bopk 1406 Napisano Januar 16, 2011 Drug član, 1942 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Djunto brinem se za tebe. Par dana nema posta u ovoj meni omiljenoj temi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Januar 16, 2011 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda kao zatišje pred buru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Januar 17, 2011 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam, živ, zdrav i prav, fala Bogu. Zimsko vreme je za moje druge strasti, slušam, , i bavim se hifijem. Nisam odusto, još malo,, pa me i supruga ukorila što ne rešim. Pogledo još par motora i čekam da stigne još jedan primerak iz uvoza, trebo sutra pa nije, al biće do srede a i ima još komad, navodno ko čaša al opet moram da se vozam naokolo. Javili mi se i Bugari al to ko neka zadnja alternativa. I to će biti finalno gledanje pošto sam izbor i suzio i iskristalisao, al eto verujem i čekam u čudo da iskrsne neka neviđena prilika. Neće biti ponedeljak, ovaj, ko što rekoh pa sad porekoh mada to ne volim, zato zaslužujem,. Sanjo pre neku noć da sam na nekoj zajedničkoj vožnji spavao celu noć u bungalovu sa kacigom na glavi. Baš me uvatila groznica ko klinca, al grešku praviti neću, bar se nadam. Gledam putešestvje ona dva heroja do Japana, baš mi se voza. Ko što reko Gosn Vidik, zatišje pred buru, a i malko se ućutah jer mi malo na forumu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4734 Napisano Januar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6007 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja vid'o Đuntin post u temi i reko': "Evo ga pazario !" Kad ono ćorak... 'Ajde druže nemoj da nas izneveriš, pazari motor pre nego ja sredim Atlantica pa da se điramo na proleće... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Januar 17, 2011 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvo proleće, ovih dana. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Januar 17, 2011 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Krčka se nešto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Januar 17, 2011 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Januar 17, 2011 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan Krčka se nešto zagorelo druže Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Januar 17, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan pretpostavljam da đuntina žena izgleda nekako ovako...proveo je 12 godina tražeći je ali isplatilo se... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1406 Napisano Januar 17, 2011 Drug član, 1942 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ljudiii Djunta kupio crvenu ST!!!!!! :) Na rados' salim se 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Januar 17, 2011 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan he he he Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 17, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudiii Djunta kupio crvenu ST!!!!!! :) Na rados' salim se Pa naravno da se šališ. Nije valjda lud da kupi to lešće... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Januar 18, 2011 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Kad su žene u pitanju, nisam nikakav probirač, naprotiv,, tako da je ona mene izabranog mnogoo godina ubeđivala,, a sad se češka ,, šta ću joj ja sad, kad sam viko ne moj, nije vredelo. A da je zgodna, meni jeste, ( će čita pa moram budem ,). Stigo mi danas gladijator, naručio još za suprugu i dva drugara, bilo neko sniženje u Engleskoj. Polako spremam opremu za sezonu, ne šalim se. Motor, pa biće ovih dana, u sredu vispadanje, možda bude neko iznenađenje ko,, nikad se ne zna. . Vidim da Vas svrbi tema, a i mene pravo da Vam kažem, uvek se nasmejem pa me supruga pita da nisam šenuo. Zna da ne idem na Facebook da berem fejsbukovače i da je bezbedno ovde pa toleriše. Sad ću je zovem da vidi kompliment,. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 18, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Djunta voli da nas munta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedj@j 4 Napisano Januar 18, 2011 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aman djunta, Kad ti dodje lepo vreme ima da uzmes prvo sto ti naidje, samo da se okrecu tockovi. Edit: A tema pretenduje da udje u anale srpskih foruma. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6388 Napisano Januar 18, 2011 Enduraš, 6381 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A sta mislis ako iskupujes kompletnu opremu, psihicki i finansijski budes spreman za kupovinu motora, a na svetskom trzistu nema odgovarajuceg i dovoljno ocuvanog primerka ? Spremaj se i za taj scenario, da ne bi kasnije dosao u iskusenje da izvrsis Harakiri 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Januar 18, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Slucajno upadoh u ovu temu, nisam zainteresovan za ovu vrstu motora al reko da pogledam... sad vidim da je ovo verovatno najzanimljivija tema na forumu. Pratim i cekam rasplet kao u Spanskoj seriji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Januar 18, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Evo da i ja pomognem. http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=85807&trazi=1&m=Honda-Transalp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 18, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da dam mali doprinos: http://www.kupujemprodajem.com/Solex-S-3800-432287-oglas.htm Đunto, ovde ima 2 komada. Jedan da teraš, a drugi za delove... :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4734 Napisano Januar 18, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6007 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ima mnogo boljih izbora od afrike i transalpa za te pare. poz Npr ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6388 Napisano Januar 18, 2011 Enduraš, 6381 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Procitaj malo putopise, zajdnicke voznje i druzenja ljudi koji voze Afrike i Transalpove, pa ce ti biti jasno zasto lici na klub ljubitelja. Jednostavno, najbolje se voze, zezaju i druze 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Januar 18, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan fazer 600 ,bandit,tdm,hornet,gsx 750.e sad sto ovaj forum lici na klub ljubitenja afrike i transalpa to je druga prica.ps;nemam nista protiv tih motora samo mislim da nezasluzuju toliku paznju i odusevljenje njihovih vlasnika. kanda fali neki kawasaki Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6388 Napisano Januar 18, 2011 Enduraš, 6381 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan pa to sto se oni druze i zezaju nema bas veze sa voznim osobinama i izborom motora za nekog ko hoce da kupi motor.nije bas dobro kopirati i kupovati nesto samo zato sto vecina ovde misli da je najbolje. Slazem se u potpunosti, nego sam ti samo odgovorio na pitanje zasto forum lici na klub ljubitelja takvih motora. Sa druge strane, neko voli i vozi samo enduro motore (recimo ja), pa ih vozi i pored toga sto imaju losije vozne osobine od ovih koje si nabrojao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 18, 2011 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte da ofujete djuntinu off temu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6388 Napisano Januar 18, 2011 Enduraš, 6381 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da li mi je utisak varljiv ili ti mene prozivas da ne koristim motor za ono cemu je namenjen ? Ova djuntina tema sve zanimljivija, postaje mi omiljena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...