Staman 714 Napisano Jul 19, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam vise prezasicen, klipova snimanja. A ovo kad mi. Ispadne hrana- vidji mi retardiranu facu. Ovo je novi put za Njeguse, tj preko Njegusa. Nov idealan za obaranje. Mada sam mozda previse poceo da se opustam, a tek s uzeo i jedva otplatio motor.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Jul 19, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan Tu do lovcena odem stalno, prelijepe krivine prelijepi pejzazi, ponesem peskir odmaram skinem u telefon moto klipova i lezim. Rekao sam sebi samo jedan jastuk na naduvavanje moram uzeti i ponesem tako i hranu da ne kupujem trosim... Znaci gledam da sa sto manje para sebi upotpunim dan, napravim malu ali kakvu takvu avanturu, slikam ili snimam... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4843 Napisano Jul 19, 2019 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, Staman said: Mislim da sam vise prezasicen, klipova snimanja. A ovo kad mi. Ispadne hrana- vidji mi retardiranu facu. Ovo je novi put za Njeguse, tj preko Njegusa. Nov idealan za obaranje. Mada sam mozda previse poceo da se opustam, a tek s uzeo i jedva otplatio motor.... Faca je bila: "dal je moguce!?" Hahahha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Jul 19, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Markone88 je napisao: Faca je bila: "dal je moguce!?" Hahahha Piletina s brokulijem nikakve stete sto je i ispala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 645 Napisano Jul 19, 2019 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan Nikako da organizujem malo vremena za neku lepu vožnju al' evo pogled na komšiluk sa jedne baš kratke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4843 Napisano Jul 21, 2019 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Danas nam nije smetala vrucina (preko 35 stepeni) da nasa raznovrsna ekipa napravi lepu voznju. Iako na prvi pogled skroz razliciti motori i ljudi, svi smo se lepo uklopili i lepo se proveli. Evo nekih slika, a @Sachmo ce da napravi video 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano Jul 22, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Bese juce jedan jako vreo i tezak dan i zato bese plan da se malo pruze tockovi do Zlatibora, pa u povratku preko Divcibara da bi se uhvatilo svezine sto vise ako je to moguce.https://photos.app.goo.gl/Eu5saMUBCPxBrcTe9Ekipa dobra kao i uvek, druzenje vrhunsko, samo max uzivanje pokvarise mnogobrojni radovi na putevima, grbani asvalt i gde hoces i gde neces, ali sve u svemu bilo je i lepih deonica, uhvatismo i Rudnik i gore oko Divcibara sve super i baterije napunjene. Pauza na koti 555, rucak kod Pege u Sljivovici, jaga vrhunska, proverena kao i uvek i kafa i palacinke na Divcibarima pred vece, legle ko budali samar. Moj sat pokazao 450 km, mada sam se osecao kad sam dosao ko da sam zgazio 1450 km u najmanju ruku. Hvala mojim drugarima, i vidimo se uskoro. Evo malo i slicica. Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Jul 22, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Jul 22, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Bese juce jedan jako vreo i tezak dan i zato bese plan da se malo pruze tockovi do Zlatibora, pa u povratku preko Divcibara da bi se uhvatilo svezine sto vise ako je to moguce.https://photos.app.goo.gl/Eu5saMUBCPxBrcTe9Ekipa dobra kao i uvek, druzenje vrhunsko, samo max uzivanje pokvarise mnogobrojni radovi na putevima, grbani asvalt i gde hoces i gde neces, ali sve u svemu bilo je i lepih deonica, uhvatismo i Rudnik i gore oko Divcibara sve super i baterije napunjene. Pauza na koti 555, rucak kod Pege u Sljivovici, jaga vrhunska, proverena kao i uvek i kafa i palacinke na Divcibarima pred vece, legle ko budali samar. Moj sat pokazao 450 km, mada sam se osecao kad sam dosao ko da sam zgazio 1450 km u najmanju ruku. Hvala mojim drugarima, i vidimo se uskoro. Evo malo i slicica. Послато са HTC One A9s помоћу ТапатокаMislim da smo se sreli. Ima vas na nasem snimku ( 39. sekunda) kod motela 1000 ruza. PozzSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano Jul 22, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, stali ste u Ralji.....Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano Jul 22, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Isli ste bas lagano i stali ste u Ralji a mi smo otisli, bas sam zapazio vise TDM-ovaПослато са HTC One A9s помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2027 Napisano Jul 22, 2019 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam vas sreo u Uzicima.Malo pred Sevojnom. Ja sem iz Ue-a isao ka Bg-u.Tu negde oko pola 1, 20 do 1 Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4843 Napisano Jul 22, 2019 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Nole Bg said: Isli ste bas lagano i stali ste u Ralji a mi smo otisli, bas sam zapazio vise TDM-ova Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока Ja sam kriv za laganu voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexey 608 Napisano Jul 22, 2019 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Piaggio X8 400 ie Prijavi odgovor kao problematičan Juce, malo Sabac,malo vise Trsic i na kraju hladjenje na Drini u etno selu Suncana reka. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano Jul 22, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam vas sreo u Uzicima.Malo pred Sevojnom. Ja sem iz Ue-a isao ka Bg-u.Tu negde oko pola 1, 20 do 1 Sent from my iPhone using TapatalkMoguce, u to vreme smo prosli odprilike.Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2027 Napisano Jul 22, 2019 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Moguce, u to vreme smo prosli odprilike.Послато са HTC One A9s помоћу ТапатокаDa da.Nekoliko maxi skutera i ucinilo mi se nc.Da nisam morao za bg, mogao sam se prikljuciti.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Jul 25, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan Dobih go pro 7 na polon od zene znala je da je gledam i sanjam odavno... Bez rijeci sam 20190725-225218 IBB.CO Image 20190725-225218 hosted in imgbb.com A najace je sto sam vec isplanirao bio da ugasim kanal i nista necu vise da snimam to sto imam snimaka na private prebacim a sad... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4843 Napisano Jul 25, 2019 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Staman said: Dobih go pro 7 na polon od zene znala je da je gledam i sanjam odavno... Bez rijeci sam 20190725-225218 IBB.CO Image 20190725-225218 hosted in imgbb.com A najace je sto sam vec isplanirao bio da ugasim kanal i nista necu vise da snimam to sto imam snimaka na private prebacim a sad... Svala cast zeni. Nemoj da gasis kanal, ako ti nije tesko i ne oduzima vreme kad god mozes snimi i ubaci ponesto, ima nas koji gledamo dok smo zakovani za monitor u kancelariji 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Jul 26, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan Blago vama koji radite u kancelariji 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iv@n 30 Napisano Jul 27, 2019 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Svala cast zeni. Nemoj da gasis kanal, ako ti nije tesko i ne oduzima vreme kad god mozes snimi i ubaci ponesto, ima nas koji gledamo dok smo zakovani za monitor u kancelariji Slažem se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Jul 28, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan koliko problema, kupis go pro, i onda dodjes u situaciju da moras da eksportujes klipove na 1080p, e ne, necu vala sanse nema. koci mi komp na 2,7 k kad editujem klipove , koliko nervoze, uzgred, nesto sam bas gledao kanal, i dosao do zakljucka da je bas truba sto uopste pratilaca nemam nesto puno. svidja mi se to sto to malo ljudi sto gleda vidim da voli da pogleda ponekad, bas mi je to super, cak kad mi je marko sa foruma rekao da dolazi u cg i da zeli da se upoznamo, e to vec.... i onda tako posmatrajuci stanje stvari, rekao sam sebi da cu ubuduce klipove prilagodjavati samo sebi, kanal kao kanal buducnosti nema, a opreme sam svakako vec previse ulozio, daleko vise nego li sto bih trebao za nas standard, dijelom mogu da kazem da treba da me sramota. opet se ponavljam klipove cu radiiti samo za svoje zadovoljstvo, prije svega sto zelim time da kazem, jeste da sam u proslosti dosta djelova iz klipova rezao kropovao micao bacao ne bi li jedan klip zadrzao interesovanje pregledaca. i greska. u sl klipu sam bas suprotno uradio. prvobitno sam otvorio kanal i kupio kameru ne bih li iste gledao u buducnosti, ako ikad dozivim 60 tu e tada ce mi biti int. gledati sto sam radio i kako sam to radio. mozda tada vec necu moci ni motor voziti. e sad sto sam vam ovo ispisao ni sam ne znam ali eto tako je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4843 Napisano Jul 29, 2019 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan A jbg, muka je. Ulozis opremu, vreme, novac i radis ono sto volis. Naravno da zelis dobar odziv. Ali sto se tice snimka. Naslovi na engleskom, neka se u svakom pominje ime motora, ili bar u opisu videa da bude ime motora, i kad imas vremena, secni po nesto, ubaci muziku, naravno, ako nadjes vreme za to, i bice ti draze da gledas sa 60 godina. Mi bismo dosli onaj dan, planirali smo te, nego se drugu pokvarilo kvacilo, pa smo jurcali tamo vamo da popravimo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Jul 29, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jul 29, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro izgledaju trake. Daj malo opisi kako si radio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Jul 29, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, mali_veseljak je napisao: Dobro izgledaju trake. Daj malo opisi kako si radio. Zalijepio krep traku iscrtao oblik, i tako to opet lijepio na foliju, foliju zatim na motor. Jedan od nacina da stv uljepsate motor ukoliko budete imali lijep dizajn u glavu, mozda cak i pogrijesite linije, ali uglavnom su to linije koje prate liniju motora. Dakle, ne kupujte jelkice i ostala sranja foliju i smisljaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...