miljanpravnik 5 Napisano Octobar 29, 2010 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem polovnu univerzalnu street fight masku sa farovima(da se kaci na stapove). Ponude na miljanpravnik@yahoo.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Octobar 29, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan pa imaš tu u oglasniku se jedna prodaje za 30€ :blink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Octobar 29, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ovde : http://www.zodiac.nl/en/catalog/bbook37/24.pdf na 24-010 strani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanpravnik 5 Napisano Octobar 29, 2010 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ovde : http://www.zodiac.nl/en/catalog/bbook37/24.pdf na 24-010 strani. Donosi li neko za Srbiju nesto od ovih stvari iz kataloga. p.s.kako da vidim cenu ovih maski?pokusavao sam po ovoj shifri proizvoda ali nemogu da nadjem ged se ukucava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Octobar 29, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ovde : http://www.zodiac.nl/en/catalog/bbook37/24.pdf na 24-010 strani. Donosi li neko za Srbiju nesto od ovih stvari iz kataloga. p.s.kako da vidim cenu ovih maski?pokusavao sam po ovoj shifri proizvoda ali nemogu da nadjem ged se ukucava. Ja sam im zastupnik. Imas na sajtu, ali ako nenades daj mi kataloski broj pa ti mogu pogledati i to dali imamo na lageru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanpravnik 5 Napisano Novembar 1, 2010 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan AKTUELNO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Novembar 4, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja neku sf masku sa dve halogenke jedna iznad druge, ako te zanima...skinuo sam je sa SV-a kad sam mu vraćao prvobitan izgled i negde mi je u garaži, mogu ti poslati sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Red Dawn 32 Napisano Januar 8, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Bor Motocikl: Ducati Monster 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je sada uveliko kasno ali mene interesuje street fight maska gde su farovi jedan iznad drugog pa ako je jos uvek imas okaci sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draganfzr 1 Napisano Januar 3, 2013 U prolazu, 27 postova Lokacija: knjazevac Prijavi odgovor kao problematičan i mene interesuje strit fajt maska ,gde da kupim polovnu ili novu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Januar 4, 2013 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja. 065/8230-921 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Januar 5, 2013 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan kakvu imas? daj neku sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...