisao bih evropu sa nekim od 500 ccm I ja sam putovao dosta sa samo 125 ccm ali slika nemam, uglavnom zbog toga sto sam isao sam ili nije bilo aparata pri ruci.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Decembar 5, 2010 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Avala Kosutnjak Kao sto vidite, svi skuteri su 50ccm Na dalje ture sam jedino isao u Perlez (blizu Zrenjanina) oko 60km (nemam sliku) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Decembar 7, 2010 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan slike su sa puta sirig -zmajevo isao sam i na panoniju i za backu topolu ali nazalost nisam uslikao jer mi aparat bio pokvaren s ovim malim skuterom sam preso 15500km bez ijednog kvara ! jos ga vozaju i nije pipnuta masina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Decembar 8, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ljudi! A na gornjoj slici (PoČetnik)sa pedeseticama vidim na momku majicu sa slovima Extreme Scooter Team. Logo poznat (hehe)i drago mi je da je moja aktivnost na skuteri.org ostavila nekog traga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4802 Napisano Decembar 8, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ljudi! Nemoj ti tu svaka čast nego trpaj fotke. Šta s' se stis'o ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljance 8 Napisano Decembar 8, 2010 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan @alexanto Kako se pokazao GTS? Cuo sam dosta dobrih reci o tom skuteru a vidim da si ga dosta eksploatisao. Koju si kilometrazu napravio do sada sa njim? Kako je sa delovima i sa lokalnim distributerima i servisima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4802 Napisano Decembar 9, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @alexanto Kako se pokazao GTS? Cuo sam dosta dobrih reci o tom skuteru a vidim da si ga dosta eksploatisao. Koju si kilometrazu napravio do sada sa njim? Kako je sa delovima i sa lokalnim distributerima i servisima? Imaš PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikica 36 Napisano Decembar 17, 2010 U prolazu, 91 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nestin: Rumenka: Put prema Vrbasu: Vrbas: Centar Zablja: Negde kod Siriga: Begeč-čarda kod Braše: Skela kod Braše: Kod Beočina: Fruška Gora-prvo fruštuk pa onda na put: I tako eto vozilo se letos sa strane, skuter kineski 49 ccm, al to me ne ogranicava da uzivam u voznji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4802 Napisano Decembar 17, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan I tako eto vozilo se letos sa strane, skuter kineski 49 ccm, al to me ne ogranicava da uzivam u voznji Lepo od tebe Zikice što si nam se pridružio u ovoj temi... Samo nastavi...Molio bih ipak da se pridržavamo pravila teme iz prvog posta u vezi broja slika po jednom postu...Čisto da tema konstantno "radi".... ..Hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikica 36 Napisano Decembar 17, 2010 U prolazu, 91 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se jos sam nov i zelen ovde i tesko se snalazim... cak sam i slike jedva okacio sorry jos jednom i pozdrav svima NAJBOLJI STE!!! Samo tako nastavite 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Decembar 21, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Kad budem probusio tunel od stana do rezervoara JP pumpe dole kod robne kuce (oko 700 metara) , onda cu imati slika sa putovanja ko ovaj nas Alexanto. Do tada, moj , vise nego skromni domaci prilog, odlicna tura sa BJB momcima, tvrdjava Golubac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4802 Napisano Decembar 21, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dragi moj kolega, ima alexanto još da "trlja" sedište svog Atlantica da postigne pola lepih mesta koje si ti obišao sa tvojom makinom... A da ću se truditi da te sustignem - trudiću se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Januar 4, 2011 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene nesta...slike su malo losije jbg (tel 2mp) Septembar 2010...Vodice Zlatibor Novembar 2010...Ribnicko jezero Zlatibor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Januar 18, 2011 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ljudi! A na gornjoj slici (PoČetnik)sa pedeseticama vidim na momku majicu sa slovima Extreme Scooter Team. Logo poznat (hehe)i drago mi je da je moja aktivnost na skuteri.org ostavila nekog traga A jel prepoznajes tog momka? Moje neko putovanje skuterom pre 2-3 godine. Kraljevo-Beograd-Novi Sad. Skuter: Peugeot Ludix Ruta: Kraljevo-Knic-Kragujevac-Topola-Mladenovac-Avala-Beograd-S.Pazova-N.Pazova-Indjija-Novi Sad Tura 2 puta odradjena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...