mtcsnoopy 132 Napisano April 15 U prolazu, 27 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Registracija istekla u subotu ja to potpuno prevideo i krenuh u nedelju da se malo provozam. Na pola puta bacih pogled na nalepnicu https://youtu.be/S3jgdg4YpBE?si=Gy-iv0jrSPqasR9n Tek se učim oko ovih snimanja i editovanja pa se nadam da će svaki sledeći klip biti bolji. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 37 Napisano April 15 U prolazu, 19 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ista prica kao kolega iznad. Isti, dan skoro pa ista ruta. Kao pismeni sastav na temu put do Banje preko Goca I ja uzeo kamericu pa testirao malo. Ja nisam stavio muziku, ali cu morati da pocnem da ubacujem da ubijem malo buku od vetra. Dok ne nabavim eksterni mikrofon, pa na rep kod auspuha. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3069 Napisano April 15 Drug član, 1083 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Takođe jedna od popularnih ruta i kod mene, kad nemam puno vremena a imam puno želje za vožnjom.Čuvajte se zaostale rizle i radova na gočkom putu u rano proleće drugari.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 209 Napisano April 15 U prolazu, 68 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Bokes je napisao: Čuvajte se zaostale rizle i radova na gočkom putu u rano proleće drugari. Pa to, rade Novo Selo -> Goč. Jesenas je bilo baš kamiona, put dosta prljav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mtcsnoopy 132 Napisano April 16 U prolazu, 27 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Skandi je napisao: Ista prica kao kolega iznad. Ovo je bilo zanimljivo Potpuno isto. Ja sam prošle godine krenuo sa tim snimanjima, do tad ako sam pravio jednu sliku mesečno. Prvo sam koristio neku kinesku kameru, svi prethodni snimci su od nje, no reših da to ove godine malo poboljšam. Vozim skuter koji je @N.F.S. radio i samo zuji, pa se od zvuka čuje samo vetar, zato sam i ubacio muziku. Jedino ne znam da li kameri da menjam mesto jer se ovako motor i ne vidi. Razmišljao sam na kacigi ali mi vizir visok pa se plašim da isti ne zauzme većinu snimka. Jedino možda na vrhu ali onda bih je teže uključivao-isključivao po potrebi. Doduše nemam ni dodatke da to isprobam. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 37 Napisano April 16 U prolazu, 19 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na TEMU-u uzeo nosac za bradu, na trakice, oko otvora za vizir se kaci. Meni vrsi posao fino, ne mrda se za sad. Razmisljam i ja za sledeci put malkice da spustim kamericu, da se vidi dash konstantno, al se bojim da ne napravim sebi posao u montazi posle da blurujem Srecom hondica ne tera previse u manijacenje. Sledeci snimak cu neki offroad da probam, pa tu brzina i ne smeta, a nadam se da ce biti i manje vetra. A put za Goc jeste stvarno poslastica, zbog silnih krivina. Samo je trenutno previse raskopan. Evo sad su ga razvalili u duzini od oko kilometar, dva malo pre sumareve kuce gore. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 577 Napisano April 16 (promenjeno) Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeo ovo sa Temu https://share.temu.com/ogjXmgBA5GA Može telefon,može akciona kamera da se kači.Nisam još probao,kad probam javljam utiske Promenio April 16 član igogitar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mtcsnoopy 132 Napisano April 16 U prolazu, 27 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Skandi je napisao: Ja sam na TEMU-u uzeo nosac za bradu, na trakice, oko otvora za vizir se kaci. Jutros sam baš to naručio Isprobaću i tu varijantu. Kad odem u profesionlane vode staviću tri kamere i rešim se briga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4008 Napisano April 19 Drug član, 2204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Juce, kuca, Barajevo, klupica posle Sibnice nekih 10km, zaboravih mesto, Kosmaj, Avala, Kosutnjak i kuci, 150km. Za sad video mog pokusaja voznje po Avali, ostalo neki drugi dan. Negde između Barajeva i Sibnice. Pogled iz Sibnice na Kosmaj. Mesto Venčane i klupica. Google Maps MAPS.APP.GOO.GL Avala 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 350 Napisano April 19 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Danas, otišao da probam brzu saobraćajnicu od Ša do Lo, pa napravih krug Veliki Majdan-Mačkov kamen- Krupanj - Tekeriš - ŠabacKrupanj i Tekeriš nisam slikao, jer sam tamo kao domaći Sent from my iPhone using Tapatalk 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 633 Napisano April 20 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Na povratku iz Novog Pazara, malo sam snimao samu vožnju, uključio kameru na potezu Raška, "Dolina jorgovana" i posle malo "Ibarska magistrala" u delu gde Ibra nema nigde , kratka pauza u Kota 555. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 571 Napisano April 20 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan Dva ipo dana kraćih vožnjica - Bijeljina - Zvornik - Sarajevo - Višegrad 21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 316 Napisano April 20 Svrati ponekad, 54 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Kakav dan, kakva Bonaca, uskoro sve vise djirade...danas Pag-Novalja-do LUNe...pogledati najstarije Masline na svitu...neke stare 1600 i 2000 godina...vrijeme idealno za laganu setnju,nisam sve ni obišao, ali i dosta,u povratku do Metajne,tu ima jedina konobica - Sidro-u djiru,samo piće, od sljedećeg tjedna kuhinja radi, ništa od ćevapa povratak...stajanje u rest.Infiniti...na kružnom toku za Zadar-Posedarje...preporuka...miješano...dobro leglo,cijene povoljne... Sutra ope Bonaca...gdje sutra pita Strom...negdje oce... 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 633 Napisano April 21 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/19/2025 at 3:48 PM, RankoBg87 said: Juce, kuca, Barajevo, klupica posle Sibnice nekih 10km, zaboravih mesto, Kosmaj, Avala, Kosutnjak i kuci, 150km. Za sad video mog pokusaja voznje po Avali, ostalo neki drugi dan.... Dva pitanja Kako si snimao zvuk, odlično se čuje zvuk motora (meni ubija zvuk vetra, kamera na kacigi gore)? Koliko si krugova obruo na Avali za ovo snimanje vidim i da su naučio krivine, ideš brže nego što bi neko ko ih ne poznaje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4008 Napisano April 21 Drug član, 2204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan @Гоша kamera je OsmoAction 1, nemam dodatni mikrofon, kamera stoji na kacigi na bradi, Avalu vozim i autom pa tako da znam je nekako ali nije isto kao s motorom, za snimanje se dva puta popeo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 174 Napisano April 21 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Shorts kod tvrdjave 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 316 Napisano April 21 Svrati ponekad, 54 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Danas nastavak Djirade,treba iskoristiti max.Bonacu... Lagano starom cestom uz Velebit,divota...evo Udbine za tren,sta sad,ajmo jos malo...pa jos malo i evo Macole,puš-pauza,a Korenica iza zavoja ,stanem uz kruzni tok,i Strom okrene preko brda i dolina za Gospic,neznam kojim putevima sam sve prošao,ali izbio sam u Otočac...čuda...pauza nakon slalom,obavezna kaffaŠlag i Pelinkovac.,krecem nizbrdo,ovaj put stizem brzo do Gospica,prolazim,skrecem desno i prema Karlobagu,letim skoro nizbrdo,vrucina,cesta vruca,gume vruce,auta malo po cesti,al Bajkera,motora,motorica...kao da je 7-8 mjesec,cudo...stizemo ja i Stro u Carlitosa,pada opet Pelin i kaffaŠlag i lagani gas do Starigrada i Tota na Mješano...koje je bilo ukusno,ali siromašno,nit cevapa,nit kapule...al aj,leglo je dobro,isto mu zamjeram da nije imao bar 2 cevapa nabacit,pa je upitno opet nekad tu stajanje...,i naravno,zadnja stanica-Parking-garaza...do sljedeceg djirica...a,cujem onog Stroma ko magare,reži u garaži...on bi samo voza se... 17 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mtcsnoopy 132 Napisano April 23 U prolazu, 27 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan do Vraćevšnice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mtcsnoopy 132 Napisano April 23 U prolazu, 27 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako da izbacim snimak kao što vi to radite, mogu samo ovako link. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mtcsnoopy 132 Napisano April 23 U prolazu, 27 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Manastir Vraćevšnica 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4008 Napisano April 23 Drug član, 2204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kopiras link i ubacis gde i kucas poruke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mtcsnoopy 132 Napisano April 23 U prolazu, 27 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav blam A ja kopirao i nalepljivao gde ima ikonica za URL Morao sam ponovo, ovako mnogo lepše. Zahvaljujem 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mtcsnoopy 132 Napisano April 23 U prolazu, 27 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 633 Napisano April 24 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/21/2025 at 1:29 PM, RankoBg87 said: @Гоша kamera je OsmoAction 1, nemam dodatni mikrofon, kamera stoji na kacigi na bradi, Avalu vozim i autom pa tako da znam je nekako ali nije isto kao s motorom, za snimanje se dva puta popeo. @RankoBg87 Nemam takvu fulfejs kacigu, pa meni kamera stoji na vrhu kacige, ubi vetar, ništa sem huka bar sa mojih i inače sitnih 300cc, nečujnih . Probaću sa nosačem koji stoji na grudima, nego mislim da mi je to prenisko, loš ugao... ali probaću, jer tu je bar neuporedivo zaštićenije od vetra. Inače bio i ja na Avali za vikend, gužva ista, a i bio sam sa saputnicom pa još duplo sporiji . Odosmo na kafu posle ručka, to je bio cilj i ispunjen . 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 368 Napisano April 24 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja kao laik( čitaj gledaoc) mogu dati savet da ubaciš neku muziku umesto orginalnog zvuka i eto lepog videa. Inače meni vise prija kad ide neka muzikica u pozadini, “pitki” mi je video za gledanje! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...