m.mitar 175 Napisano Decembar 19, 2012 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan znam taj osecaj, vozio sam bajs 5-6 godnina aktivno! zima-leto nebitno, vozio sam na -25 stepeni.. a sad me mrzi i peske da idem cim vidim da pada sneg.. znam taj osecaj, i da dodam onaj kad unoc imas grceve u nogama od hladnoce.. nisam seo na motor od 24.11.2012.. (isao u Kg) Ja bajs vozim i leti i zimi,kupila moja luda zena onaj sobni pa me maltretira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 19, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ma i ja sam kad sam bio mladji vozio po zimi ali apn4,posle na poslu motorne sanke kad treba,a sad bole zglobovi,kolena....veruj mi osecaj je fantastican Mitre, ne zezaj omladinu. Stariji sam od tebe - a još mi ništa ne krcka sem desnog kolena koje sam povredio u saobraćajci - i to kolima ! Evo, vozo se ja i juče i prekjuče, najgore mi bilo juče jer me uhvatila kiša kad sam se uveče vraćao kući ! A samo sam išo prepodne do kvantaša da kupim krompir Na kraju, MZ spakovan na suvo : 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Decembar 19, 2012 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan pa neko naj...e pre neko kasnije,ja zimi vozim kola i igrice na kompjuteru,a smrzavanja mi je dosta i na poslu p.s.kakva ti je to barica ispod harlija,ne zezam te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Decembar 19, 2012 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Pa kod vas ima samo toliko snega,kod nas brate i sad pada a grtalice samo pice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 19, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan aa,,liscu,,jel to rastina makina parkirana kod tebe nismo svi isti sa zdravljema i necuvamo se svi isto pri voznji,mene mrzi da se oblacim 15min da bi se 15vozio,zato obicno i nazebem i.iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii .zato spakujem motor, i na prolece odpakujem...zdravlje je zdravlje pre ili kasnije,,stigne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 19, 2012 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Sumi, svidja mi se guma... Samo ti teraj dok god mislis da je ok... Uvek je bilo onih koji voze i po snegu, a ima i onih koji pakuju masinu cim malko zaladi... U svakom slucaju, svaka cast na tvom entuzijazmu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Decembar 19, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih pravio "gume za sneg" , sa ekserima za beton , nego ne mogu da nadjem dovoljno debele (6 mm) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 19, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan pa neko naj...e pre neko kasnije,ja zimi vozim kola i igrice na kompjuteru,a smrzavanja mi je dosta i na poslu p.s.kakva ti je to barica ispod harlija,ne zezam te Ma Harli je suv ko barut, a to masno pa obrisano je od mog MZ-a, kad mi je bio otišao semering na lančaniku, pa kad uveče ostavim motor, kapne par kapi preko noći. E za tu svrhu imamo jednu krpu tu u ćošku, pa samo njom malo prebrišemo da ne bi zadnji točak prošao kroz ulje i ostavljao trag po hodniku do izlaza iz zgrade. U tu prostoriju nema niko pristup sem mene i komšije - što tu držimo motore ( a imamo ih još, al držimo na drugom mestu jer ovde nema mesta ), pa tako jednom godišnje - obično na proleće izbacimo sve motore i skutere pa izribamo patos, opajamo paučinu . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Decembar 22, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan Pala je i probna voznja... jesu li ono fabricke srednje nozice na njemu? skinuo sam sa etz 251 posto sam zadnju nozicu stavio u sredinu,pa mi vise ne trebaju,one aluminijumske..ako treba tebi ili nekom drugom kazite da vam posaljem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 22, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan da, na 251 su alu. kao i na 125/150, dok su na 250 celične.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 7, 2014 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Mir Božiji Hristos se rodi.. srećan Bozić svima... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Januar 7, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Vaistinu se rodi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 1, 2014 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas castio MZ-a jednom NGK svecicom(B9HS) i novom kapicom takode NGK, mogu slobodno reci da mi motor mirnije radi nego sa predhodnom do sad vozenom Super Bosna f65. Inace po mom iskustvu na MZu mi je pre ove bila NGK B8HS koja otisla ispravna u staro gvozdje zbog neispravnosti navoja koji ulazi u kapu(pojeo se navoj, spadala kapica). Takodje MZ dobio nove lezajeve u prednji tocak i sad moze da se vozi.. jer posle onog loma sto sam imao sa njim pri sklapanju ustanovio sam da ima lufta(zazora) u lezajevima prednjeg tocka, no bez obzira na to vozio sam sve do pre nekoliko dana sa tim "luftom".. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 1, 2014 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Eto,sada si uzoran čovek i komunista. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 4, 2015 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan pre par dana dobio MZ novu gumu i nove plocice napred.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 5, 2015 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Jel voziš ovih dana po ovim niskim temperaturama? Interesuje me kako se ponaša ta guma po mokrom i na hladnom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 5, 2015 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan na mokrom ne znam, ali na hladnom drzi... kuci idem za vikend pa pisem utiske kako se guma ponasa.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 620 Napisano Novembar 5, 2015 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Koja marka. Bas mocno izgleda sa srecom da sa vozis:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 5, 2015 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Koja marka. Bas mocno izgleda sa srecom da sa vozis:-) Fortune F923 120/90-18 Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 5, 2015 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan na mokrom ne znam, ali na hladnom drzi... kuci idem za vikend pa pisem utiske kako se guma ponasa.. Probaj kad ovlaži pa javi kako je I da li žvaće kad se obara do fuzastera. Ja vozim gradski do nula stepeni pa mi je vrlo bitno kako se gume ponašaju u takvim uslovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 7, 2015 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan preterujes.. sta oces od gume koja nova kosta kao neka solidna polovnjaca vozena 2-3 sezone! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 8, 2015 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Znači žvaće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 8, 2015 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Znači žvaće Sta ti je to? jednostavno punooo bolje drzi nego predhodna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 8, 2015 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 8, 2015 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Os probas? Da se nadjemo negde pa da probas kako zvace guma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...