Eol 966 Napisano April 24, 2021 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan @kvaicnenaddo pre neki dan u CG se moglo bez testa i vakcine?Jel se nesto promenilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano April 24, 2021 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Eol je napisao: @kvaicnenaddo pre neki dan u CG se moglo bez testa i vakcine?Jel se nesto promenilo? Sve ok za nas...mada lično ne bih kretao bez vakcine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3719 Napisano April 25, 2021 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu sredinom Maja do CG nadam se da ce tako ostati ,mislim na test,a vakcinisan sam. Samo da ne bude one medjuopštinske zabrane kretanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano April 25, 2021 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, punisa 16 je napisao: Ja cu sredinom Maja do CG nadam se da ce tako ostati ,mislim na test,a vakcinisan sam. Samo da ne bude one medjuopštinske zabrane kretanja. Nadam se da neće...ja ću takođe krajem Maja ili početkom Juna napraviti BiH-CG turu. Tu bi nam bio od pomoći sa informacijama iz prve ruke @otolePG-MNE 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 288 Napisano April 25, 2021 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je jos rano da se zna sta ce traziti,ali svakako ce morati da popustaju zbog sezone jer se Grcka Zavisice pretpostavljam i od trenutne epidemioloske situacije ali svakako ima dovoljno vremena za vakcinu i revakcinu a onda ste spokojni kako za vlasti tako i za sebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano April 25, 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj vikend matora Kawa i ja laganih 500 km. Bili u Novom Sadu, Zrenjaninu, Lajkovcu, Arandjelovcu itd. Danas lepsi dan za voznju nego juce. Daj nam Boze jos ovakvih dana Mnogo kolega na putevima, u nekim momentima mi se cinilo da je cela Srbija 2 na tocka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexey 608 Napisano April 25, 2021 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Piaggio X8 400 ie Prijavi odgovor kao problematičan Bogami i mi danas finih 400+ km,Bg-Čačak-Kraljevo-Goč-Vrnjčka Banja i nazad. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano April 25, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Danasnja voznja mu dodje kao neki mini skup cbf-ova. @N. F. S izvini pitao hoce li neko da proda ali nece niko, svi zadovoljni. Moja braca po motoru i drugari@nenad yzf i@Marko yzf pozvase da se malo provozamo i posle sastanka u Vladimircima idemo pravac Gucevo, planina iznad Banje Koviljace, sjajan pogled i vidikovac ko je bio zna o cemu pricam. Posle kafice u " Gucevskim vajatima" uzivanje punim plucima uz Drinu, i u pogledu na divne pejzaze Zvornicko jezero idemo u " Vrhpolje" na odmor i klopu gde smo zaista uzivali u svemu i istinska preporuka za etno kompleks " Bok". Posle predaha ova 3 cbf-a kao 3 blizanca hitaju sjajnim putem od Ljubovije preko Soko Grada, Krupnja, do Trsica gde izlazimo na Valjevski put. I sad dobro poznato vrhunsko krivinarenje na putu Loznica - Valjevo. Hondina 4 redna, pitoma a divlja kad ih zavrnes, izazivaju osmeh na licu koji ne silazi. U lovackom domu jos jedna kafica i poz sa drugarima i hvala im za jedan divan dan, proveden u lepom drustvu i odlicnoj voznji. I ja kako bi se teleportovao kuci idem na auto put i za sat i 15 min sam bio ispred garaze i ispostavilo se najbolja varijanta jer su svi prilazi nedeljom uvece zatrpani. Na mom satu nesto oko 480 km istinskog uzivanja u ovom lepom aprilskom danu. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 16 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4494 Napisano April 26, 2021 Drug član, 971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Sledeći put da se isto obučete i skoro kao braća Daltoni 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano April 26, 2021 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Misliš ovako? 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4494 Napisano April 26, 2021 Drug član, 971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bih ti dao plusić da imam na raspolaganju... Ovako mogu samo verbalno da se složim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano April 28, 2021 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan 17 godina duga tradicija Otvaranje sezone je uvek voznja do jezera Provala 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano April 28, 2021 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nalazi to jezero @baneBPnije mi poznato? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano April 28, 2021 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, ZoraNS je napisao: Gde se nalazi to jezero @baneBPnije mi poznato? Izmedju Vajske i Bodjana, lepo mestasce! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano April 28, 2021 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se vec ide do jezera preporuks obilazak tvrdjave u Bacu put je dobar i nema mnogo saobracaja, prija izduvati masinu 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano April 28, 2021 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Vule Gilera je napisao: Izmedju Vajske i Bodjana, lepo mestasce! Jeste, baš mi lepo izgleda a nikad nisam bio tamo... Provozaću se jednom prilikom da to obiđem, jako volim jezera i reke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano April 28, 2021 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, ZoraNS said: Gde se nalazi to jezero @baneBPnije mi poznato? Dodji do Palanke pa cemo nekako vec naci put i do jezera Taman na pivo i da mi pricas malo o Albaniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano April 28, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Jos ako je pored vode neka dobra carda milinee... Promenio April 28, 2021 član Vule Gilera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano April 28, 2021 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, baneBP je napisao: Dodji do Palanke pa cemo nekako vec naci put i do jezera Taman na pivo i da mi pricas malo o Albaniji Važi, javim ti se kada budem planirao da skoknem tamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano April 29, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod jezera...Zvorničko...Danas...Došao kući sa posla...Rekoh si, ajde jedan brzinac do Loznice...I tako...Open Season...Optimus & BumblebeeJust Cruising...Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Maj 1, 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Danas do Loznice preko Sapca, pa onda fenomenalni dobro poznati put Loznica - Valjevo. Sve se manje slikamo sve se vise vozimo. Kisa ipak nije pala, super pretezno oblacni prvi maj. Neke puteve u Srbiji covek bi trebalo da provoza bar jednom u sezoni. Ovaj je taj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Maj 1, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Va-Lo Bezobrazno dobar put...Va-BBBezobrazan takođeValjevo-Osečina-Ljubovija-Lozana-ValjevoBahaćenje totalno, ako je u jednom danu!Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3086 Napisano Maj 1, 2021 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Prekjuče Bn-Loznica-Valjevo-Šabac-Bn.. Dva puta me pljusak hvatao do Valjeva, a od Valjeva do Šapca mokra cesta, sav ulepljen od kamiona i automobila..Dođoh kući kao Mongoliju da sam vozio..a put je stvarno vrh 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2556 Napisano Maj 2, 2021 Drug član, 1502 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja juce NI-AL-KŠ-VB. Tačnije do Vrnjacke Banje. Cuo sam price da je magistralni put od Aleksinca do Krusevca vrlo los, ali sam prilicno iznenadjen koliko je dobar! Cak je jedan deo puta presvucen novim asfaltom. Od Kruevca, preko Stopanja do VB standardno. Nemam slike i ne umem da pravim putopise, ali mogu da kazem da je put sasvim ok Evo i jedna slika da ne prodje "na suvo" 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Maj 2, 2021 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...