zec 263 Napisano April 5, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Vizir je izradio Ivan, oba. Prvi je bio blago zatamnjen i u verziji mini. Radio je ok. Onda sam presao na veci koji bolje stiti, sto je dobro na duzim turama. Ulje, uglavnom 10W40, jer moze da se vozi po hladnom vremenu i kad je temp ispod 0, a bilo je situacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razi 17 Napisano April 6, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan Hm, izbor je izmedju ovog Mini (dark tinted) ili cockpit (carbon). Da li bi taj mini-sporty bio dovoljan ili da ipak gledam ovaj veci..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7001 Napisano April 6, 2013 Drug član, 2958 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam neki givi-jev, ogroman, ružan je haos jer je tako velik, i opet mi je nekako mali, skida vazduh samo sa grudi, ramena, vrat i kaciga fasuju... a bez njega je sve preko 100 ludnica... tako da, uzmi što veći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
schwabo cb 0 Napisano April 7, 2013 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zitiste Motocikl: Honda cb750 seven fifty Prijavi odgovor kao problematičan Motul5100 15w50, ja ga drugi put sipam i nemam nikakvu zamerku!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razi 17 Napisano April 8, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome slucajno zatrebaju cene, zvao sam par radnji povodom ulja, pa evo - Motul 5100 15W50 , nisam nasao ispod 1250 din/l - Shell 15W50 ~ 1100 din/l - Silkolene COMP 4 15W50 ~ 830 din/l - Modrica Mototaktol Racing HCX-4 15W50 ~ 400din/l - Elf Moto 4HP ECO 10W40 ~ 430din/l Mozete naci na netu ko/gde prodaje spomenuta ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7001 Napisano April 8, 2013 Drug član, 2958 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh ti, ima u ZRu radnja gde sam ja kupio sebi, motul 5100 15w50 litatarsko pakovanje 1050din. To ti je 600din uštede ili ti filter... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razi 17 Napisano April 8, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako nisam video, ali kod distributera ima Motul 5100 15W50 na akciji za ~850 din/L ako se naruci 4L Elem, sve kupljeno/naruceno.. sad samo da skupim za stelovanje i gorivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7001 Napisano April 8, 2013 Drug član, 2958 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da si odustao od farbanja dekle Sad sam zagledao moj, i ja imam jednu tačketinu na levoj dekli, videćeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razi 17 Napisano April 8, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan E, jesam.. saznao sam koliko ce da me kosta, rekoh "neka..mozda sledece sezone" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7001 Napisano April 8, 2013 Drug član, 2958 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Menjaj ulje, sredi sve kako Bog nalaže. pa da se vozamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 263 Napisano April 9, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda dodjem u NS sledece nedelje. Nadam se da ce do tada biti gotov servis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razi 17 Napisano April 13, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan Servis gotov, ja very very zadovoljan Majstor mi namestio cak i matore fuzastere za suvozaca. Malo su ruzni i 'labavi', ali ce da odrade posao za sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Maj 10, 2013 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan oglas Da li se meni cini ili ovde vidim polugu za dobos na zadnjem tocku,a '98 bi trebalo da ima disk pozadi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7001 Napisano Maj 10, 2013 Drug član, 2958 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan oglas Da li se meni cini ili ovde vidim polugu za dobos na zadnjem tocku,a '98 bi trebalo da ima disk pozadi ? Da, od 1996. su se pravili u Italiji i umesto da dovlače Nissin iz Japana, bilo im je jeftinije da uzmu brembo-ov sistem, i od tada ima disk pozadi... Ako se stvarno interesuješ za motor, nazoveš i pitaš čoveka u čemu je štos... Možda je ona fora, 1996. a prva registracija 1998, stari model bio pa niko nije hteo da ga kupi... bla bla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Maj 10, 2013 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Zvao vec,pitao..tvrdi da nezna,garantuje za pravu kilometrazu od 37 000 i vlasnik je preko 6 godina.. Jos samo da se dogovorimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razi 17 Napisano Maj 10, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan Taj motor je bio na prodaju i prosle godine, celu sezonu (ili bar, dobar deo sezone) je bio u oglasima. Bio je oko 1320-1350eu tada - znam, jer sam ga smekao Secam se da je rekao da mu je neko razbio zmigavce i deklu (pa je zato farbana) na parkingu.. Pogledaj na ramu, treba da pise iz koje fabrike je izasao (Japan ili Italija) i da li je PC26 ili PC32 - 26 je sa dobosom, 32 je sa diskom - osim jedne serije koja je iz Italije i PC32 je, ali sa dobosom - kao sto je moj. Tako da je i to moguce Inace, moram se izvinem vama dvojici - potpuno sam zaboravio na nas meetup, bio zatrpan faksom i poslom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7001 Napisano Maj 10, 2013 Drug član, 2958 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Da ne grešim dušu, al jedan crveni se prodavao u NSu još kad sam ja kupovao motor i išao sam da ga vidim, al se ne sećam dal je to ovaj, ima 2 godine, onaj je bljuvao dim kao smederevac, al lik ga je bio bezobrazno zacenio, samo sam se nasmejao.... Drugo, on "garantuje" za kilometražu... ja ću i dalje da tvrdim uvek, ako je uvežen (jel su se kod nas uopšte prodavali?) da nema šanse da je 37000km! Neće me niko ubediti, da neko kod nas da 10.000din i onda pređe 2000km od marta do oktobra. (O inostranstvu i da ne govorim!). 137.000km je realnije. To je nešto manje od 10.000 po sezoni, što je taman to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Maj 11, 2013 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Taj motor je bio na prodaju i prosle godine, celu sezonu (ili bar, dobar deo sezone) je bio u oglasima. Bio je oko 1320-1350eu tada - znam, jer sam ga smekao Secam se da je rekao da mu je neko razbio zmigavce i deklu (pa je zato farbana) na parkingu.. Pogledaj na ramu, treba da pise iz koje fabrike je izasao (Japan ili Italija) i da li je PC26 ili PC32 - 26 je sa dobosom, 32 je sa diskom - osim jedne serije koja je iz Italije i PC32 je, ali sa dobosom - kao sto je moj. Tako da je i to moguce Inace, moram se izvinem vama dvojici - potpuno sam zaboravio na nas meetup, bio zatrpan faksom i poslom Nisam ni stigao do njega juce...Kad nazvah coveka oko 16h bio je prodat,a ja nisam mogao otici ranije da ga vidim bummer Ko zna zasto je to dobro Da,a za meetup ok je....sad sam i ja bio nesto smusen oko praznika,pa nisam bio tu.. Moze ovih dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Maj 11, 2013 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Da ne grešim dušu, al jedan crveni se prodavao u NSu još kad sam ja kupovao motor i išao sam da ga vidim, al se ne sećam dal je to ovaj, ima 2 godine, onaj je bljuvao dim kao smederevac, al lik ga je bio bezobrazno zacenio, samo sam se nasmejao.... Drugo, on "garantuje" za kilometražu... ja ću i dalje da tvrdim uvek, ako je uvežen (jel su se kod nas uopšte prodavali?) da nema šanse da je 37000km! Neće me niko ubediti, da neko kod nas da 10.000din i onda pređe 2000km od marta do oktobra. (O inostranstvu i da ne govorim!). 137.000km je realnije. To je nešto manje od 10.000 po sezoni, što je taman to. I ja se secam da se ovaj dosta dugo prodaje,i nesto mi se javlja da jeste u pocetku bila neka wtf.cena...Za dim ne mogu da kazem,nisam 'opipao' A sto se tice km,pa mozda je okrenuo pun krug (ne znam jel ima jos tu jednu cifru na satu,lupio sam..) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7001 Napisano Maj 11, 2013 Drug član, 2958 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Moj je u miljama... i sumnjam da je i on obrnuo krug pošto trenutno na satu stoji 27600.. od toga sam ja kupio sa 19i kusur.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Maj 11, 2013 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da sumnjas ? Svaka tebi cast na vozanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pemac 6 Napisano Maj 15, 2013 U prolazu, 83 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Honda CB500 / MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, zna li neko oznaku sijalica unutar kilometar sata? pocrkase mi sve, pa da ne otvaram dzabe 2 puta.Ima li gde da se kupe ili mora da radi "BUDŽ KOMERC"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7001 Napisano Maj 15, 2013 Drug član, 2958 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, zna li neko oznaku sijalica unutar kilometar sata? pocrkase mi sve, pa da ne otvaram dzabe 2 puta.Ima li gde da se kupe ili mora da radi "BUDŽ KOMERC"? Fabrički idu one kao u poziciona svetla na kolima, 3w i 5w, a evo ovde sam opisao kako sam ja uradio: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/78622-burgman-an400-k5-ledizacija-cajgera/page__p__1260696__fromsearch__1#entry1260696 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pemac 6 Napisano Maj 15, 2013 U prolazu, 83 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Honda CB500 / MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan E hvala, jos jedna stvar, kad se skine sat, da li zubi drze gornju plocu ili i tu ima nekih srafova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7001 Napisano Maj 15, 2013 Drug član, 2958 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su 2 šrafa pozadi, nemoj me držati za reč... mislim da nema zuba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...