RadicM 1076 Napisano Novembar 9, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend treba da idem da pogledam jedan motor u slucaju da ga kupim on je samo carinjen placena carina i pdv znaci na ime kupca da li postoji mogucnost da izvadim privremene tabilce da ga dovezem do bg ili moram da ga prevezem kombijem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 9, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ne postoji. Mozes da kupis polisu osiguranja na 3-4 dana, kosta nekoliko stotina dinara, ali to ne menja stvar da si neregistrovan. Upućen sam u tematiku, i ja sam skoro imao slican problem kad sam trebao da preteram Horneta iz Sa u Bg. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Novembar 9, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako je sad, ali 2008. sam platio polisu na, ako se dobro secam, 2 dana, i u SUP-u izvadio privremenu tablicu (velika papirna, ista kao za kola), da bi mi na kraju rekli da ce to sigurno spasti sa motora, pa je bolje da je drzim u rancu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 9, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ja zvao u AMSS da pitam, rekli mi da to ne postoji. Raspitivao sam se na sve strane, bilo mi frka da vozim motor koji je bio samo ocarinjen. Probaj u SUPu, nista te ne kosta, ali mrka kapa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Novembar 9, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da cu da spremam neki pikap da preveze to a tako sam se ponadao da ci da ga dovezem kuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pRRgav 9 Napisano Decembar 7, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: K8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Privremene tj. RP table zaboravi zato što je to neka druga priča. Tebe interesuju PROBA table koje se mogu izdati ako su plaćeni carina i porez i naravno potrban ti je i ostatak dokumentacije po kojoj je uradjena carina ( ino faktura ili kupoprodajni ugovor, odjavljena saobraćajna , ....), dakle potrebna su ti dokumenta kao da hoćeš da registruješ vozilo i probe nisu nikakav problem. Izdaće ti ih AMSS tj. bilo koji AMK ili AMD na teritoriji RS . Cena je oko 2-2500 din. Malo sam zakasnio sa informacijom ali možda nekom bude korisno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Decembar 7, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informacijama. Motor sam dovezo pikapom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Decembar 7, 2010 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je problem resen, neka je sa srecom kupovina. Inace sto se tice probnih tablica, meni rekli pre jedno godinu dana kad mi je trebalo da ne postoje probne tablica za motor, samo za auto?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pRRgav 9 Napisano Decembar 7, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: K8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da postoje ! Jedina razlika je u tome što se za motocikl izdaje 1 ona papirna proba tabla a za putnička , teretna , specijalna i ostala vozila dve. Papirologija je potpuno identična. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Decembar 10, 2010 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Tako bi i trebalo da bude. Mozda su nesto promenili sada ili sam ja naleteo na debila kada sam pitao, sto nije retkost na ovim prostorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nix 27 Napisano Decembar 10, 2010 (promenjeno) Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Loznica-Beograd Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan iako je problem resen da se i ja oglasim, mozda nekom zatreba. isti problem je i mene mucio kad sam kupovao motor. dosta upucenih ljudi mi je reklo da probna tablica za motor ne postoji. nisam im verovao i uspeo sam da uganjam sta i kako i posle placenog poreza, kupoprodajnog ugovora i odjavljivanje saobracajne dobio sam proba tablu. mislim da je proba tabla za 1 dan oko 1800 din mene izasla. stim da ona ne vazi 24h od trenutka kad je preuzmes vec samo do kraja tog dana kad si je preuzeo. i da, kad skupis svu tu papirologiju i kad poplacas, probnu tablicu dobijas odmah. zaboravih da kazem da sam ja uzeo probnu u oktobru ove godine Promenio Decembar 10, 2010 član Nix 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Decembar 10, 2010 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Znaci proverena stvar, informacija koja je svakako korisna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...