Boki P 48 Napisano Novembar 28, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je lepa panorama! I ti super pises! Jos da ne odbijas zene toliko, gde bi ti kraj bio hehe inace smo kolege na difu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Novembar 28, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da dodjem sebi, koliko lep pogled! Aj stavi jos neku sliku panorame, posto sam planirao na leto opet u usa. Mogao bih u San Diego:)) Koja si godina na difu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Novembar 28, 2010 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan koliko te je izasla povratna karta do dijega,posto i ja planiram ako bog da sledece god tamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chupacabra 182 Napisano Novembar 29, 2010 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Povratna karta do San Dijega izadje oko 900 jura. Nemam vise panorama, ovu sam sastavio iz 15 slika (verovali ili ne), inace panorama ima gigantske razmere od 30.000 piksela u duzinu. A sto se tice pisanja, izvinjavam se, ali nisam bio u mogucnosti zbog silnih obaveza. Zavrsicu ove nedelje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolf 475 Napisano Decembar 12, 2010 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A koji si srpski film pustio ljudima pa se iznenadise? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Decembar 13, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Srpski film je ustvari ime filma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Decembar 14, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Toliko sam se zacitao da nisam dete odveo kod doktora,svaka cast kako je napisano, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Januar 3, 2011 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast,mnogo dobar putopis,nisam procitao bolji...jedva cekam da napises jos nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nika 0 Napisano Februar 3, 2011 U prolazu, 17 postova Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi? Nema nastavka??? Steta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Februar 3, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde jos malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Februar 3, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, razvuci ga, treba i sledece godine nesto da pises Ja se zaebavo, a ti istina ode u sledecu godinu. Daj zavrsavaj putopis kad si poceo, ovo je stvarno neozbiljno, rekao bih cak i nekulturno - navuces ljude na putopis i batalis pisanje na pola, nema smisla. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chupacabra 182 Napisano Februar 3, 2011 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Popslednji ispit mi je 9-og februara. Ocekujte koji dan posle da cu zavrsiti putopis. Znam, ispao sam los covek ali cesto imam po 2 treninga dnevno, tako da sam slab sa slobodnim vremenom. A i kad ga imam tu je knjiga, zene (pozdrav za gdjicu sa Zvezdare, moj veliki fan, znam da ce ovo procitati ), izlasci... U nastavku svasta nesto. to be continued!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
macija greda 0 Napisano Februar 13, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan alal ti vera care Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steel_Stallion 647 Napisano Februar 15, 2011 Hronicar Svakodnevnice, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Brod i to onaj prekookeanski :D Prijavi odgovor kao problematičan E pa buraz procitao ja sve svaka cast! Nego jedno ti niko ovde nece oprostiti, a to su one devojke koje nisi strasno voleo, pa cak i one dve zene ti zameraju sigurno ovi stariji!!! lepo si ti zaradio, a i proputovao... steta sto sam obnovio apsolventski...videcu sledece godine da upisem nesto bzvz pa da se otisnem u amerike. nekada je to bilo da doteram motor, a sada da obidjem motorom respect ali gde je ostatak price??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Februar 16, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo,svaka čast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
k_u_m 1 Napisano Februar 16, 2011 Pamet u glavu!, 49 postova Lokacija: Beograd - Bezanijska kosa Motocikl: Suzuki k1 600 , Yamaha yp 125 majesty Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti cast druze, nemam vise komentara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Februar 17, 2011 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Popslednji ispit mi je 9-og februara. Ocekujte koji dan posle da cu zavrsiti putopis. Znam, ispao sam los covek ali cesto imam po 2 treninga dnevno, tako da sam slab sa slobodnim vremenom. A i kad ga imam tu je knjiga, zene (pozdrav za gdjicu sa Zvezdare, moj veliki fan, znam da ce ovo procitati ), izlasci... U nastavku svasta nesto. to be continued!!! Prodje i 9i Februar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeks73 1 Napisano Februar 21, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: jakovo Prijavi odgovor kao problematičan uh, neizvenost je neprihvatljiva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Februar 24, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde cupo, , daj jos malo, bratela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Februar 24, 2011 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan drzi nas u neizvesnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Februar 24, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan procitao sam putopis u jednom dahu, ovakve uspomene stvarno nemaju cenu. hvala ti druze od srca sto si podelio svoju avanturu sa nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane035 14 Napisano Mart 10, 2011 U prolazu, 94 postova Prijavi odgovor kao problematičan lepa avantura i za nas sto ne volimo amerike. hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Mart 10, 2011 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Mora da je opet iskukao pare od matorog i zapalio negde iznenada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Mart 10, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan lepa avantura i za nas sto ne volimo amerike. hvala. Interesantno koliko vas ima potrebu da se ogradi svaki put kad se oduševi nečim što ima veze sa amerikom. Zameriće neko da niste dobri srbi ako vam su vam recimo simpatični pustinjski pejsaži nevade? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaktus 36 Napisano Mart 10, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan takoreci malo se ubezobrazio! sad nema nastavka a 16 dana pred njim.ma garant je otisao na Aljasku pa sad jurca po snegu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...