Head 27 Napisano Novembar 22, 2008 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima.Inace od opreme,vojnicke cizme bivse Jugoslavije,Jagger vojnicke pantalone,vatirana jakna od kineza. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Novembar 22, 2008 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Super! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Novembar 22, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, i ja bih da mi je masina u funkciji. prosle zime sam vozio pa se sve pusilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 22, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast, mada sam i ja danas obrnuo jedan krug po Zemunu oko 5 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Novembar 25, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Jel to gazda malo osvježio natpis ili to nisam ljetos zapazio kad sam bio ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Novembar 25, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan prica se i da ce do 2018. postaviti i wc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Decembar 3, 2008 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Juce, 02.12. , sam ukrao 2 sata od posla i otisao da obidjem moj omiljeni krug: Avalski put, Sopot, Kosmaj i nazad preko Barajeva. Lepo vreme, sunce, toplo... Mnogo mi je prijalo! Slike sa Kosmaja slede: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mkrle 0 Napisano Januar 14, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Niš Motocikl: Puh, Tomos automatic, Sym Husky 125, Suzuki GS500e ... itd 🎸🎸🎸 Prijavi odgovor kao problematičan Kad me baba pozove na vrucu pogacu i sira nabacim za chas ranac i odmah zapalim u Veliki Drenovac nadom ak Nisha. Tura 18 km kroz nekoliko sela i naravno prolazak kroz legendarnu Gornju Toponicu (Toponica niska ludara), gde obavezno zastanem da vidim da li ce ovaj put da me ostave ali oni nikako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Januar 17, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan jedna voznja od 3-4 sata po niksicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Januar 17, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan brrr. da nije malo hladno za voznju kroz reku....Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Januar 17, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djetk0 0 Napisano Januar 28, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan danas se malo vozili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pa dje bez rukavica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Februar 8, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Jug je to. Toplo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Februar 9, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan A vidi sto su pistu nasli. Sledeca slika je kako polecu sto posto ))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_tzr 0 Napisano Februar 9, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za temu..... Ako ima neko iz Nisa i okoline da je spreman za neku malo duzu voznju neka se javi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djetk0 0 Napisano Februar 13, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan nijesam bio uzeo rukavice..jer je voznja baš kratka bila..a i pukla mi je moja pa je ne nosim...sad uzimam nove.. a pista... pa jedno 3,4 km pravina ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Februar 16, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan ja stalno sa ATX-om idem an offroad...ako ima nekog iz ZA sa slicnom masinom,a da je raspolozen za voznju...tu sam... evo kako to otprilike ide http://s222.photobucket.com/albums/dd75/tenk_koji_gazi/?action=view¤t=brzina.flv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Dobar ti ovaj klip, cime si ovo snimao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Februar 28, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan E danas sam otvorila sezonu. Za to je kriv misa-pei. A samo je pitao čovek za knedle. I kako to obično biva, baš mi se jedu. U bližoj okolini nema da se kupe svi potrebni sastojci, pogotovo subotom popodne. Lepo ubedim muža da se i njemu baš sutra jedu knedle. . I naravno, znam da se dogovorio sa komšijom da ugrađuju prekidače kod njega kući. Nagovorila sam ga i da nije ni hladno, a ni kiša više ne pada. Nisam baš sigurnada mi je poverovao, ali izgurao je Ferdinanda iz garaže i pripremio za vožnju. i odoh ja Promena u odnosu na prošlu sezonu, sem novih rupa na asfaltu, nema. Ništa se nisu promenile ni navike vozača automobila. I dalje vlada pravilo ja imam veće vozilo pa imam i prvenstvo prolaza bez obzira što je on na sporednom putu a ja na glavnom. Ma baš me briga meni lepo. Pokupujem sve što mi treba pa se razmišljam kako da napravim bar jednu slikicu. I kockice su se poklopile, moja nećaka takođe izlazi iz super marketa. Prvo mi je pomogla popakovati sve u kofer napravila koju fotku i zbrisala. Ja sa vertom u kosi A ovako izgleda put do kuće, lepo vreme i nigde nikog. Samo Ferdinand pozira Nastavak sutra u Gurmanskoj temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Mart 2, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan fino fino Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Mart 7, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Mart 14, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Prekljuce stigao novi kombinezon....juce gledam ga ceo dan...napolju kisa.....sranje..... Jutros osvanuo suncan dan...pogledam temperaturu 5 C......odem na HMZ kazu bice max do 10.....mozda ce biti padavina.....dovoljno da se odlucim....DANAS CE PASTI VOZNJICA. Generalno nevolim da se vozim po gradu osim kada moram....nekako mi trulo da se vrtim po ulicama...te resih da napravim mali izlet. Pravac autoput ...ima dosta vetra....asfalt je suv ali jos uvek hladan...vozim 140-150....leluja....onda ga malo produvah do 245 i mogu Vam napisati da sam se odmah bolje osecao (toplije)...no to je bilo samo na trenutak....stajem na pumpu pre skretanja za Mladenovac resih da obidjem Brkice da vidim ima li posla kod njih.... Normalno stariji je tu i radi a mladji razvozi ribe po Mladenovcu.....necu da smetam vidim da Brka matori ima dosta posla i krenuh dalje....Orasac....sledeca destinacija.. U medjuvremenu se navlace neki oblaci i u zavetrini se oseca razlika u temperaturi....normalno nepada mi napamet da da se vracam... Stadoh mallo kod muzeja i napravih par slika...nos poceo malo da mi curi...nista strasno....sta cu sad a tek sam se zagrejao....odlucih da se provozam do kumova...imaju vikendicu tu blizu u Kopljarima...nadjoh neku precicu...pitam nekog decka kakav je put a on ce "super"....htedoh posle da se vratim da mu objasnim da nevozim enduro...ali prodjoh i ovako....motor isprskan od blata do bola.....usput sam skrenuo par puta pogresno ali ipah dodjoh do cilja.... Kum se obradovao kad me video medjutim vec je pod blagim oktanima.....rucak se kuva...sto postavljen...ceka se jos gostiju...navalio covek na mene da popijem rakijicu...ja razmisljam ako popijem jednu...nema sanse da nepopijem i drugu...vreme je hladno...asfalt nikakav a meni je jos uvek stalo do mog matorog dupeta....odbijam sa obrazlozenjem da zurim....on sokiran na ivici da se naljuti...pokusava poslednju podvalu i vodi me u podrum sa rakijom....zamalo da padnem u iskusenje ali ukapirah da nemora da se samo pije iz burica...mogu posluziti i za odmor.... Istog momenta odlucujem da krenem, iz letnje kuhinje sire se zamamni mirisi...meni krce creva... a sto je najgore rekao sam zeni "doci cu brzo"....a ako se prihvatim cega ovde... ostajem na spavanju.....a to vuce vec druge probleme u kuci.... Dakle opet na motor i prema Beogradu...usput svratim do Brkica ponovo da vidim jel mladji razvezao ribe i pomaze li ocu....pohvalno tamo je i rabota.....par recenica...i ja sam opet na putu..... Oblaci su zaklonili sunce tako da mi sada vec i nije izuzetno prijatno....sto se tice tela i glave ok...ali bije kroz rukavice....ubrzavam tempo i ubrzo sam kod kuce....Srce mi nekako lepse kuca...preko zime je nesto stucalo....a sad valda oseca da se blizi lepo vreme a to opet vodi "podmladjivanju" na motoru (sto napisase u onom postu)..... Kratka je bila voznjica i da nije Mart nebih je ni stavljao ovde ali sa obzirom da jos nije doslo pravo vreme mozda ce nekome biti i interesantno da procita ovih par redaka.... I nezaboravite: "NIJE ISTO ZIVETI I BITI ZIV" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 14, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da mislim kako si uzivao! Nista bolje od ovakvih puteva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 28, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se prvi put provozao na svom motociklu ove godine. :D Prvo je palo pranje , onda voznjica po okolini Bijeljine, a poslije toga na kaficu u Driver kod Cole gdje su dosli i drugari iz Loznice.Zao mi je sto nema fotografija, a za to je kriva baterija u telefonu koja je u tom trenutku ispustila dusu. ;D ;D ;D P.S. Ipak je jedna fotografija napravljena. Drugari iz Loznice ispred Caffea Driver u Bijeljini. Za divno cudo ni moj sin nije ostao imun na prvu voznju pa je fotografisao Zeca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...