Milanezi 2553 Napisano Mart 1, 2020 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan I od mene par današnjih... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 645 Napisano Mart 2, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan Zaboavih da pomenem da je vredelo malo zagaziti i u sneg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 2, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan On 26.2.2020. at 12:42, Forsberg je napisao: Treba imat' muda za ovu fotku Ovde ka Ostrvici pre ce avion da sleti,nego sto ce auto da naidje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 645 Napisano Mart 4, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan Inspirisala me je priča jednog od učesnika foruma koji je skrenuo pažnju na to da bi bilo dobro u okviru putopisa napisati koju reč o mestima koja posetimo. Zbog toga ću dopuniti moju kratku vožnju do Kadinjače jer će možda nekome ko zna biti drago da se podseti a ko ne zna neka sazna. Kadinjača je selo na prevoju puta Užice-Bajina Bašta. Tačnije na četrnaestom kilometru severozapadno od Užica. Prepoznatljivo je po jednom od najlepših spomenika u okviru memorijalnog kompleksa podignutog u spomen poginulim borcima čuvenog radničkog bataljona. Na ovom mestu 29.novembra 1941. god. poginuli su gotovo svi borci (Užičke zanatlije) štiteći povlačenje glavnog partizanskog štaba iz jedine stvorene slobodne teritorije, tada u Evropi, Užičke Republike koja se tog dana ugasila. Ovo mesto je najbolje opisao užički pesnik Slavko Vukosavljević poemom Kadinjača. Pa da ne dužim staviću još deo upravo pomenute poeme uz preporuku da ovo mesto obavezno posetite. Još jednom kratka vožnja 1.mart 2020 god. Plan za sledeći putopis ako bude sreće 15. mart Ravna Gora 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Mart 13, 2020 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan evo jedne kratke voznje iz crne gore, kako je krenulo sa ovim virusima, pitanje je koliko ce se moci putovati ove godine. dako se stabilizuje do juna... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola1112 30 Napisano Mart 13, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 4.3.2020. at 1:25, ZERO CORD ADV je napisao: Inspirisala me je priča jednog od učesnika foruma koji je skrenuo pažnju na to da bi bilo dobro u okviru putopisa napisati koju reč o mestima koja posetimo. Zbog toga ću dopuniti moju kratku vožnju do Kadinjače jer će možda nekome ko zna biti drago da se podseti a ko ne zna neka sazna. Kadinjača je selo na prevoju puta Užice-Bajina Bašta. Tačnije na četrnaestom kilometru severozapadno od Užica. Prepoznatljivo je po jednom od najlepših spomenika u okviru memorijalnog kompleksa podignutog u spomen poginulim borcima čuvenog radničkog bataljona. Na ovom mestu 29.novembra 1941. god. poginuli su gotovo svi borci (Užičke zanatlije) štiteći povlačenje glavnog partizanskog štaba iz jedine stvorene slobodne teritorije, tada u Evropi, Užičke Republike koja se tog dana ugasila. Ovo mesto je najbolje opisao užički pesnik Slavko Vukosavljević poemom Kadinjača. Pa da ne dužim staviću još deo upravo pomenute poeme uz preporuku da ovo mesto obavezno posetite. Još jednom kratka vožnja 1.mart 2020 god. Plan za sledeći putopis ako bude sreće 15. mart Ravna Gora Ravna Gora pobediti mora. Prelepa priroda, vredi se provozati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 645 Napisano Mart 15, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna kratka nedeljna vožnja po okolini. Današnji cilj je bio iskoristiti zubato sunce i slobodan dan na najbolji mogući način, vožnjom. Odredište, kao što sam obećao, Ravna Gora. Temperatura sa 10 stepeni na polasku, spadala je do 3°C pri povratku. Malo podataka o ruti: Ravna Gora je visoravan na planini Suvobor u zapadnoj Srbiji izmedju Požege, Čačka, Gornjeg Milanovca, Ljiga, Mijonice i Valjeva. Pored prelepe prirode ovaj kraj je zapamćen kao sedište pokreta otpora Jugoslovenske vojske u otadžbini koji je formiran 1941. godine. Danas je na tom mestu spomen komleks u okviru kojeg se nalazi spomenik Draži Mihajiloviću, Muzej Ravnogorskog pokreta i crkva svetag Đorđa, sve posvećeno svim stradalim u građanskom ratu u toku nemačke okupacije od 1941. do 1945. godine. Na visoravan se može stići iz svih gradova okoline koje sam već nabrojao. Meni je pravac iz Požege bio logičan ali sam od sela Koštunići izabrao jedan neuobičajen off put. Deonica (oko 7 Km) za pravu enduro vožnju, krupan kamen, pomalo blata i velikih bara na putu, čak malo i zaostalog snega. Na kraju, pogled sa Ravne Gore bio je vredniji od udara ledenog vetra sa Suvobora i Maljena. Povratak je bio pored Čačka, preko Prijevora na Rošce i Dobrinju. Na ovoj deonici obavezno treba posetiti vrh Kablara koji sam danas preskočio zbog nedostatka vremena. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6023 Napisano Mart 15, 2020 Drug član, 1379 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ulepsa mi dan. Taj kraj bas volim, i mnogo puta sam gledao te slike, svojim ocima. Steta sto je dan kratak... Pretpostavljam da je gore pustinja, kao i uvek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 645 Napisano Mart 15, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan Netaknuta priroda u pravom smislu. Dobrim delom ovih brda više niko ne prolazi. Danas nigde nikog, gotovo duž cele rute. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10300 Napisano Mart 16, 2020 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Taorska vrela... sledeća destinacija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10300 Napisano Mart 17, 2020 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Destinacija posećena Taorska vrela 17.03.2020. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7681 Napisano Mart 17, 2020 Drug član, 2944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan E vala svaka ti castПослато са Redmi 4X помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 645 Napisano Mart 17, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan Odlični mesto za izlet. Malo teži prilaz ali kad se stigne utisak nadjača svu muku. Imamo li najavu za sledeću destinaciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10300 Napisano Mart 17, 2020 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ke bidne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10300 Napisano Mart 17, 2020 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, ZERO CORD ADV je napisao: Odlični mesto za izlet. Malo teži prilaz ali kad se stigne utisak nadjača svu muku. Imamo li najavu za sledeću destinaciju? Nikako od strane Valjeva... nego do Kosjerića pa gore, Gudljevo... ima makadama prilično ali je ok, tvrd... u suštini nije problematičan... mogao bi i neki naked proći... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 645 Napisano Mart 17, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan Godljevo, znam. Išao prošlog proleća ali se sećam da spust do dole nije bio baš za naked. Možda su u međuvremenu nešto sređivali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6023 Napisano Mart 17, 2020 Drug član, 1379 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! U vodenicu nisi ulazio? Kad sam bio tamo,bilo je i rakije Krenes ka Valjevu, pa kroz D. Leskovice kod crkve se spustis na Lastru, glavni put Va-Kosjeric. Odes par km u Podbukove, cirnes ili pojedes nesto u kafani i odmah levo, 15km makadama izadjes na Divcibare. Odatle moze na vise strana. Recimo Maljen, Rior, R. Gora, Suvobor, Rajac. Mada je put verovatno los zbog otapanja snega, i vise je za neki laki kros motor. Doduse idealno je da se izbegnu ljudi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 162 Napisano Mart 18, 2020 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Ove kratke voznje na kraju se svele na poveci krug Ja sa Stromom pre neki dan iza Barajeva preko Lisovica pa prema Parcanima. Bilo je cak i blata mnogo granja,klasicno lomatanje i jedno izvrtanje . Nisam uspeo da predjem sa njive na novi asfalt jer su celom stranom sa koje sam naišao iskopali poduboki jarak, pa je bilo istim putem nazad 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6023 Napisano Mart 18, 2020 Drug član, 1379 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, bravo. Dajte ljudi voznje i putopise da se malo oraspolozimo. Mene ovakve price drze u optimizmu i nadi. Nisam navikao na jednom mestu duze od par dana. Iako imam porodicu u kojoj su i deca uspeo sam da sredim zivot potaman, da nikome ne fali. Sad disciplinovano sedim kuci, al se nadam da cu i ja uskoro na voznju. Cim se situacija razbistri u nasu korist. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 162 Napisano Mart 18, 2020 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bila voznja od pre neki dan, znao sam da tamo nikom necu zasmetati, ali opet sam smanjio dozivljaje drastično da se ne bih povredio ili ostao u kvaru pa iskomplikovao situaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6023 Napisano Mart 18, 2020 Drug član, 1379 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se vozim quadom cesto po predelima gde nema bas nikog. Medjutim prolazim kroz sela, pa su retke kafane i prodavnice obavezna mesta na koja svracam. Posedim, popricam s ljudima. Sad naravno i ne idem na voznje, ali i kad bih isao ne bih svracao medju ljude-ako ne moram. Pljoskica u kofer, i sendvic , ako treba.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10300 Napisano Mart 18, 2020 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Danas relax do poznatog nam vrha... free gif sharing 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10300 Napisano Mart 18, 2020 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan is chevron 24 hours 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10300 Napisano Mart 18, 2020 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6023 Napisano Mart 18, 2020 Drug član, 1379 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima saobracaja i policije po putevima? Sledeca voznja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...