Beloje 0 Napisano Novembar 9, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Aleksa Belojevic, inace Djomlin sin, imam 16 godina, trenutno ne vozim motor, ali se nadam da ce se to promeniti u skorijoj buducnosti (Voleo bih da vozim Yamahu xt 125 x)(neki me znaju za cs-a). Dosta za pocetak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Novembar 9, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Novembar 9, 2010 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Honda je .....Honda. . Dobrodosao. ....... i pametno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Novembar 9, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Novembar 9, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao Beloje Matori ti je sila a pošto iver ne pada daleko od klade, siguran sam da si i ti lafčina. Od mene imaš samo jedan savet koji sam dao i svom sinu kada je svojevremeno u tvojim godinama počinjao svoj motoraški život: Strpljen spašen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Novembar 9, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Aleksa. Iskreno, ocekivao sam te mnogo ranije, s obzirom ko ti je tata . Imas od koga da ucis, i zelim ti sve najbolje u svetu dvotockasa! Pozdravi caleta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...