vlajko 2670 Napisano Januar 16, 2014 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nemaš ti ni daske u glavi pa opet imaš celo stovarište u dvorištu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1645 Napisano April 27, 2024 Drug član, 1026 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Da obnovim malo temu. Ako se stavi db killer napred, na prednjem ulazu od lonca (serpe). Da li ce gusiti motor i nece moci da dobija gas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10459 Napisano Maj 17, 2024 (promenjeno) Ne silazi, 2370 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Čudi me da se do sada niko nije oglasio... Ja sam sebi pravio db killer za pozadi, jer mi je lakše da ga skidam kad želim. Tražeći po net-u, video sam obe vrste. Ako već postoje za napred, i ako se uzme odgovarajući za model lonca, ne bi trebalo da guši motor. Nemam fotku prvog, koji sam izgubio, i u kojo sam uložio više vremena da lepo izgleda, i da ne "ubijem" zvuk. Ovaj drugi sam napravio na brzinu, samo da radi posao .. Promenio Maj 17, 2024 član Blaza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...