Jump to content

Moto Zajednica

kvaicnenad

Članovi
  • Broj tema i poruka

    154
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu kvaicnenad

  • Rođendan 14.04.1986.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Futog
  • Motocikl
    SVT650X

Poslednji posetioci profila

1223 profile views

kvaicnenad's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

234

Reputacija u zajednici

  1. Kymco na futoskom putu. 7450€ motor+3 alu kofera
  2. Da se i ja upisem u temu. Bio sam pre neki da kupim motor, s namerom da kupim srt700x, a izasao iz salona sa svt650x. Problem je bio sto su srt imali tek krajem jula, tako da sam bez dvoumljenja uzeo svt sa setom kofera. Motor stize sledece nedelje, a koferi negde u maju ili junu.
  3. Prodato, moze lock.
  4. Ja ga imam vec 2 godine. Potrosio sam oko 3 kotura zice, i zadovoljan sam. Za kucnu varijantu mi je super, mnogo mi je bolji od nekog lucnog aparata koji imam (njega nisam koristio uopste od kad sam kupio ovaj). Taj lucni me je zajebavao, te nece da krene, pa lepi elektrodu, varim par minuta on se pregreje (nema ventilator). Ovaj upalim, namestim debljinu materijala i varim. Za 100 eura i za kucne potrebe odlican.
  5. Prodajem moj motor, u oglasu pise sve da ne prepisujem ovde. Honda cb 500 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda cb 500, 1999. godište, Naked, vozilo prešlo 90000 km, Novi Sad. Cena 2.000 € - Motori - Polovni...
  6. Ja sam lastu na auto putu pri brzini oko 120-130, ispod nadvoznjaka su 2 laste poletele i jedna me udari u grudi, kao neko da me je pesnicom udario. Odbije se od mene i vidim da se zakacila na retrovizor, kad sam stao na naplatnu, ja onu lastu sa retrovizora da bacim, kad ono nije lasta nego samo krilo. Mucenica se raspala od siline udara.
  7. Prodaje kuma moja Pedu r8, 2 godine star, mislim da je presla 4-5k kilometara. Mislim da mi rece 750e
  8. Kaciga LS2 Full Face FF320 STREAM EVO Ja je nosim vec 4-5 godina... Po meni extra kaciga za te pare.
  9. Samo promeni auspuh, da nije onaj fabricki sto zvizdi (ne znam kako drugacije da opisem zvuk tog auspuha), pa ces samo davati gas, da uzivas u zvuku.
  10. Ja ne kocim zadnjom kocnicom, tj jako retko, kad treba malo jace zakociti onda i nju dodam, ali 95% kocenja su mi samo prednjom. Vlasnik tog er5 koci uvek sa obe, nije mi se nikad pozalio na kocenje. Ja sam na mojoj hondi zimus zamenio disk (stari je bio potrosen dosta ispod toleracnije i imao je risove) plocice su ostale stare (organik) i stavio sam pancirno crevo. Kocio je ok motor, sada sto kaze kolega iznad sa pancirnim crevom se lepse dozira, i manji pritisak na rucicu treba da bi se zaustavio. Pobegoh od odgovora... Mislim da kawasaki sa tim jednim diskim napred i dobosom pozadi jako lepo koci i da ne treba nista prepravljati, budziti...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja