Darko SB 384 Napisano Septembar 19, 2017 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan A zamislite sta ja uradim, stojim ispod znaka za Babin zub pravo i Pirot desno, i ja desno hehehehh Zamalo u Pirot da odem jaoooooo... A zapricao sam se bio na mob, i kad sedoh na skuter upalim navigaciju i ona desno i ja magarac desno heheheheh Zamalo stvarno u Pirot da odem... E a sada za vikend sam bio u Djavolju Varos, da sam omasio ono skretanje dole otisao bih u Pristinu heheheh Rizican sam kada sam putujem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Octobar 5, 2017 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Jedna kraca voznja kojoj se uvek obradujem. Uvek kad odem kod brata u Bijeljinu na par dana obavezno se provozam deonicom Bijeljina - Tuzla. Lep put sa finim krivinama. Nista ekstremno vec opustencija. 60ak km u jednom pravcu. Video svez od pre koji dan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Octobar 10, 2017 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Лепо Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 384 Napisano Octobar 12, 2017 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Pala i prva enduro voznja Uspon do Crnog Vrha, do ski staze, Aprilia je muski podnela. Lep pogled na cuveni Milosevicev nedovrsen kompleks hotela. Zalosno je zaista, veliki potencijal skriven u sumi, imaju cuvara koji cuva to sve. Uz put sam se provozao do Bora, do tog njihovog vidikovca "Povrsinski kop", vidim promovisu ga kao turisticku atrakciju ali zapusten i neobelezen, nikakav znak ni putokaz. U povratku svratih na Borsko jezero, lepo uredjeno i lepo za posetiti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Octobar 13, 2017 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Лепо Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Octobar 18, 2017 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Juce smo kum i ja napravili kraci izlet. Ovo je ruta: Razlig putovanja je bila posjeta Jasenovcu. Nekada davno sam bio tu sa psnovnom skolom. Premalo paznje je posveceno ovom mjestu. Sjete ga se politicari po nekada... Nevjerovatan mir i tisina vladaju. Nema nigdje nikoga. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Octobar 23, 2017 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Jedna deonica kao savrsena kraca voznja. Virovitica - Kutina. Mnogo novog asfalta a krivine duge i brze. jako lepa voznja. guzve nije bilo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1220 Napisano Octobar 24, 2017 prisutan, 1122 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi isao preko Garesnice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Octobar 25, 2017 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan On 10/12/2017 at 18:55, Darko SB je napisao: Pala i prva enduro voznja Uspon do Crnog Vrha, do ski staze, Aprilia je muski podnela. Lep pogled na cuveni Milosevicev nedovrsen kompleks hotela. Zalosno je zaista, veliki potencijal skriven u sumi, imaju cuvara koji cuva to sve. Uz put sam se provozao do Bora, do tog njihovog vidikovca "Povrsinski kop", vidim promovisu ga kao turisticku atrakciju ali zapusten i neobelezen, nikakav znak ni putokaz. U povratku svratih na Borsko jezero, lepo uredjeno i lepo za posetiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NaMi 175 Napisano Novembar 5, 2017 U prolazu, 65 postova Lokacija: Celje, SLO Motocikl: Benko F650GS TWIN Prijavi odgovor kao problematičan Mislim, da je za ovu godinu to sve.... "crvenko" ostaje a "sivko" se prodaje... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 5, 2017 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Takodje mislim da je to sve sto se ove sezone tice. Juce jedna voznja od 200 a danas od 150 km. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Novembar 6, 2017 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Лепо Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 384 Napisano Novembar 19, 2017 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam malo da natrpam neke delove voznji u jedan klip, nesto na foru kao sto rade ovi jaci Ytuberi, nije nesto ispalo ali neka To je to, sezona 2017 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Novembar 20, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera za ovo Dare, top-topПослато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Novembar 23, 2017 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Браво ти га Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 384 Napisano Novembar 25, 2017 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Hvalaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2519 Napisano Novembar 25, 2017 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Odlican! Bravo! Lepo si se navozao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurista 30 Napisano Decembar 28, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od letos Budva-Cetinje-lovcen 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Decembar 28, 2017 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan lepo, lepo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Decembar 29, 2017 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Мораћу ово убрзо да обновим, већ се заборавило Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Januar 16, 2018 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan krug oko jezera Modrac. blizu gradica Lukavac. muzika nije za svakog al sta da se radi Kad Tuzlacima dosadi Majevica ovo im je na 15ak km 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1220 Napisano Januar 16, 2018 prisutan, 1122 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Prosao taj put,al nazalost autom. Rekoh sebi moram cim uhvatim vremena odraditi taj obilazak motorom oko jezera,ima krivina koliko hoces... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
delimba 26 Napisano Januar 17, 2018 U prolazu, 59 postova Lokacija: ravno selo Motocikl: pulser 125,er6n Prijavi odgovor kao problematičan komso lepa voznja oko jezera i lep video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Januar 17, 2018 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bas lep video... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3153 Napisano Januar 24, 2018 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Otvaranje sezone 2018 Lako je nama penzionerima što nismo vezani na vikend vožnje nego biramo lepo vreme koji god dan bio. Ja sam izabrao današnji dan (sreda), da po prvi put u 2018 uradim kratku vožnjicu i time otvorim novu sezonu. Krenuo sam iz Ljubljane oko 11h i uputio se prema Piranu. Da bi što pre stigao tamo, deo puta vozio sam autoputem. Celo vreme bilo je vedro nebo, temperatura između 5 (Lj) i 13 (Piran). U Piranu zauzeo sam "svoje" mesto i počastio se morskim delicijama, da bi 2018 cela bila u tom stilu. Maca je po svaku cenu htela na motor... U Piranskom zaljevu bilo je mirno... Piran sa severne perspektive, u daljini vidi se Nanos Piranska punta Svetionik na rtu Madona Izola, omiljena veduta Od tu Nanos je najbolje vidljiv Bonaca Dolomiti na horizontu Izola, ribarska lučica Nakupilo se 260 slatkih kilometara. Sa nečim je potrebno početi... 2 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...