ratboy 1389 Napisano Octobar 31, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Buvljak i ebay, u radnjama i kad bi našao bilo bi po nekoj neozbiljnoj ceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Octobar 31, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Imas ga u Louisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Octobar 31, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Da li zna neko gde uzeti colovni alat?Kod kineza ne bih.U ostalim radnjama gledaju me ko da sam usao u apoteku šta ti konkretno treba ? ja sam kupovao colovne imbuse za paintball opremu ... i colovne gedore za radionu ... cijena im je gotovo ista kao i milimetarski alat, samo što colovni uglavnom nemajuna lageru, pa moraju naručiti .... uzimao sam UNIOR ... i imaš kod nas u HR u svakoj boljoj trgovini alatom, ne vjerujem da je u Srbiji teže doći do toga... i da, ima i u Louisu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Octobar 31, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Moslim da je ovo prava tema da pitam, zna li ko gde da kupim alat za skidanje filtera za ulje. Da probam da opisem to je kao metalna kapa sto se stavi na filter i odvrne gedorom. Da napomenem da ne mislim na onaj univerzalni sto se steze. Vec je po meri iskljucivo za moto filtere. nemaš univerzalni moto filter .... ali vjerovatno misliš na ovo .. nemaš univerzalni moto filter .... ali vjerovatno misliš na ovo .. meni bas takav treba. jel neko vidjao ovo kod nas? jel ga ima u merkuru? Da li zna neko gde uzeti colovni alat?Kod kineza ne bih.U ostalim radnjama gledaju me ko da sam usao u apotekušta ti konkretno treba ? ja sam kupovao colovne imbuse za paintball opremu ... i colovne gedore za radionu ... cijena im je gotovo ista kao i milimetarski alat, samo što colovni uglavnom nemajuna lageru, pa moraju naručiti .... uzimao sam UNIOR ... i imaš kod nas u HR u svakoj boljoj trgovini alatom, ne vjerujem da je u Srbiji teže doći do toga... i da, ima i u Louisu ... Unior radi firma Teos - http://www.uniorteos.com/kontakti.php. Imaju dosta toga na lageru, pozovi i proveri za taj "odvrtač" filtera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAGNUM 52 Napisano Novembar 2, 2011 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan Ajd videcu Louis i Unior,hvala svima.A nema ga u radnjama,trazio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Decembar 23, 2011 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ko zna gde mogu da kupim strobo lampu za stelovanje predpaljenja.Odgovarala bi mi i polovna.Ovde kod mene nisam uspeo da pronadjem,nasao sam nesto na netu ali niko ne odgovara na poruke i pozive.Nasao sam negde na netu semu za prepravku obicnog blica za stare foto aparate ali sad je nema nigde.Svaka pomoc je dobro dosla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 18, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Nađoh dvije firme u BG, koje kontam prodaju malo bolji alat po nekoj razumnoj cjeni http://www.uniorteos.com/kontakti.aspx http://www.forcealati.com/ Kupio sam na Limundo neki jeftini set nasadnih ključeva sa nastavcima i dvije krckalice i otprilike potrošio sam polovinu, srećom bilo je dosta duplih nastavaka(po dva-tri iste veličine). Sad bih da uzmem pojedine komade koji mi fale, a najviše se koriste, nego ne znam gdje ima tako "na komad" da se kupi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 19, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko barem da mi kaže kakvi su po kvalitetu Force u odnosu na Unior? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Februar 20, 2012 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Force ti je vrhunski alat, nema tu greske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Whatever 83 Napisano Februar 28, 2012 ***, 162 postova Lokacija: BG Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko, gde si nabavio ovaj kljuc? Meni bi trebalo tako nesto za f800. I zato ja imam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Februar 28, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio u CentruS, oko 1100 dinara. Imas za manje pare u Louisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 852 Napisano Februar 28, 2012 Cuore Sportivo, 1339 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko, gde si nabavio ovaj kljuc? Meni bi trebalo tako nesto za f800. I zato ja imam... Nemaš potrebe za tim, ja lepo uzmem stari jači šrafciger naslonim vrh na filter i kucnem čekićem da ga probušim šrafcigerom otpustim filter i kraj priče. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Februar 28, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan To sam i ja probao dok nisam imao kljuc. Sledeca tri sata sam cupao filter napolje parce po parce. Nikad vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7226 Napisano Februar 28, 2012 Drug član, 3076 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ima trokraki radapciger za skidanje filtera u Guevari, košta oko 1000din. Sjajna alatka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 28, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio na ovim adresama sa sajtova Unior i Force, u pitanju su veleprodaje, Unior ima svoju maloprodaju na Bubanj potoku, a Force ima nekog tipa koji to prodaje iz gepeka. Tako da je isto ko Wurth, parola "snađi se". Jel postoji u Beogradu prodavnica u koju uđeš i kupiš kvalitetnu alatku po normalnoj cjeni? Ili to postoji samo u naučnofantastičnom filmovima, pa sve mora na mufte??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7226 Napisano Februar 28, 2012 Drug član, 3076 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je u Sarajevskoj, na početku. Imali su Štalvil, Unior, još neku marku. Ne znam da li još postoje. Treba i ja da odem. Tu ima nekoliko prodavnica koje imaju razne alate, pretežno Unior. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majstor Pera 54 Napisano Februar 28, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Ide li ovde neko kod majstora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 852 Napisano Februar 28, 2012 Cuore Sportivo, 1339 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan To sam i ja probao dok nisam imao kljuc. Sledeca tri sata sam cupao filter napolje parce po parce. Nikad vise. Jbg na mom sam menjao dva puta, a i mojim frendovima. Kucnes, udje srafciger u filter koristis isti kao polugu da otpustis filter i posle rukom odvrnes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 852 Napisano Februar 28, 2012 Cuore Sportivo, 1339 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ide li ovde neko kod majstora? A ko je tebe sta pitao ? I u mom poslu mi uzimaju lebac, spustaju cene, pa se ne zalim. Ako ti smeta nemoj da citas ovu temu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6451 Napisano Februar 28, 2012 Enduraš, 6403 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ko ne zna sam da uradi osnovni servis na motoru (zamena ulja, filtera, plocica, antifriza, svecice) taj i ne treba da vozi motor, sta ce nam za to majstor ? Za osnovni servis treba samo volja i neko da vam pokaze prvi put ili da procitate na net-u, za nesto vise od toga ipak je potrebno malo vise iskustva i znanja ili neki majstor Pera 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Februar 28, 2012 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ne zna sam da uradi osnovni servis na motoru (zamena ulja, filtera, plocica, antifriza, svecice) taj i ne treba da vozi motor, sta ce nam za to majstor ? Za osnovni servis treba samo volja i neko da vam pokaze prvi put ili da procitate na net-u, za nesto vise od toga ipak je potrebno malo vise iskustva i znanja ili neki majstor Pera Svaka cast svima koji to sve znaju sami da urade,ali znaci da ja ne bih trebao da vozim motor.A kladim se jos 50 posto foruma isto.Pa neki i voze motore,ne popravljaju ih samo i servisiraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6451 Napisano Februar 29, 2012 Enduraš, 6403 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mozda sam malo karikirao, poenta je da bi trebalo bar koliko-toliko da se razumes u mehaniku kako ne bi ostao na putu zbog neke gluposti. Recimo spadne kabal sa svecice, a ti verglas dok ne istrosis akumulator i posle zoves slep-sluzbu p.s. ti i ne vozis motor, s' toga nemoj da se nalazis prozvanim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
automotive 0 Napisano Februar 29, 2012 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna gde mogu da se kupe dobra kolica sa alatom?vidim da sad UNIOR ima neku akciju tih kolica.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 29, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ne zna sam da uradi osnovni servis na motoru (zamena ulja, filtera, plocica, antifriza, svecice) taj i ne treba da vozi motor, sta ce nam za to majstor ? Za osnovni servis treba samo volja i neko da vam pokaze prvi put ili da procitate na net-u, za nesto vise od toga ipak je potrebno malo vise iskustva i znanja ili neki majstor Pera s ovim se nikako ne mogu složiti ... i NHF, ali to je jedna od većih gluosti koje netko može izjaviti :zbunjen: po toj logici, ako neznaš na televizoru promijeniti katodnu cijev, ne trebaš ni gledati TV .... ili trebaš hodati prljav po ulici ako neznaš popraviti programator na veš mašini ... :stabre: Da bi vozio motor, trebaš znati napumpati gume i natočiti gorivo ... za SVE ostalo je tu majstor ... ako netko zna nešto više, sigurno da je to veliki plus ... i dobro dođe.... ali da to bude mjerilo tko može, a tko ne može voziti motor je apsurd ... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Februar 29, 2012 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa predhodnim postom, potpuno ge glupo da moras da znas oko mehanike da bi vozio motor ili kola. Ja igrom slucaja znam za prosecne ljude dosta i oko kola i motora. Ali na zalost. Pa meni je zivotna zelja da ne znam nista sem koje gorivo ide. 99.9% ljudi je naucilo zato sto smo jadni i bedni i onda moramo sami da radimo da bi ustedeli. To je zalosno, hocu samo da odvezem u servis i da me nista u zivotu ne zanima e to je zivot a sve ovo ostalo je sibicarenje. Ponavljam da sam i ja nazalost sibicar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...