Ribolovac 491 Napisano Maj 9, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Gospodo urednici ,prosvetlite me i kazite mi u cemu je fora da na sajtu www.motorradhelm24.de kaciga Airoh S4 Titanium kosta 99.95eur za razliku od Louisa gde je 180 istih !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Maj 9, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Gospodo urednici ' date='prosvetlite me i kazite mi u cemu je fora da na sajtu www.motorradhelm24.de kaciga Airoh S4 Titanium kosta 99.95eur za razliku od Louisa gde je 180 istih !? kakve veze urednici imaju sa ovim :shock: kupovina je online, plaæaju se još i troškovi transporta (Versandkosten), dostava je moguæa samo unutar Nemaèke. fore nema, to ti je konkurencija.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Maj 9, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Urednike uvazavam kao kao ljude koji bi prvi trebali da imaju odgovor na temu opreme.Naravno da svako pojasnjenje na zadatu temu je dobrodoslo kako ovaj put tako i uvek... npr. kao tvoje. Sto se Airoha tice kako si rekao ,konkurencija OK i dostava ne pravi pravi problem jer nije ona 50% od vrednosti .Samo mi je bila neverovatna razlika! Poz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 9, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan U Louisu je sve skuplje neko kod specijalizovanih prodavnica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Maj 9, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Pa da...a i zaradjuju ti trgovci ...pa i u Louis-u stvari razllicito kostaju, zavisno od toga da li su na popustu ili ne...npr. Airoh Tyger (slicno kao S4, samo stariji model) je dugo bio 160e, a do skoro je se kod njih mogao kupiti za nesto (ne bih da slazem) 90 ili cak 60e...i to svi brojevi, ne samo neki mali ili ekstremno veliki (ono sto im ostane)... Sasvim normalna stvar...steta sto samo siromasni stranci imaju priliku da kupuju na popustu...mi bahati Srbi nemamo tu privilegiju..cak ni preko net-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...