AcaHonda 2 Napisano Novembar 3, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Aca, iz Beograda sam, i već nekoliko godina pratim dešavanja na sajtu, uglavnom putopise, ali se do sada nisam registrovao. Međutim, nakon zadnje izmene sajta, registrovao sam se kako bih imao pun pristup svim forumima i temama. Motori me zanimaju još od 15-te godine i prvog Tomosa 14, zatim starog Bmw-a boksera od 600ccm čiju sam oznaku zaboravio jer je bilo pre mnogo godina. Nakon duže pauze, pre 3 godine uzeo sam Hondu Varadero xl1000v koju sada vozim. Kao novi član, pozdravljam sve bajkere i ljude koji vole motore i želim Vam puno bezbednih kilometara. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5196 Napisano Novembar 3, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6054 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Živ bio Aco i dobrodošao !!! :lurker: Da nam napišeš puno lepih putopisa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Novembar 3, 2010 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, Aco! Uvek mi bude bas drago kada vidim da nas je neko pratio dugo, a onda odlucio i da se pridruzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Novembar 3, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao posle toliko godina. Lepo je kad nam neko na takav način kaže da smo dobri u ovome što radimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaHonda 2 Napisano Novembar 4, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na lepim rečima dobrodošlice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deadox 6 Napisano Novembar 4, 2010 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan poozzz Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Novembar 4, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav imenjače (pretpostavljam da je Aca od Aleksandar). Uveren sam da ćemo ove zime i mi čitati nešto o tvojim putešestvijima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miky 1 Napisano Novembar 5, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: yamaha yzf-r6 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Lep provod na bjb zajednici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...