Markone88 4829 Napisano Avgust 29, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Staman said: Jaooo, zasto je ovako kratak klip? Udarih ti lajk odmah po pocetku,nisam znao da je kratak edit: sad vidim da pise trailer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Avgust 29, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, markoizkule je napisao: mani trejler daj ceo snimak ima na youtube kanalu, nego traje kao jedan film te sam odlucio da ovdje objavim ovaj kraci, koji je zanimljiviji ujedno... ali opet ko zeli moze da pogleda cijeli na yotube kanalu 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Avgust 29, 2019 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan to bre ... lepo se zavalim u fotelju, pivo i pistace i uzivam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Avgust 29, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, markoizkule je napisao: to bre ... lepo se zavalim u fotelju, pivo i pistace i uzivam da, ukoliko budes gledao motorcycle magazin ili nesto drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Avgust 29, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu da ga pogledam cim stignem na posao, ceo, pa pisem utiske na yt a i ovde. Hvala za trud! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Avgust 29, 2019 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo lepo... ja cu posle posla odgledam ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Avgust 29, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, Markone88 je napisao: Ja cu da ga pogledam cim stignem na posao, ceo, pa pisem utiske na yt a i ovde. Hvala za trud! Hvala vama na ovako pozitivnim misljenjima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Avgust 29, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @Staman kad si na 4:10 krenuo u onu baru, srce mi stalo, sva sreca, nisi prosao kroz nju. Mislim da i @N.F.S. deli moje misljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Avgust 29, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Markone88 je napisao: @Staman kad si na 4:10 krenuo u onu baru, srce mi stalo, sva sreca, nisi prosao kroz nju. Mislim da i @N.F.S. deli moje misljenje Haha, dobra dobra da vidis kakav je motor bio posle puta. Ali cu izbacit i snimak ciscenja istog posle, isti dan kad sam stigao sam lanac doveo do usijanja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Avgust 29, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan ali na 24:24 kad naidjes na 2 crvene multistrade, Varadero, GS, svi po 3 kofera, i razne torbe, produzeni vizir itd Sta mislis @Staman, jel su te pogledali i bili ljubomorni? Ja mislim da jesu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Avgust 29, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, Markone88 je napisao: ali na 24:24 kad naidjes na 2 crvene multistrade, Varadero, GS, svi po 3 kofera, i razne torbe, produzeni vizir itd Sta mislis @Staman, jel su te pogledali i bili ljubomorni? Ja mislim da jesu! onaj sa multistradom _ tesko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Avgust 29, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Jeste jeste, to su planovi, to su pakovanja, to su tereti, to je organizacija, to je 300cuda, videli tebe sa jednim rancom na nakedu, pun entuzijazma, jos sam... Svi subtad pomislili, gde mi je taj duh nestao 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Avgust 29, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, Markone88 je napisao: Jeste jeste, to su planovi, to su pakovanja, to su tereti, to je organizacija, to je 300cuda, videli tebe sa jednim rancom na nakedu, pun entuzijazma, jos sam... Svi subtad pomislili, gde mi je taj duh nestao najaci je dio , kada idem put sebesa, obliznjeg grada i zurim da stignem prije nego li zatvore transalpinu, gledam njih vracu se, ih reko ko zna dje su se zaputili, kad ono posle ispade da sam ja krenuo pogresnim putem. ispostavilo se da je ta greska mozda bila i ljepsa od transalpine. jedino sto mi se nije dopalo dolazim do kraja puta, brana, i navigacija me vodi preko 40 km makadama aj da je 400 metara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15960 Napisano Avgust 29, 2019 Ne silazi, 1174 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Obećao sam sebi da ću malo odspavati kada dođem kući, i onda sam se uhvatio ovog filma. I ni sekund nisam zažalio. Odlično si radio sa kamerom, a montaža je donela dinamiku. Složio si veliki put u kratak film koji sve vreme drži pažnju. Još samo da je mogao da se oseti miris tih predela. Bravo i hvala! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Avgust 29, 2019 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno na Moto-WatchLater plejlisti Uvek zanimljive destinacije, pa valja poznavati situacije pre upućivanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2428 Napisano Avgust 29, 2019 Andragog, 4993 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Odličan 5. Odgledao sam sve bez preskakanja i uživao. Odlične klipove radiš, ne propuštam ih. Samo napred !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Avgust 29, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, srbac je napisao: Odličan 5. Odgledao sam sve bez preskakanja i uživao. Odlične klipove radiš, ne propuštam ih. Samo napred !!! Pre 1 sat, Due je napisao: Obećao sam sebi da ću malo odspavati kada dođem kući, i onda sam se uhvatio ovog filma. I ni sekund nisam zažalio. Odlično si radio sa kamerom, a montaža je donela dinamiku. Složio si veliki put u kratak film koji sve vreme drži pažnju. Još samo da je mogao da se oseti miris tih predela. Bravo i hvala! hahaha znas sto je najace, u jednom momentu na snimku kazem jos kad bih mogao da snimim miris svjezine ovih planina izjutra, i to sam posle makao... ali me tvoje rijeci sad posjetise 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Avgust 29, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, srbac je napisao: Odličan 5. Odgledao sam sve bez preskakanja i uživao. Odlične klipove radiš, ne propuštam ih. Samo napred !!! jos kad bi znali koliko znace rijeci hvale... hvala vama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2428 Napisano Avgust 29, 2019 Andragog, 4993 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo bili pre 20 dana i isto uleteli na taj makadam.... haos . Svega sam se podsetio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Avgust 29, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, srbac je napisao: Mi smo bili pre 20 dana i isto uleteli na taj makadam.... haos . Svega sam se podsetio ja sam samo prosao 10 metara i rekao no way, 186 km okolo mi je djelovalo mnogo privlacnije zapravo kao jedina opcija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Avgust 29, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, bocca_bastard je napisao: ima makadam svojih cari siguran sam, ali na twin africi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15960 Napisano Avgust 29, 2019 Ne silazi, 1174 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti ovo radiš. Umetnička si duša, umeš da "prepoznaš" kadar. Samo nastavi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2428 Napisano Avgust 29, 2019 Andragog, 4993 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je oko 8 km makadama i ostalo loš asfalt. ja sa fazerom, tri kofera, žena... nije bilo strašno !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Avgust 29, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, bocca_bastard je napisao: ja picio makadam na kruzeru, na tdm-u, na cbf-u sad i sad imam i klx za to. Sve moze sve moze, ali greota toga cbf - a on mi se tu ne uklapa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Avgust 29, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Due je napisao: Dobro ti ovo radiš. Umetnička si duša, umeš da "prepoznaš" kadar. Samo nastavi! hvala puno , ali bas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...