PaPaja 1187 Napisano Mart 4, 2019 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja sam gazio belu na tom putu pre 2-3 godine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Mart 4, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, PaPaja je napisao: Evo i ja sam gazio belu na tom putu pre 2-3 godine put bukumirskog, one uske krivine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Mart 4, 2019 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Da, tad je bio svez asfalt, bili tu nekoliko dana u Momce, vozili se okolo. Pojedose nas komarci na Bukumirskom :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Mart 4, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, PaPaja je napisao: Da, tad je bio svez asfalt, bili tu nekoliko dana u Momce, vozili se okolo. Pojedose nas komarci na Bukumirskom ja se bas trenutno pitam kako li je izvoziti onu rutu sa dosta jacim motorom, koliko li je puta uzitak veci/// Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Mart 4, 2019 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Staman jesi li išao dalje, prema Rikavačkom jezeru, da li znaš kakav je put? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Mart 4, 2019 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam isao ali sam video neke sa dzipovima da su otisli u tom pravcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2435 Napisano Mart 4, 2019 Andragog, 5005 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Za rikavačko treba enduro. Ima 10-12 km makadama ali na nekim mestima baš gadnog makadama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Mart 4, 2019 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, srbac je napisao: Za rikavačko treba enduro. Ima 10-12 km makadama ali na nekim mestima baš gadnog makadama. Jel bi mogao teži enduro ili mora kros? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2435 Napisano Mart 4, 2019 Andragog, 5005 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Moze Super tenere 750 bez problema, a on spada u teže 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2435 Napisano Mart 4, 2019 Andragog, 5005 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, bocca_bastard je napisao: moze primer gadnog makadama? Podgorica - Kucka korita - Rikavacko jezero - Bukumirsko jezero - Podgorica - Baba Šumom Deda Drumom - 2Bike.rs WWW.2BIKE.RS Podgorica - Kucka korita - Rikavacko jezero - Bukumirsko jezero - Podgorica - posted in Baba Šumom Deda Drumom: Jedan skroman doprinos forumu i od mene, reportaza o turi od Podgorice,preko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Mart 5, 2019 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Juce napravismo lepu turu(devojka i ja). Sopot-Smederevo-Kovin-Stara Palanka(sklela)-Ram-Srebrno jezero-Veliko Gradiste-Golubac-Donji Milanovac-Golubac-Pozarevac-Sopot. Hteo sam da idem preko Majdanpeka ali put ima rizle i ponegde i snega(pitah na pumpi). Uglavnom resih da ne radim da se iskoristi lep dan. Do Stare Palanke nismo stali nigde Do smo cekali skelu posto nisam stigao da doruckujem jedosmo u kafani Dunavska terasa Vredi malo uzivati u reci i vetru koji nije na motoru Sve u svemu super proveden danPresli Potrosnja je bila malo veca ovaj put oko 4,9l ali je i brzina bila malo veca. SW slusao bez greske. Sent from my iPhone using Tapatalk 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano Mart 7, 2019 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB500 XA Prijavi odgovor kao problematičan Čačak - Mokra Gora - Bajina Bašta - Užice - Čačak Cilj mi je bio da odem do Višegrada, ali s' obzirom da mi je trebao zeleni karton i 17€ za isti, samo sam se zahvalio. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2026 Napisano Mart 7, 2019 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Čačak - Mokra Gora - Bajina Bašta - Užice - Čačak Cilj mi je bio da odem do Višegrada, ali s' obzirom da mi je trebao zeleni karton i 17€ za isti, samo sam se zahvalio. Moje Uzice Nisam bio od septembra :-( , a rodjen i odrastao u istom...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano Mart 10, 2019 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB500 XA Prijavi odgovor kao problematičan Dan I Čačak - Novi Pazar 125 km Dan II Novi Pazar - Sjenica - Kokin Brod - Zlatibor - Čačak 220 km 9 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 235 Napisano Mart 11, 2019 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NoX2SR 520 Napisano Mart 11, 2019 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio Free (sa dusom zmaja), Yamaha XVS 650 Drag Star Prijavi odgovor kao problematičan Konacno jedna prava voznja Prvi put je bilo lose vreme, pa nije bilo prijatno voziti. Drugi put me zeznuo akumulator. I sad, treca sreca Da, sretoh dosta bajkera usput. Bio je lep dan, pa kontam da svako ko je mogao i iskoristio to. Bilo je ljudi koji su mahali kao da me znaju. Ja ih nisam prepoznavao. Predpostavljam da je to neko odavde. Tako da, evo gde sam ja bio u nedelju, pa javite se ako smo se sreli. Da znam kome sam se javio Do NS-a, pa Rakovac preko Kamenice, pa Vrdnik. Evo i neke slicice sa fruske Od vrdnika sam isao dalje prema Jazku, pa Sremsok Mitrovici. Taj put mi je odlican Posle zavrnuo nazad. Izbegavao sam ono spustanje direktno u Beocin jer je put bio ocajan kad sam isao prosli put. Na tom putu sam prvi put video da asfalt moze da napravi talas i tako da ostane Jeste da ovaj put nije bio bas sjajan, ali lagano ako se ide... Napravih usput par kul fotki. Evo jedne. Ovo je crkva Svetg Rudolfa u Banostoru. Aj uzdravlje I javite se ako smo se sreli. Zanima me koda sam video usput 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16040 Napisano Mart 11, 2019 Ne silazi, 1175 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljanje među motociklistima na drumu je jako lep običaj, ali izumire polako. Mogao si bilo koga da sretneš i da te on pozdravi rukom. Ja uvek tako, mada mi sve češće ne odgovore, samo prođu. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NoX2SR 520 Napisano Mart 11, 2019 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio Free (sa dusom zmaja), Yamaha XVS 650 Drag Star Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, jako mi se svidja kad se ljudi jave. I malo me nervira i glupavo mi je kad ja pruzim ruku, a covek okrene glavu. Ali njihova stvar. U nedelju je bilo par "prisnijih" javljanja, pa mi se zato ucinilo da sam sreo mozda nekog odavde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Mart 11, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Polagao sam za motor u Nemačkoj i prvo što mi je instruktor rekao, kada smo trebali da izađemo u saobraćaj je bilo: "Kad vidiš kolegu na motoru, javi mu se. Rukom. Gore, dole, kako god ali mu se javi. I on će tebi. To je običaj." 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NoX2SR 520 Napisano Mart 11, 2019 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio Free (sa dusom zmaja), Yamaha XVS 650 Drag Star Prijavi odgovor kao problematičan E to je lepo. Meni instruktor nije spomenuo tako nesto. Kod nas instruktori samo spreme masu da polozi. Nema to veze sa realnom voznjom. Moram sada ispricati moje prvo iskustvo sa javljanjem Kao sto sam rekao, nisam ja znao za javljanje. Vozio sam free-ja i to mozda nije delovalo ozbiljno da bi mi se neko javio. Drustvo koje i zna za to nije spominjalo. I kako je prosle sezone dosla Draga, tako je u martu doslo i par lepih dana da se provozam i malo dalje. Otisli smo do Sunbotice, Palica i nazad. Kad sam isao prema Subotici, u susret mi je isao motor i covek ispruzi ruku i pokazuje prstom nesto na dole. Ja gledam da li sam ugasio zmigavce, da li mi nesto landara i hoce da otpadne... Nista od navedenog se nije desavalo. Malo posle opet mimoilazenje sa motorom i opet covek pokazuje prstom nesto na dole. Ja stao i gledam motor. Ne kapiram sta nije u redu I dok sam stojao i gledao, prosao jos jedan i tada skapiram da mi se javlja Sve mi je bilo jasno onda Sam sam se sebi smejao dugo posle. 3 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Mart 11, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ali, taj isti instruktor mi je rekao i da je običaj pozdravljanja jednog vozača motora ka drugom. Kad sam ga upitao za skutere, bio je fazonu, njima ne, nek' se javljaju oni međusobom. Bilo mi je to malo bzvz ali primećujem da je tako. Niko se na motoru ne javlja nekome ko vozi skuter. Kao da nije dorastao "zadatku". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NoX2SR 520 Napisano Mart 11, 2019 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio Free (sa dusom zmaja), Yamaha XVS 650 Drag Star Prijavi odgovor kao problematičan Hehe.. Da. Cak i ozbiljniji skuterasi sa kubikazama kao moja Draga nece da se jave. Ja onda samo uzvratim ako se on meni javi. Ali ako je neko na Free-ju, apencu i vidim da je namunjen kao ja sto sam bio, obavezno se javljam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka015 109 Napisano Mart 11, 2019 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao iskustva od prethodnih godina da su mi se na Beverly-u javljali,ali npr. ove godine od kad vozim Tracera od vecine nista ni makac,voze ljudi svoju voznjuSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17174 Napisano Mart 11, 2019 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Od kada vozim motor (preko četiri decenije) motoristi su se međusobno pozdravljali (kako u Srbiji i bivšoj Jugoslaviji tako i svuda okolo gde sam bio). Bio je i običaj da ukoliko vidiš nekog da stoji motorom pored puta (ili na parkingu) da se zaustaviš i ponudiš pomoć ako treba ili se malo popričate. U Srbiji poslednjih godina lagano nestaje ovaj običaj pozdravljanja (posebno u zadnje dve tri godine) i skoro je izuzetak da te neko pozdravi ili odgovori na pozdrav. U okolnim zemljama gde sam bio (kako na istoku, tako i na zapadu) taj se običaj zadržao i ljudi se i dalje javljaju i pozdravljaj. izgleda da smo mi ovde prerasli te "gluposti" (kao i mnogo što-šta drugo), pa živimo svoj život i vozimo svoju vožnju. Ja sam ipak suviše mator da usvajam nove običaje (i da pišam po starim), pa se kolegama javljam kao i do sada. 6 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Mart 11, 2019 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se svima javljam, eventualno ako nisam u mogucnosti rukom onda blicnem ili svirnem, uglavnom ispostujem kolegu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...