Popsy 2907 Napisano Januar 11, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan lepo, a korisno ;D totalno ste me ozračili i Mikka i ti.... sram da vas bude... ps. a za ovo Smatram da deo putopisa ,,KRATKE VOŽNJE,, nije dobro ažuriran. Sve ovo liči na jedan putopis, a ne na više zasebnih. Predlažem uredniku, da ovaj deo putopisa postavi i ažuirira isto kao i ostale vožnje. Tako da čitalac prvo ima pregled vožnji, a samim time da bira ono što ga interesuje i što ga zanima. Lično smatram da pod kratkim vožnjama ima dosta zanimljivih priloga, ali retko ulazim u isti zbog jedne ne preglednosti sadržaja. se u potpunosti slažem... zato što bi nekada želeo da te sitne vožnjice grupišem kroz jednu temu ili postoje neki drugi razlozi da bude zasebna... Definitivno bi bilo više nego lepo da postoji podforumče-grupa-kako god male/kratke vožnje Unapred hvala ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Januar 11, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeee...Popsy dzaba ti voznja bez gumenih cizama... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 11, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam video da je u glinaru otisao u patikama :o ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Januar 11, 2010 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Bravo... Možda bi rešenje bio podforum ili kako se to zove. Znači pod putopisima da bude deo kratke vožnje, ali da bude ažuriran kao i putopisi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Januar 11, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam video da je u glinaru otisao u patikama :o ;D Pa ti si kriv, sto mu nisi poklonio cizme, vidis da se ne snalazi bez njih, ipak su te cizme provele vreme pored AT ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 11, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam video da je u glinaru otisao u patikama :o ;D ćuti zamal bos da se vratim... uvatila ona glina pa ne pušta ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 11, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan sledeci put obuj ovo da ne osatne patika u glini, a i sigurnost na prvom mestu! Dobro drzi zglob ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 11, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan sledeci put obuj ovo da ne osatne patika u glini, a i sigurnost na prvom mestu! Dobro drzi zglob ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Januar 12, 2010 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Bese dosadno, a na oko lep i topao dan, pa rekosmo da se provozamo malo, spremismo se na brzinu i krenusmo.. Ali gde.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Januar 12, 2010 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan i onda se slucajno nadjose u prolazu jos neki bajberi .. .. Paracinci, i tako posle malo caskanja odlucimo da se nadjemo posle i popricamo malo .. Naravno uz neko meze .. Motori: Yamaha Fazer 600, 2009 god - clan: sale_fzr (ima je u oglasima) Aprilia RS 125, 2000 god - ceka se da uvede net (ima je u oglasima) Keeway Speed 150, 2007 god - nesic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Mart 2, 2010 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Par slidza sa nedeljne voznje po Takovskom kraju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Mart 2, 2010 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan U jbt, zaboravih da smanjim rezoluciju jos malo... ma neka ga sad :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2153 Napisano Mart 10, 2010 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan 28.02.2010 - Valjevo, Balinović, brana Rovni, Lelić, Mravinjci, Ćelije, Valjevo - prvih 90 km ove godine, par km blata i bara... nešto makadama, uglavnom asfalt... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1979 22 Napisano Mart 20, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan lep dan , steta da se ne iskoristi i tako krenuh put Fruske Gore. Banovci- S.Pazova - Indjija - stari Novosadski put - Iriski venac . Lepo vreme pa svi izmileli. Sretoh dve lepe devojcice na skuterima koje mi pravise drustvo nekih 20km. Na pitanje sto nenose kacige jedna rece da ce joj pokvariti frizuru a duga da joj je cale pandur i zabole je da nosi ??? ??? ??? I tako nastavih putevima Fruskogorskim ibegavajuci malu decu i rostiljdzije. Stigoh do vrha de me sacekala kafica i dve sarme Malo sam plandovao pa krenuh nazad nadajuci se da necu ponovo sresti one lepotice kako im vade zube iz betona a ni njenog tatu Sve u svemu lepa voznjica , tako da sada punog srca mogu da cekam sledeci lep dan evo i neka slicica: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano April 4, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Paraglajding klub EOL - takmichenje u preciznom sletanju Lep dan. Kuda danas? Pravac Bogutovac... Bitno je pobeci iz grada i tankati se vani. Naravno, uvek prvi zavrshi onaj koji prvi stigne. Drumski dazhdevnjak. ;D Ibarska magistrala fino prazna. Narod koji je planirao put za praznike vec je izgleda otputovao. Asfalt chist i perfektan. Zjuuuuuuu! Paraglajding klub EOL u Kraljevu postoji od ranih devedesetih i u to ime, i u ime secanja na prva takmichenja, tradicionalno svake godine organizuju revijalnu vezhbu u preciznom sletanju. Nisam pitao ko je pobedio (mozhda i nebitno) ali sam uzhivao gledajuci letove. Chak i posmatranje ovih ljudi-ptica tera na meditaciju. Ne mogu da zamislim kako je tek njima. Uzletishte. Sudije, piloti i posmatrachi. Zadovoljni spustismo se nizhe u Tominu (chini mi se da se tako zove) kafanicu na osvezhenje pa pravac na nadrukavanje josh par sitnih kilometara. Praznichna vozhnja uspela. Pacijenti zadovoljni. Samba... ... Pejka Domindzos... ... i ja. Eto, par skromnih rechi i slika koliko da vam priblizhim moj geografski komshiluk. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano April 4, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas odradio mali Tour d` Srem... Relacija:N.Pazova-Stari Banovci-Belegis-Surduk-Krcedin-Beska-Cortanovci-Fruska Gora (manastir Krusedol)-Satrinci-Dobri Dol-Zarkovci-Pecinci-Golubinci-Stara Pazova-Nova Pazova..lepo vreme,malo vetar zezao..prosecna brzina 55km.h Evo par slika..sreo par kolega,ja se svakom javio,par me iskuliralo,al` nema veze.. Sve u svemu..skoro nekih 130km ukupno presao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano April 6, 2010 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Pozzz kolege, evo da ne bude da se samo vi gotivite. Danas je pala jedna mala tura od 62 Kilometra preko manjace. Cak se i Hrvatska vidi u daljini. Hvala bogu na lijepom vremenu i spoznanju da postoji motor. Evo par slikica. Pozdrav iz Banja Luke Igor (Powered by Kawasaki Heavy Industries co. LTD.) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16937 Napisano Maj 9, 2010 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo predloga za jednodnevnu lepu i raznovrsnu vožnju. Provezao sam to ovog vikenda i mislim da se kvalifikuje da predložim i ostalima rutu. Cilj puta: Zasavica. Zasavica je mrtvaja Save nekih 9km uzvodno od Mačvanske Mitrovice, tj. tačno preko puta Sremske Mitrovice. Nešto kao mala i još ne zatravljena verzija Obedske bare (mada nisu nastale na isti način). Osim toga, ideja je u rutu ubaciti obližnje lepe i kvalitetne puteve za vožnju. Itinerer je sledeći: Beograd – autoputem do Šimanovaca – pre naplatne rampe se isključite ka Šimanovcima i vozite kroz mesto – Pećinci-opet prelazite auto-put – Ruma – Sremska Mitrovica- most preko Save – Mačvanska Mitrovica – Zasavica Svi navedeni sremski putevi su u savršenom stanju. Jedina loša deonica je poslednjih 9km od Mačvanske Mitrovice do Zasavice (poslednjih 1km je makadam, mada jako dobrog kvaliteta). Na samoj lokaciji imate salaš (plaća se ulaz!) sa mini zoo vrtom, osmatračnicom, stazom pored bare i dva restorana. Jako je lepo za decu i manje društvo. Evo kako to izgleda: Ruta dalje je izabrana po kriterijumu dobrih puteva primerenih bržoj vožnji (većinom): Zasavica - Šabac (novi put pored Save, savršen!) – Valjevo (put Šabac-Valjevo je po meni jedan od najboljih u Srbiji) – Ćelije – Beograd Samo poslednje deonica je dosadnom (i opasnom) Ibarskom. Kompletna tura je oko 300km i potpuno opušteno staje u jedan dan (sa pauzama, uključujući ručak, oko 7h) Eto, nadam se da sam nekome dao ideju... Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Maj 28, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Istocnim obodom opstine Lazarevac prostire se selo sa predivnim imenom - Bistrica! Selo se prostire na brdovitom terenu koji je pokriven pretezno livadama i sumama. U selu mozete videti brojna stara srpska domacinstva. Centralno mesto sela je brdo karakteristicnog izgleda. Ja ga zovem "brdo sa frizurom", a pravo ime mu je Petkovaca. Dakle, evo Petkovace, kako pozira sa rodjakom Kosmajem u pozadini... Brdo nije samo centralno mesto u Bistrici vec svojim karakteristicnom izgledom dominira celim krajem i moze se videti kilometrima okolo. Novi asfaltni put me kroz vec pomenuta stara domacinstva vodi u potok - kako ljudi odavde zovu najnize delove zemljista stisnuta medju brda. Asfalt se uskoro zavrsava i strmim makadamom se spustam u potok. Sa pocetkom makadama predeli postaju pusti. Svasta covek ovde moze da vidi, recimo ovakvu pticu okacenu o drvo... Potok je ovde i u pravom smislu reci! Nemi posmatrac je zainteresovan za ono sto ja ovde radim... Iza potoka pocinje sam uspon jugozapadnom padinom Petkovace. Put cini rasuti makadam, interesantno je voziti jer se Afrika rita i vrpolji. Bistrica ostaje iza mene... Cesto zastajem da fotografisem jer su predeli prelepi... Suma na vrhu Petkovace je sve blize... Inace, na drugoj strani brda se nalazi staro groblje gde su sahranjeni Madjari poginuli u Prvom svetskom ratu. Groblje jos uvek postoji. U samoj sumi na Petkovaci se nalazi napusteno srpsko groblje. Mozete ga videti samo ako tacno znate gde se nalazi - spomenici su razbacani po gustoj sumi. Ulaz u sumu... Na ovom mestu GPS pokazuje 321 metara nad morem. I sam put kroz sumu. Par sati kasnije ovuda sam se vratio po potpunom mraku. Druga strana brda... Iza sume me ceka asfalt, ali predeli nisu nista manje lepi. Zanimljivo je da se odavde mogu pogledom obuhvatiti Rudnik, Bukulja, Avala i Kosmaj! Ceo ovaj put cu najvise pamtiti po mirisima - suma, zito, korov oko puta ili zarasle livade, sve jedno je, miris je fantastican! Steta sto ne moze fotografijom da se prenese... Ubrzo, put me je uveo u mesnu zajednicu Rudovci, a odatle sam brzo u Barosevcu na moto skupu. To bi bio moj mali pozdrav brdu Petkovacii njegovoj frizuri. Plasim se da necu jos dugo uzivati u voznjama njegovim padinamai jer je nekakvim Operativnim planom opstine Lazarevac predvidjeno izmestanje groblja sela Barosevac bas na ovu lokaciju. Nadam se da gresim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Jun 1, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Jun 1, 2010 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Sumadija u najpitomijem izdanju! E pa sledeci put neces sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Jul 20, 2010 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan tema je super ja sam isto isao svuda sa skuterom imam 13000km predjeno sa njim za 2 godine ;D prva tura mi je bila vrbas -kula-crvenka-nova crvenka-panonija-bajsa -b.topola -mali idjos-lovcenac -feketic-i vrbas ko zna ovaj deo zna kolko sam presao presao sam dosta km ali nazalost nisam uslikao a isao sam i danas kracu turu vrbas -srbobran-sirig -zmajevo -backo dobro polje -vrbas i imam neke slike odmah cu okaciti kad mi ujak vrati aparat pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1216 Napisano Jul 24, 2010 prisutan, 1122 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan pratim!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammerlo 42 Napisano Jul 29, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001) Prijavi odgovor kao problematičan 24.07. reših da se malo provozam, pa pošto nije bilo zainteresovanih saputnika, krećem sam, a, možda je tako i najbolje. Jutro je bilo fenomenalno tako da sam zaista uživao u vožnji međutim kasnije je kiša pokvarila ostatak dana, tako da sam ostao uskraćen za posetu određenim mestima koja su bila planirana, kao na primer Tuzla, koju sam morao ,bukvalno, da preletim jer je najveći pljusak bio baš u centru Tuzle itd....elem, umesto slika i txta resio sam da napravim kratak video pa izvolite pogledajte .U Modriči sam svratio na moto skup u organizaciji MK Balkanika, koje ovim putem i pozdravljam, a posebno Sinišu koji mi je "onako domaćinski" izašao u susret i častio me ledenim pivom, da se malo razbudim. Dok sam bio u gostima kod "balkanaca" kiša je več poćela da pada tako da ja pakujem stvari i palim da dovršim planiranu rutu, sobzirom da je kiša prestala tek negde na pola puta između Tuzle i Zvornika nema nekih zanimljivih fotografija na toj deonici a kratak video sam napravio tek pred Zvornikom.Ukupno oko 300km. Do sledećeg putopisa "sajonara". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Avgust 14, 2010 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan 15.08.2010 Drustvo ljubitelja Vespe-Beograd organizuje izlet na Devojacki bunar, okupljanje clanova kluba i prijatelja kluba je najavljeno za 10h, lokacija Pub Eleven u Vasinoj ulici, pokret u 10h i 30min. Sa sobom poneti zdrav duh i obro raspolozenje... U dosadasnjim vikend voznjama posto putujemo u koloni i na celu kolone je najporija Vespa pa nam je prosecna brzina 60km/h jer Cika mile vozi Vespu iz 1953. godine. Do sada smo bili na izletu u Valjevu i Beloj Crkvi gde je odziv bio izvanredan. Inace drustvo je osnovano pocetkom godine i broji 20-ak clanova, zvanicna registracija kluba je u toku. A satanci kluba su svake srede u 20h u Pub-u Eleven u Vasinoj ulici kod Etnografskog muzeja. po povratku sa izleta imacete opsirniji izvestaj i naravno slike... Pozdrav Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...