Skops 128 Napisano Jul 28 U prolazu, 59 postova Lokacija: BRČKO Motocikl: HONDA SW T 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Milan81 je napisao: Po kisi do Plave zvezde Sve su to sastavne cari motociklizma 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 676 Napisano Jul 28 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Po kisi do Plave zvezde Koji je ovo lokal sa donje slike? Lep pogled, i ja sam juce bio do zvezde, ima okolo lepih putica, doduse makadam…Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan81 321 Napisano Jul 28 U prolazu, 57 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Lokal se zove View, to je nesto novo, pre par meseci otvoren, na Kamenickom putu, malo uvuceno sa puta, kad se prodje RTV ne silazis levo za Miseluk, nego sa desne strane sidjes sa puta… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 676 Napisano Jul 28 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Lokal se zove View, to je nesto novo, pre par meseci otvoren, na Kamenickom putu, malo uvuceno sa puta, kad se prodje RTV ne silazis levo za Miseluk, nego sa desne strane sidjes sa puta…Hvala, provericemo gaSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 19 Napisano Jul 29 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 7. 2025. at 23:21, Skops je napisao: Jedna lagana i opustena vikend voznja 🏍 Pozdrav. Koji je ovo deo Srbije? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skops 128 Napisano Jul 29 U prolazu, 59 postova Lokacija: BRČKO Motocikl: HONDA SW T 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, StrahinjaS je napisao: Pozdrav. Koji je ovo deo Srbije? Izvini kolega morao sam se malo nasmijati na komentar bez uvrede nije Srbija ovo je BiH a predjeli su okolina Brcko i okolna mijesta drugar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 19 Napisano Jul 29 (promenjeno) Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni obratio pažnju odakle si. Lepi predeli kao i u Srbiji. Promenio Jul 29 član StrahinjaS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skops 128 Napisano Jul 29 U prolazu, 59 postova Lokacija: BRČKO Motocikl: HONDA SW T 400 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, StrahinjaS je napisao: Nisam ni obratio pažnju odakle si. Lepi predeli kao i u Srbiji. Pa zato sam i napisao da sam se morao nasmijati al u pozitivnom smislu ako te put kad ovamo sto bi rekli nanese javi se da provozas ove puteve odusevit ces se jer ima iskreno ne lijepi nego prelijepi mijesta za provozat se kod nas u posavini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 19 Napisano Jul 29 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Skops je napisao: Pa zato sam i napisao da sam se morao nasmijati al u pozitivnom smislu ako te put kad ovamo sto bi rekli nanese javi se da provozas ove puteve odusevit ces se jer ima iskreno ne lijepi nego prelijepi mijesta za provozat se kod nas u posavini Čuo sam da je tu jedan od boljih moto skupova, tako da najverovatnije dogodine dolazim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skops 128 Napisano Jul 29 (promenjeno) U prolazu, 59 postova Lokacija: BRČKO Motocikl: HONDA SW T 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, StrahinjaS je napisao: Čuo sam da je tu jedan od boljih moto skupova, tako da najverovatnije dogodine dolazim. Da prvi je u Maju organizuje moto klub Silver Wing Brcko najaci su po pitanju organizacije i jedan od najboljih moto skupova u BiH Drugi koji su posle njega sad organizuju 08 - 08 - 2025 je moto skup u organizaciji moto kluba Triumph i to je drugi po dobroj organizaciji i zabavi Ako budes u mogucnosti dal sad ili dogodine da dodjes neces se pokajati i naravno obavezno se javi kolega 🏍🏍🏍 Promenio Jul 29 član Skops Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 19 Napisano Jul 30 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Skops je napisao: Da prvi je u Maju organizuje moto klub Silver Wing Brcko najaci su po pitanju organizacije i jedan od najboljih moto skupova u BiH Drugi koji su posle njega sad organizuju 08 - 08 - 2025 je moto skup u organizaciji moto kluba Triumph i to je drugi po dobroj organizaciji i zabavi Ako budes u mogucnosti dal sad ili dogodine da dodjes neces se pokajati i naravno obavezno se javi kolega 🏍🏍🏍 Ove godine ne verujem, sledeće se nadam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3793 Napisano Jul 30 Drug član, 922 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Iskoristio sam petak i napravio produzeni vikend sa suprugom. Provozali se, pokvasili guzice i ponovo vozali. Petak bio idealan za voznju, blago oblacno i oko 20-ak stepeni. Nedelja nam je zato sve naplatila sa temperaturama preko 30 stepeni. Opet, bilo je lepo. Va-Nk-Pg-Treb-Va | Relive WWW.RELIVE.COM Motorcycling | Jul 18, 2025 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 19 Napisano Jul 30 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, grafigo je napisao: Iskoristio sam petak i napravio produzeni vikend sa suprugom. Provozali se, pokvasili guzice i ponovo vozali. Petak bio idealan za voznju, blago oblacno i oko 20-ak stepeni. Nedelja nam je zato sve naplatila sa temperaturama preko 30 stepeni. Opet, bilo je lepo. Va-Nk-Pg-Treb-Va | Relive WWW.RELIVE.COM Motorcycling | Jul 18, 2025 Svaka čast za turu i snimak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 62 Napisano Avgust 1 U prolazu, 27 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan U Junu sam vozio Durmitorski prsten sa burazerom. Evo konacno sam uzeo da spojim materijal i okacim snimak. Malo je duzi snimak, pa ko voli nek izvoli Otvoren sam za kritike naravno, jos sam pocetnik u ovome 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2363 Napisano Avgust 1 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB 500XA Prijavi odgovor kao problematičan Sve super, ali što na kraju prođoste na stop sa 60 na sat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 676 Napisano Avgust 1 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Danas na posao NS-BG, pa iskoristio da klijentu nesto odnesem do Mladenovca, naravno preko Ralje malo po krivinama.Nazad uglavnom autoput, ide Vogiša fino, oko 100 po GPS-u mu je sasvim ok tempo bez naprezanja a brzi sam od kamiona sto mi je vazno za AP. Preko moze ali mu ne prija i pocne da se oseca blaga nestabilnost preko 110-120 kmh.Sve u svemu finih 300 km sa guštom odvozano.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 62 Napisano Avgust 1 (promenjeno) U prolazu, 27 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Scholesy198 je napisao: Sve super, ali što na kraju prođoste na stop sa 60 na sat Ne bi bio ja da ne zaserem na kraju. Ali mi je drago da je neko pogledao video do kraja. Iskreno sam morao i ja da vratim snimak da vidim o kojoj se situaciji radi i evo krstim se dok gledam. Nije mi ovo ponasanje karakteristicno ako je za utehu, ne znam sta mi se desilo da ovako ignorisem znak. Nema realnog opravdanja za ovo Promenio Avgust 1 član Skandi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 873 Napisano Subota u 08:19 Zainteresovan, 440 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Stavili su ga tamo negde 7 metara od puta. Ni ja ga ne bih video vrv 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 111 Napisano Subota u 14:09 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaću temu za inspiraciju ali i da pitam Ekipa, dajte neke preporuke za vikend vožnje, subota rano ujutro i da si kuci u nedjelju veče jer se mora u kanc ujutro . Meni pade na pamet Prizren npr, pa Pećka patrijaršija i tako po Kosovu malo svrljat tamo vamo ali i neke druge varijante bih volio imat u viduSent from my PTP-N49 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 725 Napisano Subota u 22:35 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Jel 690km kratko? Meni kratko sve što zavrsim u danu (13h40m), ruta je bila sledeća:Smederevska PalankaVelika PlanaPetrovac na MlaviKučevoGolubacKladovoNegotinBorZlotLazarev kanjon40ak km offroad (Beljevina, Dubašnica, izašli na Čestobrodicu)Paraćin i nazad autoputem za BG Hteli smo da se vratimo rumunskom stranom Djerdapa, u Tekiji posle rucka spontano odlucili ipak do Lazarevog kanjona. Deo od Kladova do Negotina je lep krajolik, ali dosadan profil puta, sve ostalo (sem autoputa) toplo preporucujem. Posto mi je aplikacija iz koje mogu da saljem link sa mapom progutala oko 90km, .gpx je u prilogu, samo promeniti extenziju iz .pdf u .gpx, iz nekog razloga nece tapatalk gpx da okaci, ili forum ne podrzava, nebitno.RideWithMe-Route-02-08-2025_08-33.pdf 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel68 83 Napisano Nedelja u 18:41 U prolazu, 17 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Iriski venac juce. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 725 Napisano Nedelja u 20:31 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Danas sa sestrom Taorska vrela (nema vode), pa preko Povlena na Debelo Brdo. Malo promasih direktan put na vrh Debelog Brda pa sam se prikljucio blize Bajinoj Basti nego sto sam planirao, al sta fali, Afrika guta sve bez problema Malo kontrola proklizavanja na par uspona odradila, jbg gume bas i nisu za ove terene. Kilometraza pola od jucerasnje Die Tour vom 03.08.2025 THETOURS.CH Eine mit The Tours App getrackte Tour. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan81 321 Napisano Ponedeljak u 07:53 U prolazu, 57 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Daniel68 said: Iriski venac juce. javljaj se sledeci put kad dolazis na Frusku 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan81 321 Napisano Ponedeljak u 07:57 U prolazu, 57 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan @dule0911 mozda nije prava tema, ali nadam se da vecina nece zameriti... Moze li neko kratko poredjenje ove nove africe sa prethodnim modelom? Da li je udobnija, kakva je zastita od vetra, kako se vozi sa 19" napred... Imao sam CRF1100ADV 2021 i bila mi prilicno tvrda za duze putovanje. Vidim da ti dosta prelazis sa tvojom novom, pa ako moze neka tvoja impresija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 725 Napisano Ponedeljak u 08:20 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam samo 2024 modele, sa 21 tockom i obicnim oslanjanjem, i ovu moju. Za te jednocasovne voznje jedino mogu reci da je moje oslanjanje daleko fleksibilnije, moze biti mekano kao puter ili tvrdo.Vozim asfalt na hard oslanjanju i uglavnom max preload zadnjih par voznji (uvek sa suvozacem). Sto se oslanjanja tice, veoma je udoban i guta sve neravnine, cak i na hard. Na medium moze pri vecim brzinama biti malo lelujav na losem asfaltu, pa izbegavam, ne vozim bas lagano Mana je sediste. Ono je katastrofa za sve preko 4-5h dan za danom. Trenutno trpim i patim, juce nakon voznje sam na nekom decijem rodjendanu stajao svo vreme da bi mi bilo lakse To je prvo na listi za upgrade. Kad se vozi sa pauzama izmedju voznji od bar 1 dan, bolje je, al daleko od dobrog. Suvozaci svi redom, zavisi koliko ko ima sopstvenog tapacirunga na zadnjici, ko ga ima manje, vise se zali Sem sedista, ergonomija mi je taman. Pre neki dan skoro 14h na motoru: kicma, kolena, vrat, rame, sve inace meni bolne tacke, nikakvih problema ili zanemarljivo malo. Sto je najbitnije, dan nakon voznje sam kao nov, sto ranije nije bio slucaj sa Transalpom. Bas mi je uzitak da ga vozim dan za danom.Edit:Vetar: bocno me bije po ramenima, ne smeta mi, svidja mi se fleksibilnost podesivog vizira, kad ga spustim maltene kao da ga nema, kad hocu vise ventilacije... Mozda eto samo da je malo siri, visina mu je ok do nekih 140, preko toga krece malo da mi seta glavu levo desno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...