Preki 133 Napisano Novembar 2, 2010 50 years, 84 postova Lokacija: Vrachar-Beograd-SRBIJA Motocikl: uskoro, uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan Versys I ja bih se slozio za Versys-a. Dobar, a ne tako skup, a opet tako mlad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Novembar 2, 2010 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jedini minus je visina sedista, mada moze da se spusti i do 4-5 cm uz lowering link (dogbone) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Novembar 3, 2010 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Bice ili cbf ili fazer, sta u momentu kupovine bude dostupno. Za sada cbf u oglasima vidjam samo od uvoznika, a to mi je uvek bilo rizicno. Mozda neopravdano, ali vise volim da kupim od vlasnika. fazer jeste znacajno jaci od cbf sto mozda i nije najpametnije za pocetnika ali mislim da znam da se kontrolisem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Novembar 3, 2010 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Pricali smo o motoru koji izbegavas. Od juce je obuven sa Pilot Road 2 2ct, a i dalje ima ok cenu...pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...