jager 3446 Napisano Novembar 5, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna ideja, + 1,nadam se lepom vremenu i dolasku motorom. meni je blizu i doci cu motorom I meni je blizu Dolazim motorom, naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4326 Napisano Novembar 5, 2010 Nemanja Stojanović, 1442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim GSP-om zbog tih posebno sniženih cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Novembar 5, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i biti cu fin! Nego,jel urednistvo ima neki separe,ovo-ono? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 5, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pusti separeove, daj da se iskombinujemo sa nekom zenskom proslavom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Novembar 5, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Pusti separeove, daj da se iskombinujemo sa nekom zenskom proslavom. Ubedi ih da je to preslava Osmog marta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Novembar 6, 2010 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo...pivo za onoga o se setio da organizuje Moraces mnoooooogo piva da platis!! Ma samo dodjite i ponesite dobro raspolozenje!!Naravno, ne bi bilo zgoreg da obavestite i svoje drugarice i njihove drugarice, da dodju na zurku!!(A mozete i zene da povedete!! ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6096 Napisano Novembar 6, 2010 Svakom po zasluzi, 12435 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Evo moja Goca već počela da sprema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano Novembar 6, 2010 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da se vidimo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 6, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan НАм је далеко али видећемо Вероватно да се видимо, биће то Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Novembar 6, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Svi koji žive izvan Beograda a zainteresovani su da dođu na žurku mogu da računaju da ćemo organizovati smeštaj, gošćenje i noćenje po kućama. Evo kod mene ima mesta za troje. Za smeštaj kod mene možete se javiti direktno meni. Za smeštaj kod nekog drugog javite se Arakisu ili Scubi a oni će već znati gde tj. kod koga ima koliko mesta. Takođe, svi Beograđani koji su u mogućnosti i žele da ugoste nekoga ovom prilikom neka se jave Arakisu i Scubi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Novembar 7, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan lepa zamisao,treba videti koliko ima mesta na tom splavu,da ne bude da treba uzeti halu na sajmu... ps:aj recite jel treba jos nesto oko organizacije,ja raspolozen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14499 Napisano Novembar 7, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Novembar 7, 2010 (promenjeno) Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan lepa zamisao,treba videti koliko ima mesta na tom splavu,da ne bude da treba uzeti halu na sajmu... ps:aj recite jel treba jos nesto oko organizacije,ja raspolozen... Mesta na splavu ima ohohoo, toliko da će radi ''štimunga'' unutra biti i motora :deej: . Samo vi rezervišite četvrtak na petak noć, javite unapred kolegama da ćete ''malo'' kasniti na posao i spremite se za U ovom trenutku, organizacija je pokrivena i ono što može biti od koristi je da svako od nas obavesti o žurci sve svoje drugare (i naravno drugarice) nezavisno od toga da li oni voze ili ne motor. Ako imaš konkretnu ideju kako bi i čime mogao da doprineseš, pošalji PP na Trinity. Na žurci su svi dobrodošli jer je cilj da se pored našeg druženja uspostave i unaprede odnosi sa svima ostalim učesnicima u saobraćaju bili oni pešaci, vozači automobila, traktora, autobusa... Na primer, neposredno pre žurke, od 19h u tom prostoru okupiće se predstavnici firmi, organizacija i institucija koje su nam pomagale u humanitarnim akcijama tokom predhodne sezone i tom prilikom ćemo im uručiti zahvalnice, predstaviti plan narednih humanitarnih akcija...i naravno pozvati ih da produže druženje sa svima nama na ovoj žurci. Više o tome imate u ovoj temi http://forum.bjbiker...-bjbikers-zima/ Promenio Novembar 7, 2010 član kochaMatori 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 7, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Bice mi cast da pokusam napraviti stimung i ludnicu u isto vreme :deej: :deej: Muziku pustam samo u specijalnim prilikama, za svoje prijatelje i za moju dusu.... BJB je jedna velika virtualna kuca, i za razliku od drugih virtualnih vidova opstenja, mi se uzivo druzimo, vozimo zezamo Iako smo iz totalno razlicitih svetova, zanimanja i mentaliteta, nasli smo se u nekim zajednickim dodirnim tackama i ostalo samo tece i klizi.. Hiljade kilometara ostaju za nama u zajednickim voznjama, poznanstva prelaze u prijateljstva..svasta se tu desava lepo i pozitivno.. Tako vidim i ovu zurku..prilika za ostale forumase da se upoznamo i druzimo..iliti zajebajemo.. jer uvek je visok nivo zezancije u vazduhu kad je BJB ekipa u akciji.. Jedno je kuckati, a sasvim drugo uzivo komunicirati. Malo je tesko ugoditi svima..no potrudicu se i evo kopam po folderima..vadim iz naftalina, ali i iz soulseeka.. Ponesite dobro raspolozenje i probajte da odlozite ustajanje u petak.. Vdimo se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Novembar 7, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Mis'im verujte Vlalajaku na reč kad vam kaže Ja sam se jednom zahebo i ušo u kafanu de taj :deej: i evo...još uvek čistim po net-u kompromitujuće fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 7, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Očekujem barem 1 rockabilly blok u toku večeri :deej: :deej: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Novembar 7, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Inače, za one koji su se kasnije ukjučili, splav-club Hrabro Srce je kultno mesto ako ne savremene srpske moto-scene ono sigurno BJBikers zajednice. A zašto je to tako i ko je Zoran Livaja, domaćin žurke, možete se između ostalog informisati i u ovoj temi http://forum.bjbiker...__1#entry193691 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Novembar 8, 2010 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Malo je tesko ugoditi svima..no potrudicu se i evo kopam po folderima..vadim iz naftalina, ali i iz soulseeka.. Vlajko , dolaze li u obzir želje i čestitke????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6096 Napisano Novembar 8, 2010 Svakom po zasluzi, 12435 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Može, ali da častiš DJ-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 8, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste..zalepis mi crvenu na celo... i posle ide Bata Kanda .. Onda dodje Veliki Daki i kaze jesi normalan i izvadi DVE crvene za Panteru A onda dodje neki tamo i kaze: a jel znas onu? znas onu tinanana? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Novembar 8, 2010 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jeste..zalepis mi crvenu na celo... i posle ide Bata Kanda .. Onda dodje Veliki Daki i kaze jesi normalan i izvadi DVE crvene za Panteru A onda dodje neki tamo i kaze: a jel znas onu? znas onu tinanana? Ma jok, kakva Pantera, samo Ramstain!!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Novembar 8, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Jeste..zalepis mi crvenu na celo... i posle ide Bata Kanda .. Tko je Bata Kanda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6096 Napisano Novembar 8, 2010 Svakom po zasluzi, 12435 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Du Hast ...pa Davorike Dajke za Dakija ...ili Stani Ibar vodo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14499 Napisano Novembar 8, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Jeste..zalepis mi crvenu na celo... i posle ide Bata Kanda .. Tko je Bata Kanda? http://www.youtube.com/watch?v=uUD1yzNTO7U Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Novembar 8, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Jeste..zalepis mi crvenu na celo... i posle ide Bata Kanda .. Tko je Bata Kanda? http://www.youtube.com/watch?v=uUD1yzNTO7U Ja sam kriv sto pitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...