Arakis 6134 Napisano Decembar 24, 2010 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Restoran Stenka Baterije za fotoaparat napunjene, odela Deda Mraza za mene i Gocu navučena na moto odela, jedva čekam sutrašnju akciju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Decembar 24, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Hoho hoooo Deda Mrazevi Ajmo malo da obnovimo gradivo. Ovde imate detaljan itinerer sutrašnjeg dana sa preciznom satnicom. Molim vas da to pročitate i da ga se sutra svi pridržavamo. Moto-Deda Mraz 2010 - Itinerer.pdf Na svim našim vožnjama BEZBEDNOST JE NA PRVOM MESTU - molimo vas da i sutra budete odgovorni prema sebi i drugima. Kao i uvek, ekipa redara će vam biti na raspolaganju i molim vas da se strogo pridržavate njihovih instrukcija kako dok ste na motoru tako i dok ste van njega. Po dolasku na mesto okupljanja redari će vam dati instrukciju u pogledu parkiranja...i ja sam uveren da nikome neće biti teško da parkira tamo gde mu redar pokaže...ali moram ovo da napišem, reda radi. Molimo vas da sve vreme budete svesni dece koja će biti na platou ispred Skupštine Grada. Zbog toga, ulazak na plato, bilo kakav manevar motorom mora biti obavljen sa krajnjom pažnjom. Na našim okupljanjima nikada nisam čuo nepotrebno turiranje a o ''pucanju'' da i ne govorim. Tako da ne moram ni da pišem o tome kako su takve stvari apsolutno neprihvatljive, sutra. Kritičan momenat je formiranje konvoja. Ove godine u konvoju će biti (vidno označeni) dva teretna vozila koje transportuju paketiće, nekoliko putničkih automobila, autobus GSP koji prevozi Kultuno umetničko društvo, novinare i goste i na kraju vozilo Hitne pomoći. Iz tog razloga, molimo vas da bez nepotrebnih komplikacija prihvatite poziciju u konvoju koju vam redari budu predložili. Kolona će se kretati u smaknutoj formaciji sa rastojanjem na dve sekunde. Molim vas da se svi podsetite saveta i preporuka za bezbednu vožnju u grupi koje imate u ovoj temi ovde: http://forum.bjbiker...voznja-u-grupi/ U toku kretanja kolone svo vreme kolonu će obezbeđivati policijska pratnja na čelu i začelju kolone, kao i naši redari koje ćete prepoznati po naradžastim fluo-prslucima sa znakom Asocijacije Motociklista Srbije. Obratite pažnju da pored redara koji voze na čelu i začelju kolone, postoje i tzv. ''leteći'' redari. Njihov zadatak je zaprečavanje bočnih ulica (koje saobraćajna policija nije zatvorila) kao i sprečavanje preticanja i ubacivanja drugih vozila u kolonu. VAŽNO - MOLIMO VAS DA NE PRAVITE NIKAKVE NAGLE MANEVRE TOKOM KRETANJA KOLONE a posebno da bez potrebe i bez upozorenja menjate svoju poziciju u koloni. GLEDAJTE često u ogledalo - LETEĆI redari će se svaki čas pojavljivati iza vas, preticati vas i prelaziti iz trake u traku kako bi stigli da zatvore svaku bočnu ulicu. NAPRAVITE mesto i prolaz LETEĆIM redarima kada je to njima potrebno. Po dolasku Sremčicu - tamo će vas takođe dočekati redari koji će vam dati instrukcije u pogledu parkiranja - sledite instrukcije bez nepotrebnog komplikovanja čak i ako ste videli ''najidealnije mesto za parkiranje vašeg ljubimca''. Napravite prolaz teretnim vozilima sa paketićima koja će prići do samog ulaza u Dom. Ove godine formiraćemo kolonu - red za istovar i unošenje paketića u salu gde nas čekaju deca. Redari će vam pomoći u vezi sa tim. Svako će uzeti po jedan ili dva paketića i krenuće unutra u salu. Kada uđete u salu, redar koji je tamo će vam pokazati gde da spustite paketić. Tada silazite dole po sledeći paketić i tako u krug dok ne istovarimo sve paketiće. Redari će one koji su gore u sali obavestiti kada ne bude više potrebe da se silazi tj. kada istovar bude gotov. VAŽNO - Deca će tražiti da sednu na motor, da dodirnu vašu kacigu, opremu ali i da se provozaju sa vama ''jedan krug''... udovoljite im u svemu sem u vožnji. Sada vremenski uslovi nisu pogodni (klizavo je) a kada dođemo za Vaskrs onda ćemo ih provozati po krugu kao što uvek to činimo. Za bilo kakvo vaše pitanje tokom trajanja sutrašnje akcije molimo vas da se obratite najbližem redaru. Ako on ne zna odgovor na vaše pitanje neko drugi sigurno zna. Svi redari su opremljeni radio-stanicama i stalno su u međusobnoj komunikaciji tako da će bilo koji problem biti jako brzo rešen. Dakle, Deda Mrazevi - sve znamo. Ujutro, popijte kaficu, doručkujte, obucite svoju moto-opremu, preko nje Deda Mraz odelo..... [/b] E svaka ti čast, ni ja ovo ne bi lepše rekao i narisao. Tek sad sam seo pred kompjuter i veoma se prijatno iznenadio što si mi na ovaj način pomogao. Hvala druže i kolego Svi koji su se do sada vozili sa nama znaju kako izgleda Redarski tim BJB-a i kako se vozi u grupi koju obezbeđujemo. Svi kojima je ovo prvi susret sa BJB vožnjama će imati priliku da se upoznaju sa Redarskim timom BJB-a i načinom na koji organizujemo kolonu. Bez brige, kao i uvek do sad, kolona će biti obezbeđena i vozićemo se u gotovo idealnim uslovima. Samo se opustite i ispoštujte reč Redara. Sve ostalo mi radimo za sve vas i opšte zadovoljstvo i bezbednost. Ako neko u koloni bude imao svoju radio stanicu, molim ga da samo sluša redarsku komunikaciju ali da se ne meša jer bi tako uneo zabunu na trenutak a Redari su sve vreme vožnje u punoj koncentraciji. Uostalom, videćete uživo kako to izgleda. Samo nam napravite mesta u koloni ako bude potrebe i sve će biti ok. Poštovani moto Deda Mrazovi, želim vam/nam najbolji provod sutra i iskreno se nadam da ćete jedva čekati sledeću akciju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Decembar 24, 2010 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ima li jos odelceta u Vir-u, za drugara koji nije na forumu, sutra bi ga preuzeo ? Ima jos odela. Samo dodjite u Vir sutra na vreme (recimo do 8:20), da bismo stigli na Kosutnjak do 8:45. Dogovor je, VIR sutra u 08:15 pakovanje kombija. Ja cu biti tamo, a sad za RTS..., ili da dodjemo u 08:00, da spakujemo kombi pa da palimo u Kosutnak? Izgleda da je doslo do dezinformacije, kombi je vec spakovan i spreman da dodje direktno do Skupstine sutra. Tako da je sutra ostalo samo da odemo do RTS-a na Kosutnjaku i posle pravac Skupstina! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Decembar 24, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Hoho hoooo Deda Mrazevi Ajmo malo da obnovimo gradivo. Ovde imate detaljan itinerer sutrašnjeg dana sa preciznom satnicom. Molim vas da to pročitate i da ga se sutra svi pridržavamo. Moto-Deda Mraz 2010 - Itinerer.pdf Na svim našim vožnjama BEZBEDNOST JE NA PRVOM MESTU - molimo vas da i sutra budete odgovorni prema sebi i drugima. Kao i uvek, ekipa redara će vam biti na raspolaganju i molim vas da se strogo pridržavate njihovih instrukcija kako dok ste na motoru tako i dok ste van njega. Po dolasku na mesto okupljanja redari će vam dati instrukciju u pogledu parkiranja...i ja sam uveren da nikome neće biti teško da parkira tamo gde mu redar pokaže...ali moram ovo da napišem, reda radi. Molimo vas da sve vreme budete svesni dece koja će biti na platou ispred Skupštine Grada. Zbog toga, ulazak na plato, bilo kakav manevar motorom mora biti obavljen sa krajnjom pažnjom. Na našim okupljanjima nikada nisam čuo nepotrebno turiranje a o ''pucanju'' da i ne govorim. Tako da ne moram ni da pišem o tome kako su takve stvari apsolutno neprihvatljive, sutra. Kritičan momenat je formiranje konvoja. Ove godine u konvoju će biti (vidno označeni) dva teretna vozila koje transportuju paketiće, nekoliko putničkih automobila, autobus GSP koji prevozi Kultuno umetničko društvo, novinare i goste i na kraju vozilo Hitne pomoći. Iz tog razloga, molimo vas da bez nepotrebnih komplikacija prihvatite poziciju u konvoju koju vam redari budu predložili. Kolona će se kretati u smaknutoj formaciji sa rastojanjem na dve sekunde. Molim vas da se svi podsetite saveta i preporuka za bezbednu vožnju u grupi koje imate u ovoj temi ovde: http://forum.bjbiker...voznja-u-grupi/ U toku kretanja kolone svo vreme kolonu će obezbeđivati policijska pratnja na čelu i začelju kolone, kao i naši redari koje ćete prepoznati po naradžastim fluo-prslucima sa znakom Asocijacije Motociklista Srbije. Obratite pažnju da pored redara koji voze na čelu i začelju kolone, postoje i tzv. ''leteći'' redari. Njihov zadatak je zaprečavanje bočnih ulica (koje saobraćajna policija nije zatvorila) kao i sprečavanje preticanja i ubacivanja drugih vozila u kolonu. VAŽNO - MOLIMO VAS DA NE PRAVITE NIKAKVE NAGLE MANEVRE TOKOM KRETANJA KOLONE a posebno da bez potrebe i bez upozorenja menjate svoju poziciju u koloni. GLEDAJTE često u ogledalo - LETEĆI redari će se svaki čas pojavljivati iza vas, preticati vas i prelaziti iz trake u traku kako bi stigli da zatvore svaku bočnu ulicu. NAPRAVITE mesto i prolaz LETEĆIM redarima kada je to njima potrebno. Po dolasku Sremčicu - tamo će vas takođe dočekati redari koji će vam dati instrukcije u pogledu parkiranja - sledite instrukcije bez nepotrebnog komplikovanja čak i ako ste videli ''najidealnije mesto za parkiranje vašeg ljubimca''. Napravite prolaz teretnim vozilima sa paketićima koja će prići do samog ulaza u Dom. Ove godine formiraćemo kolonu - red za istovar i unošenje paketića u salu gde nas čekaju deca. Redari će vam pomoći u vezi sa tim. Svako će uzeti po jedan ili dva paketića i krenuće unutra u salu. Kada uđete u salu, redar koji je tamo će vam pokazati gde da spustite paketić. Tada silazite dole po sledeći paketić i tako u krug dok ne istovarimo sve paketiće. Redari će one koji su gore u sali obavestiti kada ne bude više potrebe da se silazi tj. kada istovar bude gotov. VAŽNO - Deca će tražiti da sednu na motor, da dodirnu vašu kacigu, opremu ali i da se provozaju sa vama ''jedan krug''... udovoljite im u svemu sem u vožnji. Sada vremenski uslovi nisu pogodni (klizavo je) a kada dođemo za Vaskrs onda ćemo ih provozati po krugu kao što uvek to činimo. Za bilo kakvo vaše pitanje tokom trajanja sutrašnje akcije molimo vas da se obratite najbližem redaru. Ako on ne zna odgovor na vaše pitanje neko drugi sigurno zna. Svi redari su opremljeni radio-stanicama i stalno su u međusobnoj komunikaciji tako da će bilo koji problem biti jako brzo rešen. Dakle, Deda Mrazevi - sve znamo. Ujutro, popijte kaficu, doručkujte, obucite svoju moto-opremu, preko nje Deda Mraz odelo..... [/b] E svaka ti čast, ni ja ovo ne bi lepše rekao i narisao. Tek sad sam seo pred kompjuter i veoma se prijatno iznenadio što si mi na ovaj način pomogao. Hvala druže i kolego Svi koji su se do sada vozili sa nama znaju kako izgleda Redarski tim BJB-a i kako se vozi u grupi koju obezbeđujemo. Svi kojima je ovo prvi susret sa BJB vožnjama će imati priliku da se upoznaju sa Redarskim timom BJB-a i načinom na koji organizujemo kolonu. Bez brige, kao i uvek do sad, kolona će biti obezbeđena i vozićemo se u gotovo idealnim uslovima. Samo se opustite i ispoštujte reč Redara. Sve ostalo mi radimo za sve vas i opšte zadovoljstvo i bezbednost. Ako neko u koloni bude imao svoju radio stanicu, molim ga da samo sluša redarsku komunikaciju ali da se ne meša jer bi tako uneo zabunu na trenutak a Redari su sve vreme vožnje u punoj koncentraciji. Uostalom, videćete uživo kako to izgleda. Samo nam napravite mesta u koloni ako bude potrebe i sve će biti ok. Poštovani moto Deda Mrazovi, želim vam/nam najbolji provod sutra i iskreno se nadam da ćete jedva čekati sledeću akciju. Služim narodu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Decembar 24, 2010 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan I sada...kao i mnogo puta do sada, reci jednog deteta iz Doma, izrecene prosle godine, stalno mi prolaze kroz misli i ne daju snu na oci: Dodjite molim te i sledece godine, bicu dobar.... I nije me sramota suza. 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 24, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gledamo se danas na Košutnjaku 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Decembar 25, 2010 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se kod one Kochine kafane! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 25, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, sta vam je Dedamrazevi, ne mozete da spavate ?! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Decembar 25, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, sta vam je Dedamrazevi, ne mozete da spavate ?! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano Decembar 25, 2010 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa sa Miljakovca dolazi pravo u Košutnjak... Vidimo se sutra 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1021 Napisano Decembar 25, 2010 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan ja sam u 10 h kod skupstine 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 25, 2010 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Mene hvata trema ne mogu da spavam vidimo se sutra ljudi laku noc! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 25, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan See ya! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 25, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, Jager hrce za trojicu i to krsna brdjana.. Vidimo se.. ako ga ne ucutkam zauvek 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Decembar 25, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Stavi mu kaladont pod nos Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 25, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Fali mi jos jedan krsan.. da ga iznesemo na terasu..ostalo ce odraditi pvc prozori i izolacija.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18859 Napisano Decembar 25, 2010 Integrisan, 8497 postova Prijavi odgovor kao problematičan Djomla je lepo (i savrseno) opisao kako to izgleda u Sremcici. Ko je jednom bio - ne moze da se ne vrati ponovo. Deda-mrazevi, za par sati krecemo... Ako bude suvo - krecemo. Ako bude kise - opet krecemo. Na kapiji doma jedino mozete biti mokri od poneke suze, ostalo provereno ne osecate. Prema tome - vidimo se! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Decembar 25, 2010 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Na moju veliku zalost prvi put cu izostati, obaveze me sprecavaju... Znaci izostace i tvoj foto opus. Steta saljem malog od palube Hitmancic Ja sam mislio da si ti otisaho sa foruma 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Decembar 25, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Srecno sutra! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Decembar 25, 2010 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i nas koji ne spavamo! Veselo i sitnnnnnnnnnooooooooo! Vidimo se za par sati! :moto3: http://www.youtube.com/watch?v=v9QeCEYhdhQ 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Decembar 25, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan jel neko ustao da se sprema? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nix 27 Napisano Decembar 25, 2010 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Loznica-Beograd Motocikl: Yamaha FZ1 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde budjenje deda mrazoviiii.... dosta vam je bilo spavanja... jos koji sat pa se vidimo \o/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Decembar 25, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Kafica pa krećem. I ne zaboravite da, najduže pamtimo dan u kome smo darivali! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugsef 137 Napisano Decembar 25, 2010 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom sve najlepse i zao mi je sto nisam sa vama. Ustao sam jutros i prvo sto sam pomislio da sve ovo sto radite velikim srcem stvarno tera suze na oci. Gledacu vas na Sarenici da se bar malo utesim. Ocekujem slike , puuuno slika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Decembar 25, 2010 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ho Ho Hoooo.... spremanjeeeeeee.... ajde bre.... šta ste se uspavali.... http://www.youtube.com/watch?v=6jALndvCbRE&feature=related 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...