Alekre 12735 Napisano Jun 22, 2019 Ne silazi, 7373 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo kod farova si vrhunski uradio. Odličan motocikl, samo mu nabaci pozadi dva Wilbersa i teraj pa da vidimo kada će doći vremena za generalni remont. Ja cenim da će 200.000 da dogura sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1932 Napisano Jun 24, 2019 Drug član, 1051 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Jel sam ja nesto lose pronasao, ili 2 Wilbersa kostaju 600e? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Jun 24, 2019 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nisi, verujem da je to to nije to nikad bila jeftina stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1932 Napisano Jun 24, 2019 Drug član, 1051 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Velika je to cifra, verujem da vredi ali ipak je to mnogo novca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Jun 24, 2019 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Za nas (prosecnu balkansku sirotinju) to je mnogo novaca, ali za Engleze nije. I tu jos dodaj postarinu, carinu itd... skupa igranka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1932 Napisano Jun 24, 2019 Drug član, 1051 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan 700e amortizeri, na prosecnu platu od 200e (hocu reci 500e ) su veoma skupa stvar. Trenutno Hondu koristim za vikend voznje 50-100km, za sada mi je sve kako treba. Jedina stvar koju cu uskoro promeniti je kofer, minimum 47l mi treba zbog nedostatka prostora za 2 kacige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14465 Napisano Jun 24, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Zlatko pusti fenseraj i uzivaj, moze Wilbers i na kineski skuter a moze i prst u oko ali ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opsidiannight 182 Napisano Jul 6, 2019 Svrati ponekad, 171 postova Motocikl: Himalajac Prijavi odgovor kao problematičan Ćao svima. Mala pomoć iskusnih, jurim prvi motor da kupim. CB 500 mi je definitivni favorit. Šta mislite o ovom primerku? Honda cb500 twin WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda cb500 twin, 1994. godište, Naked, vozilo prešlo 62000 km, Beograd. Cena 1.500 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Jul 6, 2019 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan To je motor od kolege forumasa "3EKA" , moja bivsa CB, dobar motor, jaka cena, ali nije fiksna, nazovi pa vidi. I prelistaj ovu temu unazad, pa mozes videti sta se desavalo s motorom, dok je bio kod mene, pa posle kod kolege Zeke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opsidiannight 182 Napisano Jul 6, 2019 Svrati ponekad, 171 postova Motocikl: Himalajac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala najlepše. Prelistao sam. Videćemo spravu. Mada da je stavio cenu, stavio je. Ipak, svako svog konja najviše ceni. Nadam se da ću se uskoro pridružiti CB500 sekti, ima još par favorita al ovaj je najveći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12735 Napisano Jul 6, 2019 Ne silazi, 7373 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je dobar motor nije skup. Izračunaj nove gume, lančanike, servis karbova i eto ti par stotina za jedan minut. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1932 Napisano Jul 6, 2019 Drug član, 1051 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Alekre je napisao: Ako je dobar motor nije skup. Izračunaj nove gume, lančanike, servis karbova i eto ti par stotina za jedan minut. Slazem se u potpunosti. Pocetna ulaganja su jako bitna stavka, i cesto znaju da budu i veca nego sto se cini na prvi pogled. Mali servis je 50e, da ne pominjemo drugo. A sto je bitno motor je poznat, to je veliki plus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Jul 6, 2019 Andragog, 4986 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ne mora nista da dira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spira98 0 Napisano Jul 7, 2019 U prolazu, 9 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Honda CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima trebaju mi zadnji amortizeri za hondu cb 500 da li ima neko da mi proda? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okramovski 14 Napisano Jul 7, 2019 U prolazu, 71 postova Lokacija: Glibovac Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, od nedavno sam vlasnik CB 500 ( prikljucio se sekti sto bi vi rekli ). Zanima me gde mogu u Beogradu zameniti sajlu kvacila. U losijem je stanju kod rucice kvacila, i cuje se kad se pritisne kvacilo, pa bih to zamenio na vreme. Cuo sam za Boban sajle ali ne znam da li oni to menjaju. Takodje me zanima kakva je procedura i koliko moze da kosta zamena creva gasa? I ona mi malo bode oci. procitao sam dosta o CBu i zbog toga sam se odlucio za njega( pomogao forum). Inace motot je 2002 god, ima dosta estetskih ulaganja ali sve se to da srediti. nervira me takodje izduvna grana koja je zardjala ali sam procitao nekoliko resenja. Saveti i sugestije uvek dobrodosli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1932 Napisano Jul 7, 2019 Drug član, 1051 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Danas voznja do Vlasinskog jezera, preko Vladicinog Hana, Surdulice, pa nazad preko Crne Trave. Stari auto put do Vladicinog Hana je prava stvar, maksimalno rasterecen, kao stvoren za uzivanje. A ujedno i odusevljenje za ovih Hondinih 500ccm, suvozazicu i mene vuce odlicno, sve vise i vise me odusevljava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1932 Napisano Jul 7, 2019 Drug član, 1051 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Okramovski je napisao: Pozdrav svima, od nedavno sam vlasnik CB 500 ( prikljucio se sekti sto bi vi rekli ). Zanima me gde mogu u Beogradu zameniti sajlu kvacila. U losijem je stanju kod rucice kvacila, i cuje se kad se pritisne kvacilo, pa bih to zamenio na vreme. Cuo sam za Boban sajle ali ne znam da li oni to menjaju. Takodje me zanima kakva je procedura i koliko moze da kosta zamena creva gasa? I ona mi malo bode oci. procitao sam dosta o CBu i zbog toga sam se odlucio za njega( pomogao forum). Inace motot je 2002 god, ima dosta estetskih ulaganja ali sve se to da srediti. nervira me takodje izduvna grana koja je zardjala ali sam procitao nekoliko resenja. Saveti i sugestije uvek dobrodosli Dobrodosao druze, drago mi je da se ova tema prosirava, ali se trudi da delis sa nama sve sto uradis. Polako, ne moras bas svu estetiku da radis preko leta, sredi motor mehanicki i gledaj da iskoristis leto. Zima je vreme sredjivanja estetike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okramovski 14 Napisano Jul 7, 2019 U prolazu, 71 postova Lokacija: Glibovac Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Bolje vas nasao takav mi je i plan da se vozim koliko god mi vreme dozvoli i da doterujem mehaniku, naravno sta je potrebno u dugim zimskin nocima ce se estetika sama resiti p.s. slike sa voznje do Vlasinskog su TOP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Jul 7, 2019 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @Zlatko LA Znaci oporavilo se jezero jelda? nedavno sam video neke slike, bilo je isuseno katastrofa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1932 Napisano Jul 7, 2019 Drug član, 1051 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ruku na srce ne idem bas cesto gore, ali po onome sto sam video danas izgleda mi sasvim normalno. Bas je prijatna temperatura, ali brate komarci ubijaju, ima ih previse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tifoso 14 Napisano Jul 27, 2019 U prolazu, 48 postova Lokacija: Сингидунум Motocikl: HONDA XL 650 V TRANSALP Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав друштво, хоћу да га вратим на фабричка подешавања па ме занима да ли неко има или зна где бих могао да набавим рам да се то све лепо препакује? Или ако има идеју за неку другу опцију све је добро дошло. Фотка у прилогу, хвала унапред! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1932 Napisano Jul 27, 2019 Drug član, 1051 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ako je havarisan ne znam onda koliko ti se isplati da trazis drugi motor za delove. Mozda je bolje resenje da ovaj motor bude kao rezerva, a da nabavis drugi koji bi vozio. Jesi li razmisljao na tu stranu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tifoso 14 Napisano Jul 27, 2019 U prolazu, 48 postova Lokacija: Сингидунум Motocikl: HONDA XL 650 V TRANSALP Prijavi odgovor kao problematičan Ма не бре мотор је у одличном стању, само желим да му вратим старо седиште због корпе, јер је сад као кафе рејсер. Имам пластику његову оригиналну што се види на слици, имам и седиште такође, штопаљку и све, само ми треба рам за тај део да не би буџио нешто одокативно. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1932 Napisano Jul 27, 2019 Drug član, 1051 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Pa tako kazi prijatelju. probaj kod onog lika iz Kanjize ima ga na KP, jeste skup ali ako ti fali samo taj deo onda jbg, plati. Ja sam samo nosac fara za N varijantu platio 40e. Probaj na eBay-u mozda ti se posreci, imas Milosa on narucuje stvari, veoma korektan lik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tifoso 14 Napisano Jul 28, 2019 U prolazu, 48 postova Lokacija: Сингидунум Motocikl: HONDA XL 650 V TRANSALP Prijavi odgovor kao problematičan Недовољно сам описао, моја грешка! Хвала на савету пријатељу, сад ћу да контактирам. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...