Slavoljubovski 43 Napisano Jun 25, 2018 U prolazu, 35 postova Lokacija: Kumanovo, Makedonija Motocikl: Yamaha DragStar 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas je vreme katastrofa. Pada kisa skoro svaki dan. I to iznenadi od jednom. Iz tog razloga i nisam pravio vece ture. Pa sam u subotu napravijo jedanu ruralnu turu od 100km po sela gde ima asvalta :) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jun 25, 2018 Drug član, 996 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ista situacija i kod nas. U subotu sam odvezao nekis 170km: Banjaluka - Kozarska Dunica - Prijedor - Banjaluka. Odlican dan za voznju bio. 21c temperatura bez vjetra i kise. Slucajno u Knezici vidim da je motorijada MK Copor. Navratim na pivo. Bilo je rano pa jos nije bilo puno ljudi. U nedelju se provozem Do Krupe na Vrbasu i vratim preko Stricica i Manjace. Kuca Petra Kocica: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Jun 30, 2018 Vazlan(Zlatko), 374 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje danasnje voznje na brzinu smisljene.Mi koji smo na krajnjem severo-zapadu Srbije od planina nemamo mnogo.Fruska Gora,Papuk(Hrvatska),Mecsek(Madjarska).Sve tri su podjednako daleko ok 100 km od Sombora.Danas sam proputovao Madjarskom po njihovoj planini Mecsek.Pitomo sa lepim krivinama i dobrim putevima(ali samo severna strana a juzna kao kod nas). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Jun 30, 2018 Vazlan(Zlatko), 374 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Poslednja fotka je nesto sto se skoro u svakom restoranu u Madjarskoj moze pojeti a zove se Cigansko pecenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4320 Napisano Jun 30, 2018 motoras, 2484 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Mulo balo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Jul 1, 2018 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, vazlan je napisao: Poslednja fotka je nesto sto se skoro u svakom restoranu u Madjarskoj moze pojeti a zove se Cigansko pecenje. lijepo mi izgledalo dok ne rece kako se zove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Jul 1, 2018 Vazlan(Zlatko), 374 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Staman je napisao: lijepo mi izgledalo dok ne rece kako se zove Cuj,nemoj da si takav probaj pa onda reci a ako volis zacinjenu i jaku hranu neces pogresiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Jul 1, 2018 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja probo pre par godina negde kod Dabaša, EXTRA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Jul 3, 2018 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan ja da se pozalim. prosli dan posle ovih kisa odlucio da odem do Zabljak Crnojevica, i od toga mjesta preko livada, i nekog seoskog napustenog puta do Dodosa, okacit cu slike pa cete vidjet o cemu se radi. E mislio sam ostavih tu motor, mocvara, trava ogromna sve drugom, znaci tako sam se bio prepao reko usrah se u motor. i kad sam dosao u dodose samo sam se skinuo u bokserice i skocio u jezero. ..posrana avanutra 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Jul 11, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo predloga za izlet i manji off road - Taorska vrela kod Valjeva. Prelepi predeli, uglavnom makadam do tamo. E sad, u odlasku smo omašili put i otišli gorom varijantom. Zapravo je na jednom mestu putokaz stajao ka desno a to je zapravo lošiji put, trebalo je otići levo gde je odličan makadam, utaban i prolazi se bez problema. Mada, još veći doživljaj je zapravo i bio što smo omašili i otišli "gorim" putem. :-) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Jul 13, 2018 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Лепо изгледа , штета да нема бољи пут . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 684 Napisano Jul 13, 2018 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 1.7.2018. at 10:55, vazlan je napisao: Cuj,nemoj da si takav probaj pa onda reci a ako volis zacinjenu i jaku hranu neces pogresiti. Jeo sam skoro u Bečeju, u Vetrenjači, cigansku šniclu, ili tako nešto, stvarno je bila odlična. Lepo začinjena i sočna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Jul 13, 2018 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Par puta sam vozio po fruškoj gori, više ne idem. Partizanski put, to je toliko propalo da je sramota. Više nije uživanje voziti, rupa do rupe. Umoriš se i kidaš motor. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Jul 18, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Čačak - Srpski Holywood (selo Mutanj kod Gornjeg Milanovca) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano Jul 18, 2018 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB 500XA Prijavi odgovor kao problematičan Može li se tuda skuterom od 50cc? Kakav je put? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Jul 18, 2018 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jul 18, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jul 18, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Nešto me zezao komp pa sam teško postavljao fotke., zato i nije bilo teksta u prvom postu, pa ukratko objašnjenje. Ovaj vikend sam lepo iskoristio, pa sam sa suprugom u subotu išao preko Čačka, Ivanjice do Sjenice, gde smo hteli da svratimona teletinu ispod sača kod Jukića. I svratili smo, ali na kafu i kiselu vodu, obzirom da nisu imali teletinu. Nastavili smo do Pazara, gde mi se desio mali peh. Pošto je velika nizbrdica sa puno lakat krivina, a ispred mene šleper, vozio sam drugom i samo dozirao zadnjom i malo prednjom kočnicom, ...dok nisam izgubio zadnju. Ulje proključalo (verovatno), pa sam kočio samo prednjom i posle 10-tak minuta sve normalno. Svratili kod Junuza na ćevape (nešto nam se i nisu svideli)i paljba za KG. UKraljevu natankao do čepa, za 345km-18,82l. Naredni dan sa mlađim klipanom i drugarom, preko Rače, Lapova, Jagodine, Rekovca do vile Petrović u Čačku. Klopa fenomenalna, usluga vrhunska, cene veoma pristojne. Ove slike ne traže mnogo teksta. Imamo prelepu zemlju, još samo... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jul 18, 2018 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Šumadinac je napisao: UKraljevu natankao do čepa, za 345km-18,82l. adi su đinke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3094 Napisano Jul 18, 2018 Samo nek je neki cirkus, 792 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Sumadinac, jel ti to opet ispod pasa, jeli Ufff, ogladnio sam ... opet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Jul 19, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Scholesy198 u suštini se ide ibarskom i kod skretanja za Topolu skrećeš levo i tu ima makdama, ali jedno kilometar najviše. Generalno mislim da nije neizvodljivo otići sa skuterom od 50 cc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jul 22, 2018 Drug član, 996 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan U subotu sa zenom napravio krug BL-Jajce-Mrkonjic-BL. Provezao sam se bezbroj puta kroz kanjon Vrbasa ali je svaki put odlicno. Slapovi Plive: U povratko odemo do hidroelektrane Bocac. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3300 Napisano Jul 22, 2018 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam se vratila sa jedne kraće ali predivne vikend vožnje, pa evo malo da podelim utiske i slikice sa vama. Ono zbog čega ovo pišem nije sam put, već prijatelji sa kojima sam podelila lepe trenutke, prelepa mesta na severoistoku Srbije u kojima nikada ranije nisam bila , ljudi koje sam upoznala ,gostoprimstvo i toplina domaćina kojom su nas dočekali i ispratili. Naravno gde god ova odabrana ekipa drugara krene ne izostaje dobar provod, mnogo smeha a i poneka komplikacija. Ali ništa što može da pokvari dobro raspoloženje a rešenje se uvek nađe.... Srpska Crnja, prelepo malo mestašce na samoj granici sa Rumunijom, na pedesetak kilometara od Temišvara koji na žalost iako je bilo planirano ovaj put nismo posetili zbog provale oblaka i tone kiše koja se sručila baš u trenutku kada smo se uputili ka granici. A pre Srpske Crnje - Zrenjanin. Predah na obali jezera pored Zelenog mosta u hladovini terase kafića. Deo ekipe je tu a deo već čeka na odredištu.. Malo atmosfere sa moto skupa u Srpskoj Crnji.... Ovog vikenda je bila i slava sela u Srpskoj Crnji pa su u toku bila razna takmičenja, u pecanju, spremanju gulaša od divljači i sl.. Mnogo ljudi, vesela atmosfera, puno pozitivne energije... Sa pecarošima smo proveli prijatno veče na obali jezera. Sedeli na ivici šumarka, pored vode, sa punim mesecom iznad glava, slušali i pričali priče... Tu sam jela čini mi se najukusnija pileća krilca na žaru. Prste da poližeš kako su dobra bila. Jedva su me odvojili od šerpe Slike nemam. Ko će na slikanje da misli dok jede onako dobru hranu Ali zato evo slikica sa takmičenja lovaca u pripremanju gulaša. Gulaš nismo sačekali, moralo se krenuti dalje ali verujem da bi tek to bilo ukusno. Trubači Mi i tamburaši u pozadini Posle ovako prijatnog druženja taman da krenemo za Temišvar nebo se otvorilo, spustili se crni oblaci pa smo odlazak odložili za neki drugi put. Ne bi imalo smisla da svaki put ovaj grad obilazim po kiši. Valjda ima dana u godini kad i tamo sija sunce Naši drugari Boba i Piki su već uveliko stigli kući. Oni su poranili jutros nazad jer je Bobi crkao regler pa je motor upalio na gurku. Zapravo obojica su upalili na gurku. Piki nije zamenio akumulator još od one Rumunije . Izgleda ni neće dok ne bude skroz mrtav ( akumulator, ne Piki ). Ovo je četvrti regler koji smo promenili nas četvoro u protekla dva meseca, znači svima nam je crkao U povratku nazad ako zanemarimo kišu koja nas je dobro oprala i grom koji mi se činilo da je udario tačno ispred mene, još jedan gradić me je jako prijatno iznenadio. Žitište. Pogledajte kakvu lepu prirodu i reku krije ... Begej Ovim putem ću kada pređem na enduro motor da stignem čak do.... Temišvara, a sve pored reke. Ko zna, možda ne budem imala toliko strpljenja da čekam enduro pa proverim kako moja Honda ovuda ide A ukusne su i ove divlje kupine, lično proverila Još nešto interesantno u Žitištu ima, ne znam da li ste znali... Rocky i ja naravno A ovo dvoje ispod kaciga što liče na marsovce u kišnim odelima to su moji dobri i dragi prijatelji koji su mi otkrili lepote i čari Vojvodine za koje nisam ni znala da postoje. Hvala na prelepom vikendu i gostoprimstvu. Stvarno je bilo uživanje videti, probati i doživeti sve ovo. 10 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duckey Kawasaki 35 Napisano Jul 23, 2018 U prolazu, 96 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ER 5 Prijavi odgovor kao problematičan poštovanje mene zanima (vidim kod ove devojke ful kacigu i naočare) jel to neki problem?! ja nosim naočare a imam flip up kacigu a hteo bih full face...pa kakva su iskustva?! Darije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3094 Napisano Jul 23, 2018 Samo nek je neki cirkus, 792 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan 98% nosim ful kacigu sa suncanim naocarima. Sve skroz ok osim dva momenta: - neosvetljeni tuneli po balkanu - neke skroz pre-fancy naocare koje bi se slomile ili pre-sportske koje bi zuljale. inace, piči ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...