Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha XT 125 X

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 439 postova
  • Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f

Koliko mož da razvije :hej: jel auspuh fabrički?Potrošnja kolika je, imam ortaka potencijalno zainteresovanog.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 55 postova

Koliko mož da razvije :hej: jel auspuh fabrički?Potrošnja kolika je, imam ortaka potencijalno zainteresovanog.

Ide nesto preko 100 km/h, jer nista od blokada nije skidano, sve je u fabrickom stanju, pa i auspuh, ovo je samo nalepnica, inace potrosnja je 2,5 do maximalno 3 litre...tako kazu po forumima, ja nisam obacao paznju jer po meni trosi nemerljivo malo...

• U prolazu, 55 postova

Inace ova cena je aktuelna samo nekoliko dana, nakon toga motocikl nece biti na prodaju. Realna vrednost ovog motocikla je po meni nesto preko 2000eur, pa ako neko hoce da iskoristi priliku....

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 439 postova
  • Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f

Ide nesto preko 100 km/h, jer nista od blokada nije skidano, sve je u fabrickom stanju, pa i auspuh, ovo je samo nalepnica, inace potrosnja je 2,5 do maximalno 3 litre...tako kazu po forumima, ja nisam obacao paznju jer po meni trosi nemerljivo malo...

Ok javiću mu ;)

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja