chika_milan 1 Napisano Septembar 2, 2014 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedna bas bas kratka voznja. Beograd - Avala - pa nazad autoputem. Verovatno ste svi prosli ko zna koliko puta, ali evo videa! uzivajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Septembar 5, 2014 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Posle dužeg vremena vožnjica. Golubac Pogled sa "Kapetan Mišinog brega". Put prema Majdanpeku. Majdanpek Put između Majdanpeka i Kučeva. Ovo je bila ruta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Septembar 5, 2014 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan krug! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Septembar 13, 2014 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kratka vikend tura BG-Durmitor, sa akcentom na kanjon reke Pive. Jos slika i detaljniji opis - ovde. Video: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zvenjak 2 Napisano Septembar 16, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Yamaha Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Planiram motorom ove jeseni, bude li prognoza vremena par dana bez kiše, Srbijom do Makedonije ovim putem: http://goo.gl/maps/yvXw3 Put kojim planiram, je li ok ili preporučate neku drugu rutu? Što putem pogledati/posjetiti? Molim za preporučiti putem kojim vozim, gdje oko Leskovca navratiti a što drugo nego na "Leskovački voz". Prekozahvaljujem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Septembar 22, 2014 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Planiram motorom ove jeseni, bude li prognoza vremena par dana bez kiše, Srbijom do Makedonije ovim putem: http://goo.gl/maps/yvXw3 Put kojim planiram, je li ok ili preporučate neku drugu rutu? Što putem pogledati/posjetiti? Molim za preporučiti putem kojim vozim, gdje oko Leskovca navratiti a što drugo nego na "Leskovački voz". Prekozahvaljujem! dobro si isplanirao rutu ali bi ja predložio da na potezu Vlasotince - Surdulica ubaciš i Vlasinsko jezero koje se isplati vidjeti zbog nekoliko svojih specificnosti, najviše umjetno jetero u bivšoj SFRJ, jezero sa plutajucim otocima i još pnešto, priroda je nešto posebno. ako ti se dopada prijedlog onda iz Vlasotinca na Svođe - Crnu Travu i na pocetak jezera Vlasina Rid. tamo je par hotela i pansiona i može se lijepo i odmoriti i pojesti. dalje se ide za Promaju pa prema Surdulici prateci tok rijeke Vrle. Cesta od Vlasotinca do Surdulice je ok.kada kreneš, ako kreneš, javi jer i mene interesira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zvenjak 2 Napisano Septembar 22, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Yamaha Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Planiram motorom ove jeseni, bude li prognoza vremena par dana bez kiše, Srbijom do Makedonije ovim putem: http://goo.gl/maps/yvXw3 Put kojim planiram, je li ok ili preporučate neku drugu rutu? Što putem pogledati/posjetiti? Molim za preporučiti putem kojim vozim, gdje oko Leskovca navratiti a što drugo nego na "Leskovački voz". Prekozahvaljujem! dobro si isplanirao rutu ali bi ja predložio da na potezu Vlasotince - Surdulica ubaciš i Vlasinsko jezero koje se isplati vidjeti zbog nekoliko svojih specificnosti, najviše umjetno jetero u bivšoj SFRJ, jezero sa plutajucim otocima i još pnešto, priroda je nešto posebno. ako ti se dopada prijedlog onda iz Vlasotinca na Svođe - Crnu Travu i na pocetak jezera Vlasina Rid. tamo je par hotela i pansiona i može se lijepo i odmoriti i pojesti. dalje se ide za Promaju pa prema Surdulici prateci tok rijeke Vrle. Cesta od Vlasotinca do Surdulice je ok.kada kreneš, ako kreneš, javi jer i mene interesira. ispravka rute nije previše km, http://goo.gl/maps/TCQYZ ; isplati se pogledati, hvala na prijedlogu! ako si zainteresiran za put i tako sam planirao sam, suputnik / "supatnik" dobrodošao. nema nekog pretjeranog planiranja, pogled u nebo danas i sutra pokret. vrijeme u makedoniji po prognozi je prilično ok! ajd da nazdravimo sa skopskim!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 14, 2015 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Juče se zvanično otvorila moto sezona, dan je bio perfektan sa prevezenih150km... Nevesinje-Prebilovci(65km), prva služba i krštenja posle obnove hrama. picture share img host U povratku, mjesto Počitelj. image free hosting uploading images upload image online Manastir Žitomislić. free screen capture Pored ljepotice Neretve. upload gif Sastanak sa mojima iz kluba u Mostaru. jpg images Put pod noge i svi zajedno za Nevesinje. how do you print screen free image host Bilo super ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamiroslav 149 Napisano April 14, 2015 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Paraćin Motocikl: Hyosung GV 650 EFI 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Planiram motorom ove jeseni, bude li prognoza vremena par dana bez kiše, Srbijom do Makedonije ovim putem: http://goo.gl/maps/yvXw3 Put kojim planiram, je li ok ili preporučate neku drugu rutu? Što putem pogledati/posjetiti? Molim za preporučiti putem kojim vozim, gdje oko Leskovca navratiti a što drugo nego na "Leskovački voz". Prekozahvaljujem! Baš i nije za temu "Kratke vožnje", ali pitanje: jeste li vozili turu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 710 Napisano Maj 3, 2015 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Od Podgorice do Cetinja i nazad , voznjica od 70 km ... Juce , kada sam dosao sa posla , otisli smo na kafu . http://youtu.be/ojAHLfIOZ1o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4441 Napisano Maj 6, 2015 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan dosada..... retka prilika kad smo ja i gospoja sami prepodne , tj , deca u skolu i vrtic , pa resih da iznenadim gospoju sa jednim moto-prepodnevom utiske prenosim slikama 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dakipro 182 Napisano Maj 24, 2015 U prolazu, 49 postova Lokacija: Bergen, Norway Motocikl: Yamaha fazer fzs600 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Obično pišem duže tekstove, al da se oprobam u kraćim putopisima. Naše testiranje motora i prvo putovanje.Bergen - Voss (Norveška)Kupili motor i ne smemo da ga vozimo. Mislim, smemo mi al nas je stra’. Zato se rešavamo da probijemo led i odem do obližnjeg grada koji je centar za extremne hardkore sportove, mesto u narodu poznato kao Voss, zovu ga tako jer mu je to ime. Planirali smo dva nocenja u kampu ali kako nismo stigli da se spakujemo poceo je da nas fata mrak, rešili smo dodemo sutradan. Usput smo svratili na benzinsku stanicu i po principu “mapu gledaj a seljaka pitaj”, pita mene jedan turista gde je Voss, reko tamo levo ali nemoj dideš zamnom ako želiš danas da stigneš. Sat vremena vožnje smo vozili skoro dva sata i konacno stigli u extremni Voss. Poneli smo šator, ali kako smo umesto dve noci boravili samo jednu, odlucili smo da se isprsimo i iznajmimo kucicu odnosno norvešku hytu pa kom opanci tom i džeri. Hyta (cita se hita) mu dodje ona drvena kucica u kampovima. Dok smo prolazili gradom odma smo bookmarkovali dobar restoran da posle svratili na lunc. Kolko smo bili gladni, setili smo se da slikamo tek kad smo sve izeli, ostao samo dezert Voss je inace veoma lep grad(ic) i ima gomilu sportskih extremnih aktivnosti, mi za sada uzimamo onu najlakšu, skakanje iz aviona bez aviona i letenje a bez da padaš, a sve to u jedan specijalisticki aparatus. Po principu “ako ponoviš nešto dovoljno puta ono postaje istina” mi ponavljamo u sebi da to nije ništa ništa strašno. Evo i videa moje prve vožnje, ja sam ovaj u crvenom a posle sam se presvuko u crno da pokažem omladini kako se to ustvari radi. Kao i uvek, najbolji deo videa je na kraju. Nije loše za prvo letenje kaže ucitelj, zato što ja od malena sanjam nocu kako letim. Ovom prilikom bih hteo da pohvalim Dalibora tj sebe na hrabrosti jer nakon ovoga nas nije bilo stra više nicega a ponajmanje motora. Zbog obecane kratkoce nema nesta za ostatak teksta, a fjordove motorom cu opisati malo detaljnije, uskoro 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madiv 101 Napisano Maj 30, 2015 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kratki video od jucer Taorska vrela Malo je nezgodno doci do tamo, endurasima nije problem, a jos teze je naci to mesto, evo vam koordinate pa osmislite kako da dodjete do tamo 44° 4'52.12"N / 19°48'57.33"E Obezbedite hranu i vodu, nema nista u blizini, mada iskreno mislim da je vec kasno za odlazak tamo, treba malo ranije u prolece ili kasnije na jesen, vegetacija je vec progutala sve skoro, a ne moram da kazem da ove iz turisticke organizacije Valjeva/Kosjerica apsolutno zabole da to malo odrzavaju 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 235 Napisano Jun 1, 2015 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Slucajan susret kolega s foruma skoro pa na sred Dunava .Bonus par iz Britanije biciklisti idu od Istanbula ka kuci 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 616 Napisano Jun 5, 2015 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, vreme je da se pohvalim svojim prvim vožnjama. Pošto je ove godine finansijska situacija prilično nategnuta (rate za auto još 3 meseca), nisam u prilici da kupim svoj motor. Činjenica da mi je ostalo par dana odmora od prošle godine koje moram iskoristiti, savršeno se poklopila sa pozivom drugara, koji je otišao van zemlje na par nedelja, da njegov Freewind bude u mom posedu i da ga vozim to vreme. U utorak sam imao prvu turu koja je išla ovako: Žarkovo, vrh Avale, Ralja, Babe, Ralja, Zuce, Avala sa druge strane, Rakovica, ponovo Ralja gde me je čekao roštilj, Žarkovo. U četvrtak sam imao drugu turu. Žarkovo, Umka, Barič, Obrenovac, Progar, Kupinovo (vožnja sitnim tucanikom kroz šumu), Pećinci, Šimanovci, Nova Pazova, Stari Banovci, Belegiš i nazad do Zemuna. Ovo su putevi koje ste svi vi prošli milion puta, ali meni su bili prvi pa ću ih pamtiti Vozio sam uglavnom po ograničenju, ne više od 90. Na par mesta u Sremu sam, testa radi, išao oko 100-110, ali nije baš prijatno zbog vetra i buke. Freewind ima default sedište koje moram da priznam nije baš najudobnije, tako da mi nije baš jasno kako je drugar prešao Evropu uzduž i popreko na njemu. Iako je bilo oko 30 stepeni, vozio sam sa jaknom zbog protektora. U vožnji je ok, ali čim se negde stane nije baš prijatno. Takođe bi voleo da su ručke malko savijene na dole zbog ergonomije. Avalski put je savršen za vežbanje countersteeringa koji me je malo plašio, ali se ispostavilo da se to radi rutinski, po osećaju. NIsam hteo preterivati jer je zadnja guma prilčno kockasta. Kaciga je Scorpion Exo 750, a jakna A-Pro Genius. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 14, 2015 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Okolina Minhena (oko jezera Ammersee do grada Landsberg am Lech) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 710 Napisano Avgust 10, 2015 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Od Podgorice do Ski Centra ,, Kolaśin 1450 " 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 710 Napisano Februar 21, 2016 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Otvorih sezonu 2016. Podgorica - Nikšić - Podgorica.. 112km. Veoma lijep zimski dan, malo oblaka.. bez kiše i temp oko 15c. Sent from my SM-G350 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 710 Napisano Februar 27, 2016 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan 70 km oko grada... Sent from my SM-G350 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Mart 8, 2016 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan imam i ja par slicica da okacim od 21.10.2015. vrjeme i nije bas bilo za motor. al sta je tu je. kazu "ko hoce nadje nacin, ko nece nadje izgovor " ) bila je to mala tura od nekih 60km preko planine( sinjajevina) 1600 nadmorska visina, vrijeme i nije bilo na mojoj strani,al ni taj mjesec nije za voznju motora al ipak je bilo fino 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Mart 8, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Bogami junacki,svaka ti cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Mart 9, 2016 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan zdravo mi bio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Mart 9, 2016 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan Kratke vožnje i bez planiranja znaju da budu najslađe. Mi to često radimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NevenCuk1988 12 Napisano Mart 18, 2016 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd-Surcin Motocikl: Yamaha FZS 1000, Kawasaki ER5 Prijavi odgovor kao problematičan Jutros ustajem oko 8 sati i vidim napolju suncano, na prognozi kazu bice tako ceo dan, do 15 stepeni. Idem na voznju. Uz dorucak gledam mapu i odlucim da bude Fruska gora. Resih da idem preko Batajnice, Pazova i Indjije pa pre Karlovaca levo prema Iriskom Vencu. Za povratak nisam nista planirao, kuda se vratim, vratim... Oko 10 sati sam krenuo, lagana i prijatna voznja, relativno toplo. Fruska gora je super za voznju jedina je mana veoma los put na pojedinim deonicama, sto bar mene cesto puta odvrati od voznje ovuda. Ima delova sa odlicnim putem i to je onda pravo uzivanje. Par puta sam zazalio sto nemam neki enduro zbog sporednih puteva koji deluju jako primamljivo za proci, mozda nekada...Posle nekog vremena nailazim na skretanje prema Sremskoj Mitrovici i eto mog puta kuci. U Mitrovici se malo gubim zbog nekih radova, zavrsavam u slepoj ulici. Nekako nalazim put za Rumu te gas nazad preko Pazove i Bataje za Surcin. Sve u svemu, 200km za danas, nije lose. Evo i par slika, telefonom naravno https://www.google.com/maps/d/edit?mid=zLx_F8I7LAxg.kQrvL0KIX9As&usp=sharing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 710 Napisano Mart 27, 2016 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan 140km .. Lijep dan za vožnju do Sutomora, Šušnja, nazad ka Podgorici svratili do izletišta Plavnica.. Sent from my SM-G350 using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...