ПИпезос 8234 Napisano Mart 20, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, MrD je napisao: @ПИпезос, леп видео. Хвала. Која је ово камера и како си је ту намонтирао? Са ли има стабилизацију? Камера је SONY HDR-AZ1 имам је већ једно 6-7 година, тада је био на некој акцији бандл паковање са неком гомилом којекаквих носача по цени стандардне, овај видео је сниман са визира мотора, на носачу који је на еластичној траци па сам је навукао преко визира као што се и види на доњој слици, има електронску стабилизацију али када је на овом носачу ипак се примети мало трескање, иначе обично ми камера стоји или на левој ручки кормана ( и за то има одличан носач ) а код десне ручке кормана сам на чичак ставио даљински управљач за њу 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1538 Napisano Mart 20, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Хвала. Драго ми је да има и већих заљубљеника у геџете од мене. Promenio Mart 20, 2023 član MrD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8234 Napisano Mart 20, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, MrD je napisao: Хвала. Драго ми је да има и већих заљубљеника у геџете од мене. Хахххахахаааа, морам да нађем неки добар црначки вокмен (читај касетофон "гетобластер" димензија веће комоде) да га ставим на задње седиште јер ионако не возим никога иза 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2527 Napisano Mart 21, 2023 (promenjeno) Drug član, 1083 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 20.3.2023. at 7:51, DarkoČa je napisao: tamo.... raj kako za oči, tako za naše stomake @DarkoČaDobra majica,lepo uklopljena poruka "This is the way", u skladu sa obe ljubavi (vožnja i star wars-Mandalorijan). Promenio Mart 21, 2023 član Džim Džarmuš 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuitamomotorom 171 Napisano Mart 21, 2023 Svrati ponekad, 65 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Super Tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Radaljsko jezero: "Radaljska banja nalazi se u zapadnoj Srbiji, u dolini Radaljske reke, na nadmorskoj visini od 350 metara. Smeštena je u podnožju planine Boranja. Udaljena je 8 kilometara od magistralnog puta Loznica – Zvornik i pripada teritoriji opštine Mali Zvornik. Radaljska banja je bogata granitom, šumskim bogatstvima i obiljem lekovitih voda." Za one koji idu ka Bajinoj Bašti i dalje iz pravca Loznice, preporučujem da pauzu naprave na Radaljskom jezeru. Nije bogato nekim komercijalnim sadržajem ali je bogato mirom i tišinom. (8 km od magistralnog puta, treba obratiti pažnju na pse koji izleću pred motore, šljunak i blato na putu. Nije strašno, ali ima.) 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Mart 22, 2023 Zainteresovan, 335 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Danas Kragujevac-Mali Pozarevac(Sopot) 80 tak km,prva za mene ozbiljnija voznja posle 30 god,ne racunam 20 tak casova u auto skoli,da pocetnik u 51 god. Iskreno prvih 20 km ruke pocele da mi trnu od stiskanja volana,posle toga lakse,od Topole sam poceo da uzivam,srecan sam ko malo dete,mada dete u meni niko nije ubio.U KG sam isao po motor koji sam kupio busom u koji nisam seo par godina.Sve u svemu za mene lepa avantura 24 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7783 Napisano Mart 22, 2023 Solo Rider, 3089 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, MatorKonj je napisao: Danas Kragujevac-Mali Pozarevac(Sopot) 80 tak km,prva za mene ozbiljnija voznja posle 30 god,ne racunam 20 tak casova u auto skoli,da pocetnik u 51 god. Iskreno prvih 20 km ruke pocele da mi trnu od stiskanja volana,posle toga lakse,od Topole sam poceo da uzivam,srecan sam ko malo dete,mada dete u meni niko nije ubio.U KG sam isao po motor koji sam kupio busom u koji nisam seo par godina.Sve u svemu za mene lepa avantura Preživljavam ponovo moj početak. Samo napred i to polako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Mart 22, 2023 Zainteresovan, 335 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, BaneVuk58 je napisao: Preživljavam ponovo moj početak. Samo napred i to polako Sto bi rekli zenini Banacani,zurim ja al polako 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7181 Napisano Mart 22, 2023 (promenjeno) Drug član, 2996 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, MatorKonj said: Danas Kragujevac-Mali Pozarevac(Sopot) 80 tak km,prva za mene ozbiljnija voznja posle 30 god,ne racunam 20 tak casova u auto skoli,da pocetnik u 51 god. Iskreno prvih 20 km ruke pocele da mi trnu od stiskanja volana,posle toga lakse,od Topole sam poceo da uzivam,srecan sam ko malo dete,mada dete u meni niko nije ubio.U KG sam isao po motor koji sam kupio busom u koji nisam seo par godina.Sve u svemu za mene lepa avantura Fenomenalno!!!! Sjajan odabir. To je klasa koje je zlatni presek svega. Pre mnogo godina sam imao CB500, Hondinu verziju te priče, sve što normalnom čoveku treba od motora. Problem je kad počnemo da hranimo đavola. I čestitam za ulazak u moto svet u 51-oj... Nikad nije kasno! Uživaj! Piši, šalji nam slike. Promenio Mart 22, 2023 član Andrej_Hotstepper 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8234 Napisano Mart 22, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, MatorKonj je napisao: Danas Kragujevac-Mali Pozarevac(Sopot) 80 tak km,prva za mene ozbiljnija voznja posle 30 god,ne racunam 20 tak casova u auto skoli,da pocetnik u 51 god. Iskreno prvih 20 km ruke pocele da mi trnu od stiskanja volana,posle toga lakse,od Topole sam poceo da uzivam,srecan sam ko malo dete,mada dete u meni niko nije ubio.U KG sam isao po motor koji sam kupio busom u koji nisam seo par godina.Sve u svemu za mene lepa avantura БРАВО ЧОВЕК; БРАВО !!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Mart 24, 2023 Zainteresovan, 335 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kratka voznjica od 30 tak km. do Tresija kod Kosmaja 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuitamomotorom 171 Napisano Mart 24, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 65 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Super Tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Bio je savršen dan za vožnju. Fruška Gora i par kadrova. https://www.youtube.com/@tuitamomotorom https://www.instagram.com/tuitamomotorom/ Promenio Mart 24, 2023 član nikodin 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adnan1985 207 Napisano Mart 26, 2023 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan TUTIN-RUDNIK-MLADENOVAC-KOSMAJ-BG(sajam motora)DIVCIBARE-POZEGA-ZLATIBOR-PESTER-TT 700km Ovu voznju smo podelili u dva dana,subota 25.03.23 posli iz Tutina po jako hladnom vremenu bilo je cak -2,a onda preko Np-Raske cela ta deonica se trenutno radi i u haosu je,dosli do Jerininog grada gde smo doruckovali(riba uvek dobra ovde)Idemo dalje do GM,pa onda do Cote gde pijemo pice i nastavljamo dalje preko Topole-Mladenovca-Kosmaja do Bg-a odlicna deonica.Na sajmu par sati,kratak nocni obilazak grada i ujutru odma posle dorucka pravo do Divcibara gde smo pravili vecu pauzu.U dogovoru sa konobarom jednog restorana idemo preko Tometinog Polja a ne preko Kosjerica do Pozege.Drugar Raja iz Highlindera je video slike na fcb,pa nas poziva kod njega u Uzice da svratimo na pice i tako smo uradili,solidan put do Pozege nas sacekao,nije bilo velike guzve.Posle pica sa drugarima iz Uzica idemo preko Zlatibora i Zlatara do Sjenice gde smo vecerali a onda preko hladne pesteri do Tutina. 22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano Mart 27, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Otvorismo i mi zvanično sezonu juče i ako sam ja solo ubio hiljadarku tuda po lokalu. Lep dan, sunčana nedelja, šteta ne iskoristiti. Do Rudnika sveže, posle dalje idealni uslovi za voznju. Dolinom Jorgovana do manastira " Studenica" i nazad. U Magliču " Jerinin grad" na pastrmku uvek odličnu, bez konkurencije sto se mene tiče. Ceo krug oko 450 km, ispunjen dan fenomenalno, baterije napunjene. Prva voznja duza na Trejseru, zabave nije falilo, za sad jako zadovoljan. Zelim svima srećan početak sezone i puno sreće i pameti na drumu. 27 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Mart 27, 2023 (promenjeno) Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pala prva prolecna ekskurzija u 2023. Konacno! Ista destinacija kao kolega @nikodin par dana ranije. Radaljsko jezero iz Pecke preko Mackovog Kamena. Pise na slici dole "offroad" ali bas i nije. Moze skoro svaki motor ovuda, sto i preporucujem. Dosta zanimljivije nego asfaltom ako mene pitate PS Preporuka je prebaciti video na nesto veci kvalitet klikom na tockic dole, inace je slika, bar meni, dosta losa. Promenio Mart 27, 2023 član DjordjeMijailovic 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7783 Napisano Mart 27, 2023 Solo Rider, 3089 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @DjordjeMijailovic Baš jedan lepo izmontirani video ....bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Mart 27, 2023 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, Bane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7783 Napisano Mart 27, 2023 Solo Rider, 3089 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, DjordjeMijailovic je napisao: Hvala, Bane! Vidim da pravite egzibicije po vukojebinama na YT pa sam vas zapratio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Mart 27, 2023 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pravimo video od voznji vise od 10 godina, za sopstvene uspomene i zimski neizdrz. Nedavno smo poceli da objavljujemo te snimke iako nisu bas toliko dobri da budu zanimljivi sirim masama. Iako su snimci "nekomercijalni" i licni, lepo je cuti da se jos nekom svidjaju. Hvala na lepim recima jos jednom! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7783 Napisano Mart 27, 2023 Solo Rider, 3089 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene su pitomije verzije sa ovim bedevijama. Samo napred ..uživajtePoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajja 175 Napisano Mart 28, 2023 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, DjordjeMijailovic je napisao: Pala prva prolecna ekskurzija u 2023. Konacno! Ista destinacija kao kolega @nikodin par dana ranije. Radaljsko jezero iz Pecke preko Mackovog Kamena. Pise na slici dole "offroad" ali bas i nije. Moze skoro svaki motor ovuda, sto i preporucujem. Dosta zanimljivije nego asfaltom ako mene pitate PS Preporuka je prebaciti video na nesto veci kvalitet klikom na tockic dole, inace je slika, bar meni, dosta losa. uh, prosle godine sam sa FZ6 prosao tim putem, nisam znao sta me ceka, sad mi je to "ladovina", mozda bi mogao svaki motor tuda kako i kazes ali je potrebno bar malo "offroad" iskustva 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8234 Napisano Mart 29, 2023 (promenjeno) Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan 26.03.2023 Finale predivnog dana, nakon prepodnevne jurnjave do sajma i po sajmu u povratku za Novi Sad svratismo u Nove Banovce na okrepljenje jagnjetinom i pivcem u "Pečenjari kod Relje" i na kraju vožnja od Novih Banovaca do Novog Sada, jednostavno tog dana je sve bilo potaman Прикажи мање Promenio Mart 29, 2023 član ПИпезос 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8234 Napisano April 2, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Данас се мало провозах од Новог Сада по Фрушкој гори, давајући подршку мојим другарима бициклистима који су тим делом возили 200 километарски маратон, мало их заобиђем, па их сачекам, фоткам па онда до следеће тачке и тако баш било лепо преподне које проведох возећи и дружећи са са њима. 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuitamomotorom 171 Napisano April 9, 2023 Svrati ponekad, 65 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Super Tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Kratka vožnja do spomen-kosturnice na Ceru, mesto Tekeriš. Evo par kadrova kako izgleda: Više slika na mom instagramu https://instagram.com/tuitamomotorom 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8234 Napisano April 10, 2023 (promenjeno) Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, nikodin je napisao: Kratka vožnja do spomen-kosturnice na Ceru, mesto Tekeriš. Eeeeeee, баш бих могао један викенд да се и ја провозам до Текериша, последњи одлазак сам имао кад смо нас неколицина ишли на 100годишњицу Церске битке, носили венац да положимо у славу Церским јунацима, ја носих венац 100 км на бициклу, ал као и Церски јунаци и нас тај дан време није мазило, два пута нас је киша добро залила али се нисмо предавали него смо ишли увек напред, километар по километар, а кад дођосмо до Текериша сунце нас је обасјало, дошли положили венац, обишли спомен комплекс, музеј, ручали па опет 100 км назад ка кући. Ево која фотка подсећања на тај дан, на који сам врло поносан. Нека је вечна слава и хвала Церским јунацима !!! Promenio April 10, 2023 član ПИпезос 20 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...