vudu 6 Napisano Maj 9, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Ide li ko na Sokolac od 11.-13. maja.Interesuje me koliko je Sokolac udaljen od Zvornika?Da li se moze placati u dinarima i evrima ili se moraju razmeniti za konvertabilne marke?I jos jedno naizgled smesno pitanje.Citao sam na nekom BiH Forumu da postoje velike sanse da u nekoj rivini naletis na kravu ili nesto sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 9, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam da u Trebinju idu i Evrici,pa mislim da mozes i na Sokocu. A sto se tice krava DOBRO se pripazi,nije rijedak slucaj da se setkaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 9, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Valjda cemo zajedno! I ne znam sta cete u ZV, kad vam je blize preko Proslopa na Bratunac. I od Br i Zv udaljenost je ista, oko 90 km. Ja cu u subotu ujutro i najvjerovatnije samo taj dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Maj 9, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam brate,preko Proslopa je los put,im oko 3,5 km. makadama.Ja bih da spavam tamo.Dogovoricemo se u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Maj 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ide li ko na Sokolac od 11.-13. maja.Interesuje me koliko je Sokolac udaljen od Zvornika?Da li se moze placati u dinarima i evrima ili se moraju razmeniti za konvertabilne marke?I jos jedno naizgled smesno pitanje.Citao sam na nekom BiH Forumu da postoje velike sanse da u nekoj rivini naletis na kravu ili nesto sl. moze se placati u evrima ,krava na putu ima ,ima i rizle a mozes mozda i da ocekujes SNEG! sto se kilometraze tice ,stvarno ne znam koliko tacno ima...... ps ponesi dovoljno TOPLU garderobu -moja preporuka ! :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano Maj 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan i ko ce ici na sokolac i kada ??! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Maj 9, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Iz Bijeljine neki idu u petak a neki u subotu put je odlican nov asvalt skoro presvucen placa se u Markama ili eurima mada nije ni sa dinarima problem puno su gostoprimivi i na dva prethodna skupa bilo je super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Maj 9, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem sigurno samo da vidim sa Cigom kuda i kada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ide li ko na Sokolac od 11.-13. maja.Interesuje me koliko je Sokolac udaljen od Zvornika?Da li se moze placati u dinarima i evrima ili se moraju razmeniti za konvertabilne marke?I jos jedno naizgled smesno pitanje.Citao sam na nekom BiH Forumu da postoje velike sanse da u nekoj rivini naletis na kravu ili nesto sl. Zvornik - Sokolac 80 km i 300m tacno po ROUTE 66 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Maj 14, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Eh ovako: Ja bijah u Skolcu i da vam pravo kazem proveo sam se ko na slavi.Spavanje fraj,nema guzve,jagnjetina u izobilju(naravno placa se),pasulj kakav nisam skoro kusnuo.Izgleda da ovi sa Romanije znaju da ugoste narod.Okacicu slike ako budem znao.A o putovanju da ne pricam ustvari mogao bih reci da je prelepo tako da tih 300 km. nisam osetio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 14, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan I meni je bilo prijatno. Vrijeme sjajno, pasulj mnjaamm i vidio sam dosta poznatih ljudi. A bogami sam upoznao i neke ljude sa BJB foruma Miko, hvala za pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Maj 14, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Lijepo se i ja provedoh jesmo pismo mal nesvjest ne dobismo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano Maj 15, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan BILO JE OK !!! A pasulj je bio odlican samo sam se plasio da mi neumaze pleksi u kacigi od mojih ostrih KOCENJA possto sam odmah posle rucka pun gas Dojurio u BG na susret ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sladjo 0 Napisano Maj 17, 2007 U prolazu, 4 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan fala kuvarici na pasulju ,kao grom je,a sad malo fotki da zacinimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sladjo 0 Napisano Maj 17, 2007 U prolazu, 4 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan i jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sladjo 0 Napisano Maj 17, 2007 U prolazu, 4 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan x[/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sladjo 0 Napisano Maj 17, 2007 U prolazu, 4 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan uz svu dobru volju ne uspijevam da ubacim foto,sorryhttp://[/url][/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Maj 23, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Saletu na gostoprimstvu :thumbsup: Iskoristili smo priliku kum i ja te skocili do Sarajeva na cevap.Lepa voznja u povratku sa Grosom i Bjeljinom(pozdr.) :biker: :redflag: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...