FJCharlie 2322 Napisano Decembar 6, 2010 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Slomi nogu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Decembar 6, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan polaganje odlozeno, milicijci koji dolaze u komisiji su uhapseni pa ih nema dovoljno da idu u sve auto skole... Odlozili za 13.decembar... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Decembar 6, 2010 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan mislis? ja sam krenuo da napishem koji red kao odgovor na njegov post, ali na pola sam odustao jer poshto je izjavio tako neshto, ochito je tip koji i nije bash svoj... tako da nemoj puno znachaja pridavati njegovom postu Sam sam svoj! Ne znam da li si polagao, ali polaganje A kategorije nema veze sa voznjom motora u saobracaju, kao i vecina stvari koja se traze u auto skoli prilikom polaganja neke druge kategorije. Nije ti svejedno kad iz svog dzepa puknes 30 000, koje si krvavo zaradio. Ja sam imao dodatni izdatak jer nemam motor, pa sam tako morao od skole da placam za polaganje (totalna glupost), i 2 casa, cisto da osetim motor... Na sve to dodas nerviranje, kidanje zivaca i sta vec sve ide uz to... Koga ne grize savest, neka kupi, mene grize pa nisam hteo, ali sada nikada ne bih ponovo polagao, pre bih kupio 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Decembar 6, 2010 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se ukljucim. Pre nekih 10-ak dana sam polozio A kategoriju,inace maloletan sam i imam ogranicenje do 125 ccm. Elem polagao sam na skolskom SKUTERU (naglasavam skuteru jer svi ovde pisu da mora motor sa brzinama,e pa u Smed.Palanci ne mora ),ima 75 ccm (korejanac TVS mislim da se zove). Vozio sam 4 casa po 75 min. Sve ukupno me je kostalo oko 200e (polaganje voznja i tipovanje,na njihovom motoru,izdavanje potvrde i vozacke dozvole) Izgleda da zavisi od auto skole u kojo se polaze,ocigledno negde moze i na skuterima,lakse je ali ne naucis promenu brzina. pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Decembar 6, 2010 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kao i ostali, toplo ti preporučujem auto školu rak... ne trea ti motor, platiš 18000 sa polaganjima plus lekarski, položiš iz prve, milina jedna... meni je onaj ludak mile koji vodi školu čak rekao da ne naplaćuje ponovna polaganja, kao kad si jednom već platio šta opet da plaćaš pritom ti blizu pazova, sedneš na beovoz kod buvljaka ili u bataji i tamo si za 20 min... a ako si kolima i brže... pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Decembar 6, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan 18000 je premnogo ako ne ulazi i dozvola Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
metheny 11 Napisano Decembar 7, 2010 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa jeste malo vise posto je i lekarski oko 3000,mada ako se polaze iz prve onda mozda i nije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Decembar 7, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan lekarski za A 1700, negde i manje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Decembar 7, 2010 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan U Beogradu 2500, negde i vise. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Decembar 7, 2010 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ja uzeo lekarski ima mesec, mozhda malo jache, 2500din u vozhdovachkom domu zdr.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikemotor 0 Napisano Jun 19, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Potražite na mjestu a kategoriji, nije bilo ovako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...