vortex4borg 391 Napisano Novembar 16, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Da se pohvalim(o) uzeli CB 500S iz 2003g, sada malo poliranja i farbanja, sminka, a masina radi ko sat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 274 Napisano Novembar 20, 2017 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Novembar 20, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, zec je napisao: Slike... ako znas da mi kazes kako da izbrisem neke stare slike, pa cu da postavim jer "ispunio sam" kvotu pa ne mogu da dodajem slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10697 Napisano Novembar 20, 2017 Hronični Motociklopata, 7414 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Mozes i da stavis slike na neki sajt pa da ih linkujes ovamo, mnogi to rade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Novembar 20, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Biker-Boy je napisao: Mozes i da stavis slike na neki sajt pa da ih linkujes ovamo, mnogi to rade lakse mi bilo ovako 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 274 Napisano Novembar 21, 2017 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Meni super izgleda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 21, 2017 Drug član, 996 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2064 Napisano Novembar 26, 2017 Drug član, 1072 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Srecno srecno srecno!!! Koja je to sreca kad si ti i klip postavio na YT. Salu na stranu, zelim ti da se lepo navozas sa njom. Motor izgleda odlicno, a zvuk je odlican, sta ces bolje od toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Novembar 26, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Zlatko LA je napisao: Srecno srecno srecno!!! Koja je to sreca kad si ti i klip postavio na YT. Salu na stranu, zelim ti da se lepo navozas sa njom. Motor izgleda odlicno, a zvuk je odlican, sta ces bolje od toga. Hvala sa jos lepsem ti se vratilo Inace to je moja cura na njemu i vozi izgubljenog "sina" .... ja vozim "tatu" CBR 1000F 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2064 Napisano Novembar 27, 2017 Drug član, 1072 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, vortex4borg said: Hvala sa jos lepsem ti se vratilo Inace to je moja cura na njemu i vozi izgubljenog "sina" .... ja vozim "tatu" CBR 1000F Mogu samo da kazem da jedva cekam jos neku sliku ovde, sto vise to bolje. Moj oklop je na farbanju, nadam se za neki dan da ce biti zavrsen, pa cu i ja postaviti svoj rad ovde. CBR 1000F je tata u svakom smislu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Novembar 27, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Zlatko LA je napisao: Mogu samo da kazem da jedva cekam jos neku sliku ovde, sto vise to bolje. Moj oklop je na farbanju, nadam se za neki dan da ce biti zavrsen, pa cu i ja postaviti svoj rad ovde. CBR 1000F je tata u svakom smislu Ne mogu da verujem u kako dobrom stanju je farba, sobzirom na god recicu i da nema ostecenja. Ono sasvim malo sto ima, stvarno nije vredno da se gubi fabricka farba. A za slike, moracemo da sacekamo prolece, ipak je i jako hladno i gume ne "lepe" a ona je pocetnik. Cak sto vise, posto ne mogu da kacim slike a ne znam ni neki sajt za linkovanje, stavljacu klipove na YT. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Novembar 28, 2017 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan sajt za slike na kom ti slike ostaju doveka (ne brisu ih posle nekog vremena) i ne moras da imas nalog https://imgur.com/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Novembar 28, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, СајберГастарбајтер je napisao: sajt za slike na kom ti slike ostaju doveka (ne brisu ih posle nekog vremena) i ne moras da imas nalog https://imgur.com/ aj da probam za prvi put https://imgur.com/MBRovwH Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Novembar 28, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan https://imgur.com/WKQ9luZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Novembar 28, 2017 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan steta imgur ne pokazuje slike na forumu, probaj sa http://postimages.org/ to bi trebalo da radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Novembar 28, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, СајберГастарбајтер je napisao: steta imgur ne pokazuje slike na forumu, probaj sa http://postimages.org/ to bi trebalo da radi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Novembar 28, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan jeeeeee, napokon hvala do neba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Decembar 22, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi jedno malo pitanje. Koje su standard dimenzije zadnjih amortizera? 340 ili 350mm? Jedan mi se ne svidja, pa promenio bi ih i to sa gasnim amortizerima, ko na primer ovo samo nisam siguran u vezi duzine jer ako je 350 onda ovo otpada: https://www.ebay.com/itm/Honda-CB-500-PC32-Shock-Absorber-Suspension-Strut-1996-2002-IV/282721799820?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2055119.m1438.l2649 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2064 Napisano Decembar 28, 2017 Drug član, 1072 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rekoh, cim bude gotovo slike dolaze ovde. Sastavljao sam delove do pre 10 minuta, sutra ce biti malo boljih slika, ovo je samo da se ispostuje red. Cini mi se da mu retrovizori u boji bolje stoje, a o kofercetu i da ne govorim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2064 Napisano Decembar 30, 2017 Drug član, 1072 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Slikano boljim telefonom. Jos gume da se kupe, i mozda sediste da se prepravi, ali ima vremena duga je zima. Neka jos neko ko vozi ovakav model postavi neku sliku, da ne bude da samo ja smaram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2470 Napisano Decembar 30, 2017 Andragog, 5050 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Lepo joj stoje oklopi !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Decembar 30, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan koliko mogu da vidim, samo je prednji far drugaciji od mog. Ili mozda i pozadi, jel na zadnjem tocku imas disk ili dobos? inace stvarno je boja super, steta da mi cura voli samo crno pa crno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2064 Napisano Decembar 30, 2017 Drug član, 1072 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, srbac said: Lepo joj stoje oklopi !!! Em sto lepo stoje i izgleda uzivo mnogo vece, i odlicno rade posao sto se vetra tice. 1 hour ago, vortex4borg said: koliko mogu da vidim, samo je prednji far drugaciji od mog. Ili mozda i pozadi, jel na zadnjem tocku imas disk ili dobos? inace stvarno je boja super, steta da mi cura voli samo crno pa crno Koliko ja znam svaki CB500 je isti, razlike postoje u zadnjoj kocnici, i napred u faru i oklopu. Moja je pozadi dobos. A boja je stvar o kojoj ne treba pricati mnogo, ukusi su razliciti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Januar 7, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko service manual u PDF-u? I samo na engleski ili neki jezik iz bivse YU. Ne vredi mi na Nemacki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2470 Napisano Januar 10, 2018 Andragog, 5050 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan U sredini stranice imas Download http://www.manualedereparatie.info/en/download/Honda-Cb500-S-93-Haynes-Service-Manual.html 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...