Jump to content

Moto Zajednica

zvenjak

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu zvenjak

  • Rođendan 31.08.1956.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Zagreb
  • Motocikl
    Yamaha Super Tenere XT1200Z

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

zvenjak's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. zvenjak

    Kratke voznje

    dobro si isplanirao rutu ali bi ja predložio da na potezu Vlasotince - Surdulica ubaciš i Vlasinsko jezero koje se isplati vidjeti zbog nekoliko svojih specificnosti, najviše umjetno jetero u bivšoj SFRJ, jezero sa plutajucim otocima i još pnešto, priroda je nešto posebno. ako ti se dopada prijedlog onda iz Vlasotinca na Svođe - Crnu Travu i na pocetak jezera Vlasina Rid. tamo je par hotela i pansiona i može se lijepo i odmoriti i pojesti. dalje se ide za Promaju pa prema Surdulici prateci tok rijeke Vrle. Cesta od Vlasotinca do Surdulice je ok.kada kreneš, ako kreneš, javi jer i mene interesira. ispravka rute nije previše km, http://goo.gl/maps/TCQYZ ; isplati se pogledati, hvala na prijedlogu! ako si zainteresiran za put i tako sam planirao sam, suputnik / "supatnik" dobrodošao. nema nekog pretjeranog planiranja, pogled u nebo danas i sutra pokret. vrijeme u makedoniji po prognozi je prilično ok! ajd da nazdravimo sa skopskim!!!!!
  2. zvenjak

    Kratke voznje

    Planiram motorom ove jeseni, bude li prognoza vremena par dana bez kiše, Srbijom do Makedonije ovim putem: http://goo.gl/maps/yvXw3 Put kojim planiram, je li ok ili preporučate neku drugu rutu? Što putem pogledati/posjetiti? Molim za preporučiti putem kojim vozim, gdje oko Leskovca navratiti a što drugo nego na "Leskovački voz". Prekozahvaljujem!
  3. zahvaljujem svim kolegama bikerima s foruma na pomoći i savjetima za putovanje
  4. prije višegrada u drvengrad a zatim prije višegrada kamengrad!
  5. komplet lepinja je poslastica, ipak jagnjetina je jagnjetina ma koliko mi šutili o njoj ;-) probat ćemo lepinju i jagnjetinu pa što košta da košta!
  6. dobio sam preporuku da se provozamo ćirom, bude li vremena tko zna?
  7. i idemo uživati, drago mi je da su putevi dobro odabrani!
  8. drvengrad je u planu, sarganska osmica, što je to? predloženi ručak dolazi u obzir. mackat? to je restoran ili mjesto, gdje je? p.s. molim admina da ispravi naziv teme, zlatobor u zlatibor! brži prsti od pameti!?, hvala
  9. na povratku iz makedonije planiramo proći dijelom kroz srbiju planirana ruta: brodarevo-prijepolje-nova varoš-zlatibor-mokra gora je li ovaj put u redu, asfalt, prohodnost motorom itd. što ovom planiranom rutom pogledati, gdje što pojesti? prekozahvaljujem!
  10. U okolici Našica ima nekoliko naselja koje i danas nastanjuju uglavnom Slovaci: Jelisavac, Markovac, Potnjani i spomenuti Ledenik. Neka mi oproste jesam li koga zaboravio. Ovo je tema motori!!! Uspio sam kompletirati opremu. Prvo kupio jaknu, pa škrtac kupio hlače koje nisu u kompletu i sada kupio druge koje su u kompletu. Imam problema s kupnjom rukavica. Prsti su mi dobrano "lopovski" što će kasti dugi. Kupim rukavice i sve mi kratke s prstima. Poslije ovakvog već malo podugog divana zaista smo zaslužili pivo i ćevape
  11. Nije, ali za pokušaj piva ili 'čavapi' , ne može oboje Nadam se ove godine put Rumunjske, pa preporučam se!
  12. Imam samo ovu sliku s Raba, Možeš li se pronaći? Koliko me pamćenje služi ti si bio sa suvozačicom? Bio je još jedan tvoj kolega na skuteru, biurgmanu. Išli smo skupa s Raba do autoputa. Beli i ja smo nastavli starom cestom. Star sam čovjek pa zaboravljam. Žabalj je ipak blizu N.Sada a umjesto 5 je 6
  13. hvala na dobrodošlici! u jesen planiramo put do rumunjske pa se možemo negdje vidjeti i popiti piće dobrodošlice. na zadnjem skupu maksiskuteraša na rabu bilo je priče da će 'lale', novosađani, priremiti idući susret krajem 5 mjeseca u novom sadu, pa se možda i tamo vidimo.
  14. Pozdrav svim bikerima i koji se tako osjećaju! Bila je to 1976. godina kada sam položio A kategoriju. 1978. zbog studiranja prodao motor, stara dobra i nikada prežaljena CZ 175cm3. 2011. godine kupio skuter Piaggio xEvo 400ie, polovan 2008. U 2011. odDvoKotačio skoro 20,000 kilometara. Uživam u vožnji kao i onaj dječarac s dvadeset godina kada je prodao motor. Kaže žena, familija i poznanici da je ovo kriza srednjih godina ;-). Živim u Novom Zagrebu, radim kao državni službenik. Ove 2012. kupio motor, Honda CBF 600S, prevezao 20,000 kilometara. Nadimak koji ću korisiti na forumu je Zvenjak. Odakle ovo potječe. Porijeklom sam iz Slavonije, okolica Našica. Selo iz kojega dolazim, u pretprošlom stoljeću, točnije kraj 19. i početak 20., nastanili su uglavnom slovaci. U to vrijeme crkveni zvonik označavao je zvonjavom točno podne. Doseljenici su za zvonjavu kazali "zvenji" i tako smo postali Zvenjaci. Mlađi naraštaji teško da za ovo znaju. Može i pitanje našičanima i okolici znaju li koje to mjesto. Plaćam 'ćavape' i pivu tko zna ili prvi pogodi. Želim svima ugodnu i sigurnu vožnju!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja